Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש קשה למצוא פוקוס ידנית שלא עברה המון ק"מ, אם תצליח זכית.

אתה יכול לבדוק גם פיאסטה ידנית ולהישאר עם עודף.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

המון תודה לכולם על האינפוט.

החיפושים שלי כפי שציינתם לא התממשו ובאמת כל הרכבים עם מנועי TSI די עברו התעללות. עד שעלתה פולו אחת שנראתה עם נתונים טובים, ירדתי ממנה אחרי שהנהג סירב בתוקף להוציא דו"ח מהאתר של חברות הביטוח. 

למרות שהחשש שלי מהמזגן, חשבתי אולי בכל זאת להרחיב את החיפוש גם לקליאו 0.9. איך המנוע שלה? משהו לשים לב אליו? טיימינג? בעיות חשמל? טורבו שמתפורר? סטיגמות צרפתיות שמדליקים איתות והחלון נפתח?

ראיתי שנתונים 16 ולעתים גם 17 שנכנסו לי בתקציב עם גמישות קלה (לכיוון ה-35). 

מניח שבסוף אם לא אמצא איזו 1.2 נחמדה אצטרך "להתפשר" על קליאו או על ואגית שהיא 1.4 אטמוספרי. כאלו לא חסר. 

מה שעוד מצאתי באופן מוזר ולא ידעתי שקיים, זו סיוויק האצ'בק 2014 ידנית משפרעם. זה הגיע ככה מהמפעל או שזו הסבה?

באשר לבדיקות רכב.

הייתם לוקחים למשל ואגית ישר לרון בת"א? או שהייתם הולכים לבדיקה במון טסטים? שתיהן?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

קיימת מהמפעל, אחת המשפחתיות היחידות שממשיכות להציע אופציה ידנית גם היום. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם

אני מחפש רכב בדיוק עם אותן דרישות כמוך ובאותו התקציב.

מזמן שמתי עין על הסיוויק הידניות, אבל לא ראיתי ביד2 לפחות כאלה שנראות טוב (בלי דפיקות למשל שאי אפשר לסדר בPDR) + ק"מ סביר + שנתון 13 ומעלה בתקציב שנתת (או אפילו 10K צפונה).

ההיצע ששמתי לב אליו בשבועות האחרונים הוא דל עד מאוד, בין אם זה פג'ו 208 (האקסס באמת דלה באבזור בצורה מוגזמת) או פיאסטות או ואגיות למיניהן (הצורה הישנה של פאביה אותי קצת מבאסת למען האמת, כולל הפנים). למרות שזכור לי שראיתי פאביה בחיפה, שנת 16 עם קמ סביר, וסביב ה-40 אלף ש"ח אם אני לא טועה (שחורה, נסה לחפש אותה אם אתה מעוניין).

מה שכן שמתי לב אליו זה שההיצע של הסוויפטים משנתונים 13 ומעלה קצת יותר נורמלי, אז נסה לחפש אם מתחשק לך. הייתה לי כזו לתקופה, תענוג של ידית הילוכים, ח*א של ראות החוצה בגלל קורות A רחבות מדי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ממליץ לך בחום על ניסאן קשקאי 2013-2014 ידנית.

הוא יותר גדול מכל האופציות שציינת, אמין בצורה בלתי רגילה, חסכוני יחסית בדלק…

נסה למצוא לך את הגירסא המפוארת עם בקרת אקלים וגג פנורמי

• רעיון טוב! 2
פורסם

יש גם לא מעט ייטי tsi ידניים. בזמנו עקבתי אחרי מודעות ויצאו למכירה לא מעט אקזמפלרים שנראו על פניו ראויים.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
בתאריך 4.2.2021 בשעה 11:39, Id0 כתב:

ממש קשה למצוא פוקוס ידנית שלא עברה המון ק"מ, אם תצליח זכית.

אתה יכול לבדוק גם פיאסטה ידנית ולהישאר עם עודף.

@ניקו פ. מעדכן שהיום עלתה ללוח פוקוס ידנית עם 130 אלף קילומטר.

אין לי שום קשר עם המוכר פשוט מתוך התעניינות הדלקתי את ההתראות על פוקוס ידניות לראות בכלל מה המצב בשוק.

אם המוכר הגיוני אני חושב שהמחיר יהיה לכיוון ה26-28 אלף שקל.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 13.2.2021 בשעה 12:25, ניקו פ. כתב:

באשר לבדיקות רכב.

הייתם לוקחים למשל ואגית ישר לרון בת"א? או שהייתם הולכים לבדיקה במון טסטים? שתיהן?

רון למיטב ידיעתי כבר לא עושה בדיקות לפני קניה - אבל עדיף שתבדוק זאת טלפונית.

זה השלבים שלי לפני רכישה:

1. לצלם ת.ז. של המוכר ורישיון רכב (גם בשביל לוודא שהרכב רשום ע"ש המוכר עצמו).

2. מוציא פלט סליקה.

3. פונה ליבואן לקבל היסטורית טיפולים. (את 2 ו 3 אני מעדיף תמיד לעשות עצמאית ולא דרך המוכר בשביל לקבל נתונים מהימנים).

4. בדיקה במכון בדיקה, בעיקר בשביל בדיקת קומפרסיה ותאונות.

5. לגשת עם תוצאות הבדיקה למכון ממוחה (כדוגמת רון ב VAG) בשביל לקבל סדר גודל של יישור קו.

אגב, למה ג'ולייטה ומיטו לא עלו כאופציה?

• רעיון טוב! 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה לכולם.

כבר רכשתי סיויק ידנית, שמורה ועם היסטוריה  מתועדת מהיום הראשון בכביש. אחרי כל מיני ואגיות שבורות הלכתי על זה. 

אלפא זה רעיון יפה שכלהלי מנש בהתחלה, אבל השמורות נמכרו יקר. מה גם שאני פחות רוצה אלפא ישנה. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 40 דקות, ניקו פ. כתב:

תודה לכולם.

כבר רכשתי סיויק ידנית, שמורה ועם היסטוריה  מתועדת מהיום הראשון בכביש. אחרי כל מיני ואגיות שבורות הלכתי על זה. 

אלפא זה רעיון יפה שכלהלי מנש בהתחלה, אבל השמורות נמכרו יקר. מה גם שאני פחות רוצה אלפא ישנה. 

מצאת אחת כזאת ביד2 או בסוכנות כלשהי?

במידה ובסוכנות, אשמח שתשתף היכן הן נמצאות, כי אני לא מוצא :(

פורסם

ביד 2. פרטית. פשוט סבלנות, אני מחפש כבר כמה חודשים. בסוף משהו יבוא. 

לפני שעתיים, `Infinity כתב:

תתחדש.

עדכן אותנו עם תמונות ורשמים ראשוניים.

כשאצבור קצת ק"מ בשמחה. בגדול סתם הונדה סיויק כן? לא משהו מיוחד ולא הייתי קורא לה רכב ספורטיבי. פשוט ידנית, נחמדה לנהיגה והתאימה לי יותר מהשאר.

• תוכן חדש...