Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייעוץ ברכישת לפטופ


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנייח הישן עף לפח. הגיע הזמן להתחדש בלפטופ.

התקציב - 4K

שימוש - לא משהו מיוחד. גלישה בעיקר.

מה חשוב - רצוי מסך גדול (15.6"), מפרט טוב ככל הניתן לתקציב, אמינות ואחריות (לא מתכוון להחליף ב-3-4 שנים קרובות).

 

אשמח לרעיונות :)

  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

האמת הדגם הזה באמת מפתע בגלל הפער במחיר לעומת הארץ, אני רואה שאמור לצאת כ4100 כולל מיסים עד הבית לא?
ראיתי בKSP שהמחיר לדגם דומה כ6300 שקל לפני הנחות.
המסך ראיתי 100% SRGB וגם 144HZ.

https://www.amazon.com/Lenovo-1920x1080-Processor-Windows-82B1000AUS/dp/B08BB9RWXD

https://ksp.co.il/?uin=129630&select=.268..271..8536..3955.&txt_search=

 

אגב, ניראה שהדורות החדשים עם מעבדי AMD 5000 מגיעים החל מחודש הבא, יש פער גדול בשיפור המעבד + מפרטי הניידים שלראשונה מקבלים את כל החלקים הטובים שעד היום היו מגיעים רק עם ניידי אינטל.
אם זה לא דחוף לך שווה לחפש מידע אם שווה לחכות.

 

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא מתכוון להכנס להרפתקאה עם רכישה באמאזון בסכום כזה. בסוף עוד ימצאו מס כזה או אחר, וגם מי יתן לי אחריות עליו? לא תודה. 

פורסם (נערך)

מבין אותך, אני גם דאגתי בגלל האחריות אבל בסוף ב2017 נכנעתי והזמנתי נייד של שיומי מסין במחיר דומה, תוק תוק תוק על העץ ב"ה הכל בסדר עד היום :-)

ועכשיו ראיתי שהפער במחיר לדגם עם מערכת הפעלה גדול יותר חח, מעניין אם המחיר הגבוה בארץ זה בגלל הקורונה :-(.

לדעתי תחכה לחוות דעת של החברים שהזמינו ניידים דרך אמאזון (מדגיש שאמאזון המוכרים וגם השולחים).
האם במשך שנת האחריות אמאזון דואגת לכל עניין האחריות ועלויות משלוח למימוש אחריות?

image.thumb.png.5094a25066250a1a1d6d7427e1d2455a.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

כרגע לקנות לפטופ בארץ לא כלכלי, המחירים בשמיים בלי שום הצדקה. בעבודה שלי צריכים לרענן כמה מחשבים לעובדים ודוחים את זה כבר חודשיים בגלל המחירים ההזויים האלו.

 

אין שום בעיה לקנות לפטופים באמזון, דווקא בגלל שזה אמזון הכל ידוע ומשולם מראש. קניתי סה"כ 4 לפטופים מישם בחודשים האחרונים, הכל מגיע מאוד מהר, משולם מראש ובלי שום הפתעות. גם אם קורה ויש בעיה (ואכן קרה לי עם אחד המחשבים עקב פגם ייצור קטן במסך) אפשר לשלוח ללא עלות חזרה ולקבל זיכוי מלא / החלפה (אני בחרתי החלפה, נשלח לי במקביל לשילוח שלי חזרה לפטופ נוסף במשלוח מהיר שהגיע תוך 4 ימים)

 

בעניין אחריות, לא לכל החברות יש אחריות בין לאומית. למי שכן יש זו Asus, Dell ונדמה לי שגם HP. ללנובו אין כלל אחריות בין לאומית למשל.

אחד החסרונות זה מקלדת עברית, מחשבים מאמזון יגיעו רק עם מקשים באנגלית, אם יש צורך במקשים בעברית אפשר לשים מדבקות בכמה שקלים או לצרוב בלייזר בעלות של 150-200 שקל במקומות שמתעסקים בכך.

 

אני רכשתי לעצמי לפטופ של אסוס עם מפרט זהה ללנובו שהוצע כאן, עלה לי 3980 ש"ח כולל המשלוח עד הדלת וכל המיסים. אחריות בין לאומית לשנה ואפילו אפשר להאריך לעד 3 שנים בתוספת תשלום. לפטופ זהה בישראל נמכר ב2500 ש"ח יותר.

אם אתה לא בלחץ לקנות עכשיו, הייתי מחכה חודש שיגיעו לשוק הלפטופים עם מעבדי Ryzen 5000 ומקבל החלטה מה לקנות רק לאחר מכן. בין אם רייזן מסדרה קודמת שאולי מחיריהם ירדו, או משהו מהסדרה החדשה.

