Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הקליקבייט.

מדובר בבית משפט לעירעורים בקרלסרוהה גרמניה, אבל דווקא בשל כך יש סיכוי שיצרניות הרכב ישימו לב.

נהג טסלה נסע בגשם, ניסה לשנות את מהירות המגבים באמצעות מסך המגע המרכזי ועקב כך סטה מהכביש. 

בית משפט שלל את רישיונו ועירעורו נדחה. השופטים אמרו שאין הבדל בין שימוש בסמארטפון תוך כדי נהיגה לבין שימוש במסך המגע.

לפי הכותב, המקרה יאיץ את פיתוח הפקודות הקוליות לרכב.

ואני מקווה שיצרני הרכב יתעשתו ויחזרו לידיות וכפתורים הישנים והטובים, לפעולות בסיסיות כמו מגבים, תאורה, בקרת אקלים ושמע.

מקור: Auto Katalog 2021 שהגיע אלי היום, בעזרת אמזון ולא בעזרת דואר ישראל.

16098520170551596814359299876332.jpg

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט חובה לחזור לידיות מכניות, לא רק מהסיבה הזו, כי חלק גדול מאוכלוסיה לא יכולה להסתגל למהפכה הזו. (מסיבות שונות) 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
פורסם

בהחלט סוגיה מעניינת.

אני לא יודע גרמנית, אבל לפחות לפי הכותרת בהחלט אפשר לחשוד שמה שהנהג עשה עם מסך המגע זה לא לשנות את מהירות המגבים - אלא זהו התירוץ בו השתמש כשנתפס על ידי השוטרים.

היה עדיף שהיצרנים יתנו את שתי האפשרויות (גם כפתור וגם שליטה מהמסך) עבור פעולות חשובות כמו הפעלת מגבים, תאורה ועוד.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

הם באמת וויתרו על מנופי המגבים? מה הם מפגרים?

אם כבר וויתרו על מנופי המגבים, ברכב כל כך טכנולוגי הייתי מצפה שהמגבים ידלקו לבד וישנו את המהירות בהתאם לגשם ולמהירות הנסיעה

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

פורד השכילו לשלב בורר פיזי במסך המגע של המוסטנג mach e (וזה נראה ממש מגניב).

חוץ מזה הם שמרו על מתגים לתפעול בסיסי ולא הכל מבוצע דרך המחשב.

מקווה שעוד יצרניות ילכו בדרכה.

spacer.png

https://www.cnet.com/roadshow/news/mustang-mach-e-infotainment-system/

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, yogev20 כתב:

בהחלט חובה לחזור לידיות מכניות, לא רק מהסיבה הזו, כי חלק גדול מאוכלוסיה שלא יכול להסתגל למהפכה הזו. (מסיבות שונות) 

הדיון הזה מתנהל כאן מאז שהקקטוס פרץ לחיינו. הבעיה אינה "הסתגלות למהפכה" אלא בטיחות נטו. תפעול מנוף מגבים אינו מצריך הסטת המבט מהדרך. כל דבר שדרך המסך - מחייב זאת. לכן הפעולות החיוניות להפעלת הרכב חייבות להשאר נגישות דרך מנופים ומתגים בהישג אצבע ובמישוש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 7
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפעלה אוטמטית של מהירות מגבים ככל שקימת היום היא עדיין רחוק מהרצוי. לא הייתי מוותר על ידית הבורר. אצלי כשהרכב עומד ויורד גשם המגבים לא פועלים עד הרגע שבו הרכב בתנועה. זה ממש מעצבן בפקק או בעמידה ממושכת ברמזור. שלא לדבר על התאמת מהירות הניגוב לעצמת הגשם. אמנם בגשם חזק התנועה מהירה יותר אבל לא ברורה הנקודה בה מופעלת המהירות הגבוהה. 

