Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

רכשתי רכב בעסקת טרייד אין באחת מהחברות הגדולות.

הבדיקה היתה טובה 

רק היה צריך להחליף צמיג אחורי.

כשהגעתי לקחת את הרכב הסתכלתי על הצמיג ואכן הוחלף. לצערי לא בדקתי לעומק את הצמיגים.

הצמיגים הוחלפו כל צמיג של חברה אחרת כנ"ל גם הגלגל רזרבי. כשבדקתי את תאריך הצמיגים אני רואה שהם מ 45/2016 ורק אחד חדש. אני בטוח שאחרי הבדיקה הצמיגים ברכב הוחלפו בצמיגים שיש לי אחרת המכון היה מציין שהצמיגים ישנים.

בנוסף אני שם לב שרשום השכרה/הכחר. לי נאמר שהרכב היה ליסינג עכשיו הבנתי שיש ליסינג של נהג יחיד וליסינג של חברה (משרד הבטחון / משטרה / ממשלתי) איך אפשר לדעת כי הבנתי שזה משפיע על מחיר הרכב.

אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ/לעזור.

פורסם

נזכרת לאחר מעשה. 

אתה יכול לבקש מהם היסטוריה של הרכב ולראות מי השתמש בו. 

אם הם הצהירו בפניך (יש טופס גילוי נאות) שהרכב שימש נהג יחיד, שיתנו לך אישור על כך. 

את הצמיגים (הסינים אני מניח) הייתי מחליף ברביעיה איכותית, הם הרי לא יחליפו לך עכשיו על חשבונם. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...