Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, eladts כתב:

ניתן גם לשנות את מהירות המגבים בטסלה דרך פקודות קוליות.

https://www.tesla.com/support/voice-commands

במערכת בקרת אקלים  במצב אוטומטי מהירות המפוח אינה קבועה אלא מתאימה את עצמה להפרש בין הטמפרטורה המבוקשת לקיימת.

ולא תמיד היא מה שמתאים לך. בעצם, אולי לך כן. לי ממש לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, eladts כתב:

במערכת בקרת אקלים שראויה לשמה אין סיבה שתתחיל לשחק עם הפקדים במהלך הנסיעה. אבל אם אתה ממש חייב, תמיד אפשר לחכות לעצירה ברמזור אם אין ברכב בקרה קולית.

לפני כשעה, eladts כתב:

ניתן גם לשנות את מהירות המגבים בטסלה דרך פקודות קוליות.

זה כזה מטומטם. אם יש דבר שאני מתעב, זה שליטה עם מחוות ידיים ופקודות קוליות.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

עניין של טעם. אני משתמש לדוגמא באלכסה בבית ומאוד נהנה.

לדברים פשוטים זה לא שימושי, אבל לפקודות מורכבות יותר, אם למשל בא לי לשמוע שיר מסויים אז פקודה כמו "נגן את sultans of swing" זה מעולה, ואני בהחלט יכול לתאר לעצמי סיטואציה כזו באוטו..

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

אני מעדיף ידיות מתגים וכפתורים פיזיים.

אבל כן משתמש בפקודות הקוליות ברכב לצורך הכנסת יעד ניווט ולבחירת איש קשר.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

במערכת בקרת אקלים שראויה לשמה אין סיבה שתתחיל לשחק עם הפקדים במהלך הנסיעה. אבל אם אתה ממש חייב, תמיד אפשר לחכות לעצירה ברמזור אם אין ברכב בקרה קולית.
אתה מדבר על מודל S?

כי כל המתגים הגיעו ישירות ממרצדס.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

את השופט לא צריך לעניין איך מפעילים את המגבים ברכב X, הנהג קיבל את העונש על הסחת הדעת בזמן נהיגה, עונש שהיה מקבל גם אם היה מחפש איזה משהו שנפל לו בזמן נהיגה. התירוץ של הנהג כי כך מפעילים מגבים ברכב הספציפי לא תופס כלל, אחרת על כל תאונה כתוצאה משימוש במערכת מולטימדיה אפשר לפתור ב"כבודו, רק רציתי לשנות תחנה ברדיו". 

מסכי מגע הם שיקוץ שצריך לעבור מהעולם, עד אשר יהיו רכבים אוטונומיים. המחוקק לא השכיל להתמודד עם התחום הזה ויצרני הרכב כבר לא נועלים כמעט שום אופציה שאפשר לשנות בזמן נהיגה. תפעול קולי זה נחמד לדברים מורכבים, כגון הכנסה של יעד למערכת הניווט או מציאת שיר מסוים שבא לשמוע, אבל לתפעול דברים פשוטים ברכב כמו מגבים, עוצמת שמע, עוצמת המיזוג וכו', זה קשקוש אחד גדול ומיותר. 

• אהבתי 4
  • מעניין 1
פורסם
וואלה, המתגי חלונות שם דווקא מזכירים לי מאוד את אלה שניסן השתמשו בהם בדגמים קודמים שלהם, כמו בנווארה למשל. 
מתגים שאפשר למצוא בדורות ישנים של מרצדס ובטסלה מודל S. 19cbc87a92388ff3e9a087fd403b2abd.jpg

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

• אהבתי 1

haters will hate

פורסם

מכיוון שהמודל S תחגוג השנה 9 שנים מאז שהוצגה, מעניין יהיה לדעת האם המעבר להנעה חשמלית, התבססות על מסכים ועדכונים OTA יאפשרו להגדיל את מחזור החיים של דגם, שעומד כיום עד 5-6 שנים בממוצע. להערכתי, חברות שילכו אחר המודל של טסלה יוכלו בהחלט להחליף דגם כל 10 שנים, כמובן עם שיפורים בשאר התחומים, כמו מנועים, סוללה ותוכנה, שיעודכנו כל כמה שנים (תכונה אפשר כמובן גם כל יום). 