אמנם לא מעט מהיצרנים מיישמים מסכי מגע לפיקוד, אבל זה רחוק מלהיות מושלם ומרתיע לא מעט רוכשים שאינם בני דור המסכים. ולא צריך להיות בן 70 בשביל להתעצבן מתפעול דרך מסך בשמש חזקה או לחליפין בתנאי תאורה מאתגרים. 

חברים רכשו גרנדלנד X במקום 3008 רק בגלל נושא התפעול. למשל. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מכיר בני 35/40 שגישה שלהם לטכנולוגיה היא כמו תורת היחסות. גם נשים וגם גברים

לא חייבים להיות בגיל ממש מבוגר בשביל להרגיש מטרד לגעת במסכי מגע, חמור עוד יותר - בזמן נהיגה. 

גם ככה נהגים מביטים יותר לכיון הסלולר במקום על הנעשה בכביש. מקווה שלא רק אחרי מעשה יבינו כמה נפגעים בתאונות יש

בגלל התעסקות מיותרת במסכים משוכללים שלא תורמים מאומה לבטיחות. 

פורסם

יוגב, אנחנו בני אותו דור, ואני משתמש במסכי מגע מ-1993 (וב-softkeys כמה שנים קודם), כך שאין לחשוד בי בקושי בשימוש בטכנולוגיה הזו. ובכל זאת השימוש בה שעת נהיגה גורמת הסחת דעת ומסכנת את הנהיגה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המסך של טסלה זה הדבר הכי דפוק בתעשיית הרכב.

הם עשו השוואה בין טסלה למוסטנג.

בשביל לפחות את התא כפפות צריך לעבור כמה מסכים, אין כפתור.

ראיתי בסרטון אחר שיש דברים שאפשר לעשות רק עם האפליקציה, לפתוח את תא המטען מקדימה או משהו כזה.

לפי דעתי הבעיה הכי גדולה היא שצריך לסובב את הראש לכיוון המסך, להתרכז טוב מה רואים על המסך וכל זה בשביל לבדוק על איזה מהירות אתה.

אייל

פורסם

וזאת בדיוק השנייה שגרום לתאונה קטלנית.

איזה מסך גדול, אני יכול לראות פרק מהסדרה המשובחת "ויקינגים" עונה 6 חלק שני. (תענוג)

פורסם

לא משנה כמה אתה רגיל למסכי מגע, תמיד הפועולות מדוייקות ומהירות עם כפתורים פיזים.

כמו שלעשות הרבה דברים במחשב זה הרבה יותר מהיר, מדוייק ואסטתי מלעשות אותם בסמאטפון

• אהבתי 2
פורסם

זה נכון חוץ מהעלאת תמונות.

אישית מעלה תמונות מהסמארטפון לאתרי אינטרנט, זה יותר קל ופשוט עבורי. (במקום לעשות העברה למחשב)

ככה אני נוהג אגב בכל פרויקט שאני מעלה לאתר. 

פורסם (נערך)

מסכי מגע באוטו ותפעול של האוטו מאפליקציה זה דברים שצריך להוציא אותם להורג בלי משפט, יחד עם רעש מנוע מזויף.

אני כן בעד טכנולוגיה חדשה, אבל כשזאת מועילה.

אני כן בעד רכב חשמלי ומערכות בטיחות אקטיבית מתקדמות, אני גם בעד רכבים אוטונומיים, אבל נגד טאבלט ענק שתקוע באמצע האוטו, וצריך לתפעל את כל האוטו דרכו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

הם באמת וויתרו על מנופי המגבים? מה הם מפגרים?

אם כבר וויתרו על מנופי המגבים, ברכב כל כך טכנולוגי הייתי מצפה שהמגבים ידלקו לבד וישנו את המהירות בהתאם לגשם ולמהירות הנסיעה

יש בטסלה מגבים אוטומטיים וגם תאורה אוטומטית. כמו כן יש כפתור על ידית האיתות שמפעיל את השפריצר.

• תוכן חדש...