Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור אני חושב שאתה תסתדר עם יותם יותר טוב מאשר איתי, חוץ מזה מצטער אני לא בקטע.

ומר פביה, אני לא זוכר שטסתי באיזה מקום, חוץ מזה את הלאפה אכלתי בבית ולא אצל שמש ככה שהרגל עוד היתה קלה בשלב שראית אותי, מאוד קלה כי לא אכלתי כלום כל היום עד חצי שעה אחרי שראית אותי. השאגה לא היתה מהמנוע גם, זה בכלל האריה בג'נט שהיה בתא מטען. אתה רואה מה זה ג'נט של פיג'ו בתא מטען של מזדה, אולי זה יאזן את האמינות מי יודע.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומר פביה, אני לא זוכר שטסתי באיזה מקום, חוץ מזה את הלאפה אכלתי בבית ולא אצל שמש ככה שהרגל עוד היתה קלה בשלב שראית אותי, מאוד קלה כי לא אכלתי כלום כל היום עד חצי שעה אחרי שראית אותי. השאגה לא היתה מהמנוע גם, זה בכלל האריה בג'נט שהיה בתא מטען. אתה רואה מה זה ג'נט של פיג'ו בתא מטען של מזדה, אולי זה יאזן את האמינות מי יודע.

אההההה

אוקיי, זה מסביר את העניין - הרגל הכבדה זה בגלל הרעב :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן היתי רעב, ואני עדיין לא מבין על איזור רגל כבדה מדובר פה. אנשים פה נוסעים רגוע מאוד במיוחד מאחורי פביה צהובה עם מדבקה של צחי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב, אני די חושב שסטינו מהנושא מעט.

אז הבנו את הפרנציפ, גם אני לא בקטע, אני בסה"כ מנסה לעזור לאורן כמה שאני יכול עם האוטו, זה הכל.

אוראל, אתה היית אמור ללכת לישון לפני שעתיים...

לילה טוב לכולם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
20:24:59 ~0ו0 פרא~: אבל הסרן הזה ממש בן בן זונה... ישר כמו חזה של הודית

המחנכת שלי בתיכון הייתה הודית! (בלי שמות...)

ודבר אחד אני יכול להגיד בקשר לחזה שלה -> :shock: (השוק, הוא לא מהחזה... אלא מהפיטמות. עמדו זקופים כמו חיילי מטכ"ל לפני יציאה למבצע!!!)

יוני. :wink:

פורסם
טוב, אז נכון שאני ואורן נמצאים יותר מידי זמן ביחד

(את השאלות כגון "למה תמיד ביחד כשצריכים לטפל באוטו של אורן", לא להפנות אלי)

אבל זה לא אומר כלום, וכל מי שחושש, יחכה ליבין שיעיד על החיים האמיתים שלי.

יותם, חזק ואמץ בכל הקשור לנושא הסרן או כל דבר אחר שקשור למכוניות, אינני מתכחש, אינני מכונאי, ואינני שומדבר שקשור לזה, ולכן נרשם למעלה שסה"כ עזרתי קצת לאנשים שיודעים (הרמתי איתם את הסרן לאוטו, ממש מצריך ידע רב)

תמיד אתה מערב אותי :roll:

חוץ מזה, כ"כ הרבה אנשים רומזים לך ש...:lol:

אורן, עם כל הכסף שהשקעת על האוטו ועוד יש לך להשקיע, יכולת לצאת עם כלי ברמה פי כמה וכמה יותר גבוהה.

אני כבר לא מדבר על ההתרוצציות לפרוקיות, זמן אבוד, תחנונים לטובות של חברים, הוצאות נוספות על כלי עבודה ספציפיים ואני בטוח שהרשימה עוד ארוכה.

בנוסף לכך, הרכב עבר קילומטראז' גבוה, מספר רב של בעלים, הוחלף מנוע ואכל מכת שאסי מאחורה.

אז, שלא יעבדו עליכם...:fist:

SENA לשעבר

פורסם

יבין

אתה יודע מה ?

על ה*** שלי, תחשבו שאני הומו, תחשבו לא יודע מה.

אני יודע שזה לא נכון, ותקפצו לי

מהיום אורן יבקש עזרה מחברי הפורום האחרים :p

פורסם

אוקי יבין,דעתך נרשמה,אבל אני עדיין חושב שאתה יכול לדחוף את הראצ'ט 3\4 לתחת(אם לא עשית זאת עד עכשיו...)

צודק,הייתי צריך לקנות פיאט פונטו...

ולאוטו אין שאסי,אז אני מבקש לא להשמיץ.

תומר,אני לא מכיר אותך... אז אל תכליל אותי בוויכוחים שלך אם אור.

ואל תדאגו,אור לא שוכח לגבות תשלום על "העזרה" שלו.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אורן, גם אתה לא שכחת לגבות ממני תשלום על הדלק שבאת לכאן פעם לעזור לי לעשות משהו באוטו שלי, אז שתוק !

יבין/אורן: לגבי ה"שאסי", כולה מכת קצה שלדה שטחית לחלוטין, זה לא שהאוטו מרותך או משהו, אתה סתם עושה מזה סיפור, חוצמזה, נכון, יש השקעות על האוטו הזה, אבל יש הרבה פאן ממנו.

תומר, אני הומו, ומי לימד אותך לזהות אותם ? :p

שוב: כל אחד בדעתו שלו, בכיף שלו, אין לי בעיה עם זה, אתה נהנה לחשוב שאני הומו, למרות שלא ראית אותי ולא דיברת איתי, אז בסדר, אני הומו.

אני זה שכל החיים שלו מתעסק באוטו שלו ומחפש צרות ומה מקולקל ומה לתקן ומה להחליף ומה לשנות והחברה של אמא נוסעת לפה ונוסעת לשם ותביא לי כזה ותביא לי כזה, רק אני בחיים שלי לא ביקשתי מאנשים שיביאו לי שטויות לאוטו, ולא כי יש לי ג'אסטי, פעם היו מכוניות שבהחלט היו ראויות לשטויות, ואולי מעט יותר מ-106.

אני זה שכל היום חורש את לוח קניה ומכירה ומחפש חלקים לאוטו שלי, בשביל להחליף את כל השבורים, נפלאות הצרפתיה.

אני זה שמציע לידידות שלי לבוא לראות את האוטו ולעשות איתי סיבוב אבל הן בעצם בכלל לא מתעניינות באוטו.

אני לא חושב שכדאי להמשיך, זה עלול להביא לנעילת הטופיק וחארם, אם אתה כ"כ רוצה לחשוב שאני הומו, או שיש לך מה להוסיף בנושא

ה"פ, אייסי, פגישה פנים מול פנים, או שסתם תהנה לחיות באשליה שאני הומו...

וזה בערך כמו להגיד על שחקנית טלוויזיה שהיא יפה, כי ראיתם אותה בטלוויזיה, ושכחתם שהמציאות שונה.

• תוכן חדש...