פורסם

טסלה עובדים על סוללה של מיליון מייל.

הבעיה שחברה צריכה להרוויח כסף, טסלה לא עושים את זה.

חברה צריכה שתחליף רכב כל 3-5 שנים.

כל מה שטסלה פוגע בריווחיות.

אני מתאר לעצמי שאפל יעשו את זה נכון

אייל

פורסם

יש 1.5 מיליארד סינים שיקנו מכוניות חשמליות, 1.5 מיליארד הודים, כמה אירופאים ועוד קצת אמריקאים, לא לדאוג :) הביקוש לא ייעלם בעשור הקרוב כמו שכל הפסימיסטים חושבים. בינתיים הדוחות מראים שהבעייה היא לא הביקוש אלא הייצור. אנשים שוכחים גם שהם מרוויחים המון מתוכנה ועוד משווקים אחרים שקשורים לאנרגיה. יש לה מודל עסקי שונה משל חברת רכב רגילה, כי היא לא חברת רכב.

אפל לא תמכור עד 2024 (לפחות) וגם אז יהיה לה שוק יחסית מצומצם בגלל תג מחיר מאוד גבוה (צפוי להיות 75K$ בחו"ל) ומחסומים בייבוא.

• אחראי פורום
פורסם

כתבתי את זה בעבר ואמשיך לטרחן - בעיניי זה האבסורד הכי גדול של תעשיית הרכב.

מושקעים מאמצים וסכומים דמיוניים בשיפור המערך הבטיחותי ברכב, אקטיבי ופאסיבי,

ובמקביל פוגעים במכשיר הכי חשוב באוטו - הנהג.

מערפלים אותו עם, במקרה הטוב, שני מסכים גדולים עמוסי גרפיקה ופקודות,

מאלצים אותו להוריד מבט עוד פעם ועוד פעם. ואז לנסות לקלוע בול במסך 5-7-17" 

ואז לפספס ואז לנסות עוד פעם ואז להבין שהתבלבלת ואז עוד פעם.

אין שום תחליף לארגונומיה נכונה, אין. בטח שלא מגבים. מה הפעולה הבאה שיעבירו למסך הארור הזה? איתותים? אולי את ההגה עצמו?

• אהבתי 4

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

בודאי, איתי. כל הכביש יהפוך למגרש GTA אחד גדול.

הגיע הזמן שיצרני הרכב ישכרו את שירותהם של, למשל, מומחי הממשק של יצרניות ציוד קריטי, כזה שמחייב עיסוק בעיקר ולא בטפל. יצרני המכוניות עושים בדיוק את ההפך, יוצרים ממשקים אופנתיים אבל לא יעילים. זה מה שקורה כשמחלקת השיווק גוברת על מחלקת העיצוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מה שהלקוחות מבקשים, זה אותם אלו שלא ממש אוהבים רכבים אלא צעצועים אלקטרוניים. זה חלק בלתי נפרד מהרדידות השכלית של העידן המודרני, כזה שהתלהב בעבר מסלולרי עם 1000 רינגטונים ומתלהב מזה שיש משחקים על המסך של טסלה. זה רוב הקהל ולשם הולכת תעשיית הרכב. 

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

מדוע חוסר עניין ברכבים נקרא "רדידות" בעיניך? מה רע בכך שהעניין שלי מתרכז בטכנולוגיה, או מה שאתה קורא לו "צעצועים אלקטרוניים", ולא בתפקיד של Johnson rods ברכבים, או שגיר ידני שנשמע לי מיותר?

מה כל כך "נעלה" בלהתעניין ברכבים בצורה שאתה מתעניין בהם?

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • תוכן חדש...