Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, KoF-sHeLeG כתב:

תתחדש.

גם אני התלבטתי בזמנו בין ה-ATS ל-G37. בסוף הלכתי על האינפיניטי, גם בגלל המחיר (יש שנתונים יותר מוקדמים, ככה שאפשר למצוא בפחות כסף) וגם בגלל המקום מאחור שהוא קצת צפוף מדי בקאדילק (למרות שגם האינפיניטי היא לא בדיוק מיניוואן מאחורה...).

תודה רבה!

שקלתי הרבה את היתרונות והחסרונות של כל אחת, ובסוף יותר התחברתי ל-ATS.  

אכן, גם באינפיניטי וגם בקאדילק המרחב מאחור לא להיט, אבל מכיוון שהילדות שלי עדיין יושבות בבוסטר/כסא בטיחות וגם ככה כמעט אף פעם לא צריך להסיע את כולן, אני יכול לחיות עם זה.

בינתיים, אין תלונות, להיפך - הן לא מוכנות לנסוע יותר במאזדה, רק בקאדילק. אכלתי אותה :D

לפני 21 שעות, Electron כתב:

תתחדש!

מאוד נהנתי לקרוא תודה רבה!

תפרט טיפה :biggrin2:

לא משהו שלא קראת כאן בעבר - שקרנים, רמאים, מסתירים דברים - בא לדוק את האוטו ומגלה הפתעות, אוטו שהוצהר בלי תאונות מתגלה כנבלה שחצי אוטו הוחלף בה וכו'...

אולי אותנו, אלה שמבינים קצת ויודעים לשאול ולחקור זה לא מרתיע. את האדם הסביר - זה בהחלט כן, ואני מבין למה.

לפני 21 שעות, ch2856 כתב:

זה רכב שהיה פעם ברשימה שלי, בסוף נבחר רכב אחר פשוט כי אני עדיין רווק וכיול להרשות לעצמי תצורות פחות קונבנציונליות. בתכלס נהיגה? אהבתי את הרכב, הכי לא אמריקאי שיש ויותר ממה שיש לסדרה 3 להציע שלא בדגמים עם חבילת M SPORT או כמובן דגמי M מלאים. עשית נכון מאוד שבחרת בפרימיום, הבולמים האדפטיביים משפרים משמעותית את נוחות הנסיעה ביום יום לעומת דגם לקשרי. 

תתחדש ובעיקר תהנה. זה כיף לרכוש משהו שעושה לנו את הנהיגה מיוחדת, נעימה ומהנה יותר. זה עולה קצת יותר בחשבון הכללי, אבל ההנאה שמתחילה עוד לפני פתיחת הדלת שווה כל שקל. 

ולגבי החיבור למוכר? גם אני כזה כי אכן יש אינספור הזויים בתחום. רכשתי רכב שהיה ברור לי שהמוכר אהב אותו והשקיע בו. הוא לא הסתיר ממני את כל התקלות שהיו אבל אני מעדיף אחד כזה שטיפל בבעיה עם החלקים הטובים ביותר ולא אחד שיסתיר ממני כמה שיותר ויספר לי איזה סוכריה אני הולך לקבל למרות שתוחזק במינימום האפשרי. 

תודה רבה!

סיכמת את זה יפה.

לפני 16 שעות, motizkn כתב:

בזמנו גם אני התחלתי לחפש אחת עד שניתקלתי במחירים של חלקי החילוף. לזכרוני פנס קידמי עולה באזור ה 20k מה שגרם לי להמשיך הלאה.

אחד הדברים הטובים באוטו אמריקאי, שיש המון מידע ברשת ולא מעט אתרים שמוכרים חלקי חילוף מקוריים במאות אחוזים פחות ממוסכי UMI.

אם הייתי חייב לקנות רק מהמוסכים בארץ - זה בהחלט היה מרתיע אותי הרבה יותר..

לפני 13 שעות, guy.a כתב:

אחלה אוטו, הפלטפורמה אלפא שג'נרל מוטורס פיתחו לה, ממש מעולה. תתחדש ותהנה. ואם תצטרך חלקי חילוף תזמין מהאינטרנט.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

תודה!

זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות (והאמת, כבר התחלתי).

לפני 13 שעות, Daniel.K כתב:

הכותרת צריכה ליהיות איך קודלקתי , בתור רכב שלא יייסע הרבה בדקת את עלויות ההחזקה ?

בכל מקרה רכב מרשים !תתחדש ותהנה .

בדקתי גם בדקתי. בניגוד למה שהרבה חושבים - האחזקה לא בשמיים ובכל אופן - לא משהו שיגרום לי לפשוט רגל, וכמו שציינתי - כמעט הכל אפשר להזמין באינטרנט.

לפני 13 שעות, shugiflex כתב:

תתחדש! נראית מעולה.
מושבי עור צריכים לקבל טיפול כל כמה חודשים כדי שלא יסדקו.

מסכים, וזה מה שעשיתי עד כה במאזדה 6 שבבעלותי כבר כמה שנים (מושבי עור) ואמשיך עם הקאדילק.

יש לי את החומרים הייעודיים, בכל אופן.

לפני 12 שעות, Pavlik כתב:

נהניתי לקרוא, רכב מאוד יפה. חיכיתי בעיקר לתמונות הפנים 😁

גם אני פוזל לכיוון הזה מדי פעם, לפעמים בא לי איזו ספינת נוחות רכה וחזקה בקו ישר, בנוסף לקשישה הקשיחה שלי, אל אין לי צורך אמיתי בגודל כזה.

תודה רבה!

שמח שנהנית.

כמו שכבר כתבתי, ה-ATS היא לא אמריקאית טיפוסית, אלא יותר אירופאית באופיה - היא לא ספינת נוחות בקו ישר, לטוב ולרע. והיא גם לא כזו גדולה.

