Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אורן, גם אתה לא שכחת לגבות ממני תשלום על הדלק שבאת לכאן פעם לעזור לי לעשות משהו באוטו שלי, אז שתוק !

יבין/אורן: לגבי ה"שאסי", כולה מכת קצה שלדה שטחית לחלוטין, זה לא שהאוטו מרותך או משהו, אתה סתם עושה מזה סיפור, חוצמזה, נכון, יש השקעות על האוטו הזה, אבל יש הרבה פאן ממנו.

תומר, אני הומו, ומי לימד אותך לזהות אותם ? :p

שוב: כל אחד בדעתו שלו, בכיף שלו, אין לי בעיה עם זה, אתה נהנה לחשוב שאני הומו, למרות שלא ראית אותי ולא דיברת איתי, אז בסדר, אני הומו.

אני זה שכל החיים שלו מתעסק באוטו שלו ומחפש צרות ומה מקולקל ומה לתקן ומה להחליף ומה לשנות והחברה של אמא נוסעת לפה ונוסעת לשם ותביא לי כזה ותביא לי כזה, רק אני בחיים שלי לא ביקשתי מאנשים שיביאו לי שטויות לאוטו, ולא כי יש לי ג'אסטי, פעם היו מכוניות שבהחלט היו ראויות לשטויות, ואולי מעט יותר מ-106.

אני זה שכל היום חורש את לוח קניה ומכירה ומחפש חלקים לאוטו שלי, בשביל להחליף את כל השבורים, נפלאות הצרפתיה.

אני זה שמציע לידידות שלי לבוא לראות את האוטו ולעשות איתי סיבוב אבל הן בעצם בכלל לא מתעניינות באוטו.

אני לא חושב שכדאי להמשיך, זה עלול להביא לנעילת הטופיק וחארם, אם אתה כ"כ רוצה לחשוב שאני הומו, או שיש לך מה להוסיף בנושא

ה"פ, אייסי, פגישה פנים מול פנים, או שסתם תהנה לחיות באשליה שאני הומו...

וזה בערך כמו להגיד על שחקנית טלוויזיה שהיא יפה, כי ראיתם אותה בטלוויזיה, ושכחתם שהמציאות שונה.

מישהו פה לקח את עיניין הגאווה רחוק מידיי...

המנהלים נרדמו בשמירה??

מה קורה כאן?? רמת הפורום ירדה ל...

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוקי יבין,דעתך נרשמה,אבל אני עדיין חושב שאתה יכול לדחוף את הראצ'ט 3\4 לתחת(אם לא עשית זאת עד עכשיו...)

צודק,הייתי צריך לקנות פיאט פונטו...

ולאוטו אין שאסי,אז אני מבקש לא להשמיץ.

תומר,אני לא מכיר אותך... אז אל תכליל אותי בוויכוחים שלך אם אור.

ואל תדאגו,אור לא שוכח לגבות תשלום על "העזרה" שלו.

לאוטו יש שאסי?!?!?!

ושלא תגיד שלא אמרתי לך את זה לפני שקנית את האוטו

אבל למה שמישהו יקשיב לאסף

בוא נראה

106 רגילה

עם גיר של ראלי

מנוע של 306

כסאות של סובארו

מכסה מנוע של מאזדה

גאנטים של פורד

שאסי!

פנסים אחוריים של סקסו

דוושות של גיאמסי גימי ידנית 82

הגה של סובארו DL

מערכת חלונות חשמליים שירדה מפיאט אונו

מה עוד יש באוטו שלך ששחכתי ?:)

אחלה רכב יש לך

אני חושב שהרכב שלך זכה לתואר, וצריך להיקרא ברחבי הפורום מעכשיו, כהדבר האמיתי בסרט הישן של יהודה ברקן, "הקומבינה".

++דבריי נכתבו כהלצה בלבד. נאמרו לגברים ולנשים כאחד, אין להתייחס מהכתוב למשהו שנאמר על ידי אדם שפוי, בקיצר, שאלות, בקשות, טענות, ציטוטים, דעות אישיות, תש, מין (רצוי), כלכלה, כל אלו לפרטי++

פורסם

גיר של ראלי בחלומות הכי יפים ורטובים של אורן, אבל במקרה הכי טוב יש שם גיר מפיג'ו 306 1600, ארוך כמו עזריאלי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
גיר של ראלי בחלומות הכי יפים ורטובים של אורן, אבל במקרה הכי טוב יש שם גיר מפיג'ו 306 1600, ארוך כמו עזריאלי.
זאת גם אני מוכן להעיד. נהגתי על ראלי דור שני וראשון והאוטו שלי והגיר הזה בוודאות לא של אף אחד

משלושתן..

גיר שבהילוך שלישי ב4 אלף מגיע למאה..

(לשם ההשוואה, הראלי והGTI דומות ביחס שלהן בהילוך השלישי ומדובר ב4 אלף בשלישי במהירות 80 קמ"ש..)

Race Smart

פורסם
אסף, יא חמור :wink:

תבוא בשישי

דבר עם צחי :)

סתם. אולי באמת אבוא (מזכיר לי את הסיפור של הילד שצעק כל הזמן זאב זאב)

ולאורן, אני זוכר בהתחלה כשקנית את האוטו אמרת שזה 106 עם גיר ומנוע של ראלי :)

בטח יש לך מחשב מנוע של סוסיתא, הזרקה של משאית MAN , אגזוז של טויוטה קורולה, פגוש אחורי של טייפון (האופנוע!), מגש רמקולים של גאסטי (מאור?!), ברקסים עם צינורות שזורים - מיוחדים לשטח! :), צמיגי בלון של CJ6 ועוד המון הפתעות

גבירותי ורבותי

ה"קומבינה"

בטח בשביל לנסוע רוורס אתה מוציא את ההגה מהמקום, עובר למושב האחורי, מסתובב ומחבר שם לאיזה פין. בדיוק כמו בסרט...

