Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשוק היד השנייה יש נוכלים וגם אנשים ישרים. צריך לזהות אותם כבר בשיחה המקדימה. (עניין של ניסיון)

כמו היום שראיתי פרסום (ולא לראשונה) שרושמים דגם מפואר, ומדובר על דגם פשוט. למה לרמות כבר בפתיחה. (לא מתקרב לאנשים כאלה)

זאת מגמה נפוצה בלוחות, תמיד לרשום דגם הכי גבוה, למרות שמדובר על דגם פשוט, ליסינג לרוב. (אישית לא מתקרב)

לפעמים יש מזל ומוכרים הגונים, כפי שקרה לך, ואין דבר יותר יפה מזה להתנהל ביושר. (קרה לי בקנייה האחרונה, לאחר המתנה של חודשים)

תתחדש.

• אהבתי 3
פורסם

כתיבה יפה מאוד, חרף כל ה"פגמים" בדמות לקויות למידה למיניהן (כותב שורות אלו "פגום" בעצמו).

אני שמח לראות שיש עוד אנשים ישרים בשוק היד שניה, כן ירבו.
לגבי המצמד - אל תדאג. בקניית הרכב הקודם שלי אמרו בבדיקה "המצמד והמשולשים כמעט גמורים, תתכונן להחליף" - עם המצמד נסעתי עוד 30 אלף ק"מ (וגם אז הוא לא החליק), ועם המשולשים עוד 50... אז יש סיכוי שגם במקרה שלך מדובר בכסת"ח. מצא מכונאי שאתה סומך עליו וכך תדאג שהכל כשורה.
תתחדש על הרכב, ושתף תמונות :)

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Dudi2 כתב:

יש שיקראו לזה מזל. תמימות, טיפשות, כימיה, גורל, זימון מן היקום, קארמה, נס חנוכה, ועוד כל מיני. אולי, לא יודע להגיד. 

אתה פשוט אדם בריא, ופשוט.

הרווחת הרבה יותר בריאות ממה שהיית יכול להרוויח אם היית סוחט אותו בעוד 1000 ש"ח.

לפני כשעה, yogev20 כתב:

זאת מגמה נפוצה בלוחות. (תמיד לרשום דגם הכי גבוה, למרות שמדובר על דגם פשוט, ליסינג לרוב.

כך זה יוצא גבוה בבדיקת המחירון המשוקלל. לכן גם מופיע יד קודמת פרטית

• אהבתי 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני כשעה, method כתב:

האם זה עומד בחוקי הפורום לפתוח שרשור התחדשתי בלי תמונות? 😄

צודק, קראתי עכשיו את החוק הזה,  תמונות יגיעו בהמשך :)

לפני 25 דקות, nadavd4 כתב:

כתיבה יפה מאוד, חרף כל ה"פגמים" בדמות לקויות למידה למיניהן (כותב שורות אלו "פגום" בעצמו).

תודה תודה.

אז אם אתה שייך למועדון הלקויות אתה יודע כמה זמן זה לוקח 😇

• מעניין 1

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם
לפני 7 שעות, method כתב:

האם זה עומד בחוקי הפורום לפתוח שרשור התחדשתי בלי תמונות? 😄

תתחדש!

כן, כי אנחנו לא בעונת האבטיחים

פות"ש - תתחדש ותהנה! גם המוכר וגם אתה הפגנתם גישה בריאה ורצון לבצע עסקה. רק משך התהליך נשמע ארוך מאד - אני לא זוכר מכירת רכב שלקחה יותר מ-24 שעות, כולל ביקור במכון הבדיקה. שני הרכבים האחרונים שמכרתי (לפני כעשור) עברו בעלות תוך שעתיים מהמפגש הראשון עם הקונה,  כי, צריך להוסיף, היה מדובר ברכבים ישנים שלא נלקחו לבדיקה במכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתיבה יפה!

תתחדש ותהנה מהרכב,  בחירה מוצלחת מאוד.

אם אתה מאזור המרכז (בעצם גם אם לא), אני ממליץ לך לטפל אך ורק במוסך רון ברח' ישראל בק 18 תל אביב

מעבר לכך שהוא מקצוען לעילא ולעילא, הוא פשוט איש טוב. מתאים לך בול.

אם תרצה אוכל לערןך ביניכם היכרות בווצאפ או משהו כזה

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
רק משך התהליך נשמע ארוך מאד - אני לא זוכר מכירת רכב שלקחה יותר מ-24 שעות, כולל ביקור במכון הבדיקה. 

אז אם אתה שייך למועדון הלקויות אתה יודע כמה זמן זה לוקח [emoji56]

אצלי זה מתבטא גם במקומות אחרים - את הרכב הנוכחי לקח לי חודשיים לקנות (מבחינה טכנית, הבדיקה עצמה בוצעה ביום הקניה) ואת הקודם כשבוע. יש אנשים שלוקחים את הזמן ואני אחד מהם, ובשני המקרים הרווחתי מזה.

• אהבתי 1
פורסם

nadavd4

זה בסדר, ככה קונים רכבים יד שנייה. הרבה סבלנות, בסוף קונים בונבוניירה טובה, אפילו טובה יותר מרכב חדש. 

זה מבוסס על ניסיון של קניית 8/9 רכבים לפחות יד שנייה. (בלי להחשיב עזרה לחברים/משפחה)

רק שהטעייה בפרסום משגעת אותי.  אתמול שלחתי למוכר מסר למה הוא מפרסם דגם EX שבפועל זה LX

ועוד להוסיף תמונה של מחירון שמופיע הדגם EX. כמובן לא ענה לי כי הוא יודע שהוא עובד על אנשים. (במיוחד תמימים)

שבוע שעבר תקפתי מגרש בעפולה שפרסם את אותה טעות. אנשים רמאים מצמיחים לי קרניים לנגיחה. 

• תוכן חדש...