 

אינטל בשנים האחרונות נתקעו הרחק מאחור בהשוואה למעבדי הרייזן של AMD, חיפשתי ולא מצאתי הגיון לרכוש מחשב מבוסס אינטל בשנה האחרונה, חבל מאוד שלא מגיעים יותר ניידים עם מעבדי רייזן לארץ.

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני כשעה, GOLF כתב:

לא מתכוון להכנס להרפתקאה עם רכישה באמאזון בסכום כזה. בסוף עוד ימצאו מס כזה או אחר, וגם מי יתן לי אחריות עליו? לא תודה. 

 

שירות הלקוחות של אמזון הוא פי כמה וכמה מזה של KSP.

גם הסכום שתשלם ידוע מראש. כן מיסים לא מיסים - בעיה של אמזון. 

ההתעסקות היחידה תהיה לחרוט עברית על המקלדת בארץ. 

לא הייתי פוסל.

התמורה לכסף גבוהה בהרבה באמזון. 

 

 

  • אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אין שום, אבל שום חיוב נסתר באמזון, כל עוד אתה מזמין מאמזון ולא דרך חנות שמפרסמת באמזון.

אם המחיר מתאים - להזמין משם בלי להניד עפעף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סבבה, הבנתי את עניין האמזון.

 

עכשיו נניח ואמזון לא בתמונה. מה 4 אלף קונים לי בארץ?

פורסם

בארץ אתה קונה Lenovo עם מעבד I5 דור 11, SSD 256/512, זכרון 8/16GB , כרטיס מסך מובנה של אינטל. אחריות שנה, אבל אפשר להרחיב. כולל מערכת הפעלה .
כל זה מעל ומעבר לדרישות שלך.

יש גם דגם Flex ( הופך למצב טאבלט ), אבל אז זה 8GB RAM ו 256GB SSD.
https://ksp.co.il/mob/item/127644
יש כמה אפשרויות לשחק איתם במסגרת התקציב - אם אתה מוותר על מסך מגע ומצב טאבלט, תוכל לקבל מחשב עם יותר אחסון
https://ksp.co.il/mob/item/127184

בחריגה קטנה מהתקציב אפשר כבר לקבל דגם Yoga בסיסי עם מסך עדיף. זה כבר עם 3 שנים אחריות:
https://ksp.co.il/mob/item/126783
פשוט מאמזון באותו המחיר אתה מקבל כרטיס מסך חזק, לגיימרים ( מתחילים ), יותר זכרון, יותר אחסון.





toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

i3 

16GB RAM שעד כמה שאני זוכר לא מגיע בשום I3 מ"המפעל" לכן יש לבחור באחד שתומך בשדרוג 

מסך הכי בהיר ואכותי (לרוב הולך ביחד) שאתה יכול

כמובן SSD של חצי טרה לפחות אם זה המחשב היחיד בבית ואתה לא משתמש בשירותי אחסון בתשלום בענן

תנדרבולט שתומך טעינה (לא יודע אם יש כאלו שלא בכלל)

 

פורסם (נערך)

צריך לבדוק איזה מסכים מקבלים כי לא הייתי מתפשר על מסך עם כ50% SRGB במחיר הזה (לרוב זה מה שנפוץ).

לגבי האייסר- מסך ברמה נחותה ובהירות נמוכה עם PWM בכל רמת בהירות:

https://www.notebookcheck.net/Acer-TravelMate-P2-TMP215-52-Laptop-Review-Affordable-Business.488703.0.html#toc-display

 

לדעתי עדיף לרדת קצת באחסון או זיכרון ל8GB ולקחת נייד עם מסך 100%SRGB ובהירות טובה, זה משפיע יותר על חווית השימוש.
 

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עד כמה המותג משחק פה תפקיד אם החומרה היא לרוב זהה? הרבה אומרים לי שלנובו זה זבל, חלק אומרים את זה על אסוס. איפה האמת?

פורסם

מה אתה מתכוון לעשות עם המחשב?'הכוונה, הוא יחליף את הנייח או יסתובב בדרכים?
יש לבן שלי Flex 14 כבר 7 שנים - המחשב חטף מכל הכיוונים . במקלדת כבר כמה כפתורים שלא מגיבים, המסך שבור, הצירים גמורים.
בקיצור, לנובו לא בנוי להתעללות.
HP spectre x360 מרגיש יותר מוצק




toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי איזה לנובו. הסדרות ה"עממיות" לא עמידות במיוחד, הכל פלסטיק דרעק שביר (אני לא בטוח שאצל המתחרים בדגמים הפשוטים זה אחרת). נפוץ שהבראקט של הציר נשבר מהתושבת שלו ובעקבות כך כל הקייס מתחיל להשבר עד שהוא מתפורר לגמרי.

הסדרות העסקיות שלהם זה עולם אחר.

חזיר דיזל


×
×
  • תוכן חדש...