רק חסר שתגיד לי שכשבאת לקנות את האוטו, באת על כיסא גלגלים, עם 2 בריונים, כיכר לחם ו2 קופסאות שימורים, קנית מ"קק-סע" או שזה היה "קק-תן", שהדוכן שלהם היה אוטובוס ישן עם שרותים מאחורה, ובא איזה אנגלי שטען שהרכב שלו ויש כאלו רק 2 בארץ.

:)

פורסם

ביאסתם אותו:-P נראה לי מחר הוא מוכר את הרכב וקונה אופניים

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם
דבר עם צחי :)

סתם. אולי באמת אבוא (מזכיר לי את הסיפור של הילד שצעק כל הזמן זאב זאב)

ולאורן, אני זוכר בהתחלה כשקנית את האוטו אמרת שזה 106 עם גיר ומנוע של ראלי :)

בטח יש לך מחשב מנוע של סוסיתא, הזרקה של משאית MAN , אגזוז של טויוטה קורולה, פגוש אחורי של טייפון (האופנוע!), מגש רמקולים של גאסטי (מאור?!), ברקסים עם צינורות שזורים - מיוחדים לשטח! :), צמיגי בלון של CJ6 ועוד המון הפתעות

גבירותי ורבותי

ה"קומבינה"

בטח בשביל לנסוע רוורס אתה מוציא את ההגה מהמקום, עובר למושב האחורי, מסתובב ומחבר שם לאיזה פין. בדיוק כמו בסרט...

רק חסר שתגיד לי שכשבאת לקנות את האוטו, באת על כיסא גלגלים, עם 2 בריונים, כיכר לחם ו2 קופסאות שימורים, קנית מ"קק-סע" או שזה היה "קק-תן", שהדוכן שלהם היה אוטובוס ישן עם שרותים מאחורה, ובא איזה אנגלי שטען שהרכב שלו ויש כאלו רק 2 בארץ.

:)

ואת כל כל זה כותב מישהו שהחתימה שלו זה:

אתה נודר להפיח חיים בXT TURBO המחוללת שרכשת מסתם מישהו, נעשה אדוק למלאכה, חרד לתוצאות, כל שלב בדרך כואב בכיס אבל מרפא עוד פצע בגוף החי של המכונית.

בואנה בואנה.. לא הגזמת קצת?

תרד ממנו טיפה..

Race Smart

פורסם

אסף לא אוהב לפרגן,בדוק!

אני עוד זוכר את זה שהבטחת לי פעם סיבוב ב205 במפגש וכשבאתי אמרתי לי זה לא גי טי אי זה בכלל 1400!! קשה לעמוד במילה אה? אז תרד מאורן לפחות הוא לא תופס כל כך מהאוטו שלו

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

רוצים לרדת על האוטו שלי? תפתחו שרשור חדש...פה זה לא המקום לזה...

מחר אני כנראה לא מגיע,אני נוסע לפתח תקווה להביא את הבולמים...:-)

אגב,שמתם לב שאף מנהל לא אמר כלום? תראו כמה פעמים אור רשם שהוא הומו... ואף מנהל לא הניד עפעף....

אני חושב שזה השקט שלפני הסערה....:?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני לא חושב.

אני בטוח שזה השקט שלפני הסערה, ומגיב שוב לפני הנעילה של מה שהיה פעם שרשור מפגשים.

הומו, נאמר על זה שקם כל יום בבוקר ורץ אל החלון לבדוק מה שלום רכבו :p

זה שאת קניות שישי יבצע בפ"ת ויקנה בולמים לרכב במקום לקנות בגדים ונעלים, וזה שבכל תגובה שלו, חייב להופיע משהו על הרכב, גם אם זה באופטופיק...

והצרה היותר גדולה: שגם באייסי, הכל סובב סביב זה.

גאדמט, יותם, אורן, תומר, אסף, וכל אחד אחר, תבינו:

אוטו זה לא הכל בחיים, יש עוד הרבה דברים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה הם הדברים האלה אור?

אתה יכול לספר לנו יותר טוב, אז בוא נשמע.

Race Smart

פורסם

אמר הצדיק שכל חייו היא המכונית :)

אני לפחות רואה קצת חיים

לפעמים מסתובב עם הכלבה למטה, לפעמים אני אפילו מסיט את עיניי מהמחשב אל עבר משקולת או שתיים...

LEKTER? קלעתי נכון בכינוי? - אז באוטו היום היה ההלם שלפני הסערה. :)

ואם אתה לא זוכר, עשיתי סיבוב ל2 בחורים שהיו שם....

אין לי גיטיאיי וגם לא 1400

זה 1100 מושתלת עם פגושים של גיטיאיי, מנוע וגיר של ראלי (מוכר?), דוושות של גיאמסי גימי 83 (שלי יותר חדשים משל אורן בשנה), כסאות של סובארו DL טורבו ספורט קופה 6 דלתות, בקיצור, הקומבינה 2! :)

מחר אבוא! מחוזק בשיניי! (צחי?!).

• תוכן חדש...