Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהההההההההההההה ? חרא של מערכת הבאס היה כלכך מרוח שלא שמעו לא כניסה ולא יציאה וזה גם לא היה ממש באס אלא יותר רעש של פלסטיקים זזים

את הטוויטרים צווחים שמעו כבר מהכביש הראשי ומיד ראיינג' לא היה בכלל.....קיצר המערכת היא - סאב מרוח עם טוויטרים צווחניים

עתיד, לא הגזמת?

אני אהבתי את המערכת במזדה (שבמקרה שייכת לשכן טוב :-D)

הבעלים יסכים איתי שיש יותר מידי טרבל.

חוץ מזה, אחלה מערכת.

הבנאדם מרוצה ממנה, אז למה לבאס? :|

סאב מרוח? אתה כנראה מתכוון לבחור עם הגולף GTI

באס מוגזם בטירוף. :?:roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.

סאב מרוח? אתה כנראה מתכוון לבחור עם הגולף GTI

באס מוגזם בטירוף. :?:roll:

לבחור קוראים סימון הבאס אצלו ממש לא מרוח..ה3 קיקרים שלו בא בדילי ויחד עם זאת מאד מדוייק ועדיין מתפקד בתדרים מסויימים שממברנות של סאבים אחרים היו ניכנסו כבר לסיחרור ולאיבוד הכרה..

סימון SPL טהור ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תגידו, ראיתי שם אשכרה סובארו לאונה קופה? כמה זמן לא ראיתי אחת משופרת!

אני שמח לראות שיש נוכחות. נחמד ביותר.

היום לא יכלתי להגיע (כמו בחודש האחרון לפחות) וגם לגבי שבוע הבא יש לי התחייבויות אחרות שאי אפשר לבטל.

בעל הסובארו הוא מהפורום?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

RS

לסימון יש באס שלא תואם בכלל את רמת המוזיקה והצלילים (3 סאבים תאחלס) אבל...הוא יחסית מאוד מדוייק הבאס הבעיה אצל סיימון זה האקסטנטים האלו שכיוון לא טוב גורם להם לצרוח טוויטר..ותאחלס להתמודד עם כזה באס הוא יהיה חייב לעשות בניית 3WAY מקדימה עם סט של 200 RMS ולהגביר אותו בהתאם אחר המצב הוא - כמו עכשיו...בום בום טרררררררררררררר בום בום טררררררררררררררר

בקשר למאזדה הסאב היה ברוח לא היו קיקים בכלל, וזה לא רק אני אמרתי, הכל היה מרוח ולא מובן, הטוויטרים מקדימה צרחו ברמה שחבר של דודו עם הקליאו (ברח לי השם שלו) אמר לי "בוא נלך לשמוע" אמרתי לו שאני מפה שומע שהטוויטרים צורחים סתם והבאס מרוח - היינו במרחק של 6\8 מכוניות !!!

בקיצור מערכת שמושקעת יחסית בהרבה כסף עם תוצאות ממש חרא - במילים אחרות יותר מידי כסף יותר מידי השקעה מעט מידי הבנה בסיסית !

יוסי בעל הסובארו מהפורום קוראים לו "לינקס" בחור מאוד נחמד

אסף - אתה יודע טוב מאוד שאני ממש ממש ממש לא כזה בן אדם לא מפרגן....ואני דווקא מפרגן ואוהב לשבת ולהאזין למערכות אפילו אם הן לא מושלמות ביחוד מערכת כמו שלך שמוציאה מה שרוצים ממנה (SPL גבוה עם SQ בסיסי) בתקציב ממש נמוך שזה מצויין

אבל לראות בן אדם משקיע במערכת סכום (לא יודע סכום מדוייק אבל לפי הבניה והרכיבים) שיכול להעמיד לו מערכת SPL\SQ מצויינת או SQL סבירה ביותר....ותאחלס הוא נוסע עם מערכת שSPL היא לא...כי היא צורחת מגעיל ולא נותנת קיקים של SPL, וSQ ? עשה לי טובה.....

קיצר זה כמו להשקיע באימפרזה טורבו, לשפר לה את הצורה מפה עד הודעה חדשה....ותוצאה סופית : 0-100 ב15 שניות, תת היגוי כל סיבוב...

פורסם

בקשר למאזדה הסאב היה ברוח לא היו קיקים בכלל, וזה לא רק אני אמרתי, הכל היה מרוח ולא מובן, הטוויטרים מקדימה צרחו ברמה

בקיצור מערכת שמושקעת יחסית בהרבה כסף עם תוצאות ממש חרא - במילים אחרות יותר מידי כסף יותר מידי השקעה מעט מידי הבנה בסיסית !

אסף - אתה יודע טוב מאוד שאני ממש ממש ממש לא כזה בן אדם לא מפרגן....ואני דווקא מפרגן ואוהב לשבת ולהאזין למערכות אפילו אם הן לא מושלמות ביחוד מערכת כמו שלך שמוציאה מה שרוצים ממנה (SPL גבוה עם SQ בסיסי) בתקציב ממש נמוך שזה מצויין

אבל לראות בן אדם משקיע במערכת סכום (לא יודע סכום מדוייק אבל לפי הבניה והרכיבים) שיכול להעמיד לו מערכת SPL\SQ מצויינת או SQL סבירה ביותר....ותאחלס הוא נוסע עם מערכת שSPL היא לא...כי היא צורחת מגעיל ולא נותנת קיקים של SPL, וSQ ? עשה לי טובה.....

קיצר זה כמו להשקיע באימפרזה טורבו, לשפר לה את הצורה מפה עד הודעה חדשה....ותוצאה סופית : 0-100 ב15 שניות, תת היגוי כל סיבוב...

אני שמח שהמערכת שלי עמדה בקריטריונים שלך[למי שלא מזהה על מי עתיד מדבר אז מדובר על הפגו 205 האדומה ..] וכמו שעופר רכטמן אומר: להגיע לתוצר זה 80 אחוז התקנה כיוונים בניות ברוב הפעמים ומלאכת מחשבת והשאר זה הציוד-אז קחו זאת לתשומת ליבכם..

לגבי המאזדה 3 השחורה אז אני יהיה כנה לא יצא לי לשמוע מבפנים אבל חניתי כ4 מטר ממנה ואכן הבאס שהופק משם היה מרוח ללא התחלה וללא סוף ככה שפה אני די מסכים עם דבריו של עתיד וגם אם הבחור השקיע הון על הציוד ,יתכן והוא לא שם מספיק דגש על אופן ההתקנה התאמת הציוד והכיוונים השונים.

פורסם

מקפיץ, עבור ידידנו אסף, ועקב מפגש הסאונד שיתקיים בפארק רעננה במקביל למפגש שלנו...

מי מגיע היום לסופר לנד ?

ומי מגיע לרעננה ?

אני עדיין לא החלטתי לאן לבוא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מקפיץ, עבור ידידנו אסף, ועקב מפגש הסאונד שיתקיים בפארק רעננה במקביל למפגש שלנו...

מי מגיע היום לסופר לנד ?

ומי מגיע לרעננה ?

אני עדיין לא החלטתי לאן לבוא.

לדעתי השבוע עדיף לוותר ולהצטרף למפגש ברעננה

SENA לשעבר

פורסם

כך גם לדעתי.

היום אין טעם למפגש בראשון .

יש טעם להצטרף כאחד למפגש ברעננה יהיה מעניין יותר .בראשון יהיה שומם..

קיצר ניתראה ברעננה

• תוכן חדש...