לפני 9 שעות, ch2856 כתב:

פשוט מזמינים מחו"ל ברבע מחיר. אם הייתי חי על מחירי היבואן הרשמי כבר הייתי פשוט רגל עם הצרות שהיו לי עם הרכב הנוכחי. לא צריך לפחד מהדברים האלו וזה פחות נורא ממה שזה נשמע, למעט כמובן המיסוי המטורף על כל דבר שקשור ברכבים. 

בדיוק. כמה פשוט, ככה קל.

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

אפשר הסבר איך הצלחת להניח את האבנים ככה על הסאנרוף כשהוא פתוח? בטח עבדת על זה שעה. לא פחדת שהאבן תיפול ותשבור את החלון?

PXL_20201217_112322873.jpg

תתחדש. נראה חוויה של רכב!

הרגת אותי :D

מה אם אגיד לך שזה היה ככה לגמרע במקרה? אפילו לא הינדסתי את הזוית בשביל התמונה.

אה, ותודה רבה! גם לי נראה ככה :)

לפני 8 שעות, X9500 כתב:

לגמרי צדקה החברה הטובה שלך.

יופי של עיצה.

יופי של אוטו.

יופי של צבע למושבים! (אבל שיתנו דגש לטיפול בהם ובהגה בדיטיילינג הפנימי כי המצב נראה, לפחות בתמונות, דקה לפני בעיה).

תודה רבה!

דווקא המצב לא כזה נורא כמו שאולי נראה בתמונות (מה גם שבטעות העליתי תמונה אחת עם איזה פילטר שגורם להם להיראות רע יותר במציאות).

זה הסלון במצב הכי טוב שיצא לי לראות מכל אלה שבדקתי, אבל כן - לגמרי בתכנון דיטיילינג פנימי למושבים ולהגה, שכאמור יבוצע עוד שבועיים - שלושה כחלק מיישור הקו שיעמוד בסטנדרטים שלי).

לפני 8 שעות, סולל הדרך כתב:

נהניתי לקרוא.
מאחל לך הנאה והנעה...
מסקרן מה תהיה האמינות ועלויות התחזוקה

Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה!

לפי מה שהבנתי היא די אמינה ואין בעיות מיוחדות אם מטפלים בה כמו שצריך ולא מזניחים.

בכל מקרה, לקחתי בחשבון שגם אם היא תהיה פחות אמינה ויותר יקרה לאחזקה מה-6 שלי, זה לגמרי שווה את זה בשבילי.

לפני 5 שעות, elibaba כתב:

אחלה בחירה!
במצב דומה (אבל בתקציב יותר נמוך) רציתי בהתחלה ביואיק לה-קרוס 3.6 ונחתתי בסוף על IS250.

תודה!

לה-קרוס בהיא לגמרי ספינה אמריקאית, ששונה לגמרי מה-ATS (אבל אני מניח שאתה כבר יודע את זה).

האמת שכבר צא לי להכיר מישהו שעבר מ-IS250 ל-ATS פרימיום, והוא מדווח שזה עולם אחר לגמרי.

לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

אחלה כלי. תתחדש ותהנה. 

תודה!

לפני 5 שעות, avargel כתב:

חולה נפש 😅

קדילאק ATS לקחת את הילדות לגן

תתחדש ותהנה!

נו, אני לא הבנאדם שיקנה קורולה או גולף בשביל זה. אם כבר - אז שיהיה מהנה ומרגש (ועל הצד :D )

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly
  • רעיון טוב! 1

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דבר אחד בטוח. הילדות יפחדו לצרוח בדרך או שיגיעו לגן חיוורות ורועדות.

העאמריקאיות לא יקרות לאחזקה וגם די עמידות מכאנית (אבל מבחינת איכות הרכבה לא מזדקנות בכבוד). תתחדש ותהנה.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Night Driver כתב:

דבר אחד בטוח. הילדות יפחדו לצרוח בדרך או שיגיעו לגן חיוורות ורועדות.

העאמריקאיות לא יקרות לאחזקה וגם די עמידות מכאנית (אבל מבחינת איכות הרכבה לא מזדקנות בכבוד). תתחדש ותהנה.

תודה :)

תשמע, בפעם הראשונה שהסעתי אותן, הקטנה (בת שנתיים) נתקפה פרצי צחוק וכולה נהייתה מאושרת, באופן מוזר מהרגיל - ואפילו לא לחצתי יותר מידי :D

גם הגדולות (יותר) בדר"כ אוהבות נסיעה "חוויתית", ואני זה שמבאס אותן (לא עושה שטויות על הכביש, בטח לא איתן) וממתן את עצמי לגבול הסביר.

קיבלו חינוך נכון מגיל 0, יש פוטנציאל.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

פורסם

רכב הנעה אחורית למשפחה שיכולה להסתדר עם ה(אין) מושב האחורי, לדעתי זה הVFM הכי גבוה שיש בסביבת 90K.

האינפיניטי מפתה בפראיות שבה, אבל מרגישה קצת מיושנת ליד הקדילאק.

מאוד אוהב את הרכב ומאחל לך שתהנה מכל רגע.

האם תוכל לשפוך קצת אור על השמועות בנוגע לבעיות המנועים?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, o.r כתב:

רכב הנעה אחורית למשפחה שיכולה להסתדר עם ה(אין) מושב האחורי, לדעתי זה הVFM הכי גבוה שיש בסביבת 90K.

האינפיניטי מפתה בפראיות שבה, אבל מרגישה קצת מיושנת ליד הקדילאק.

מאוד אוהב את הרכב ומאחל לך שתהנה מכל רגע.

האם תוכל לשפוך קצת אור על השמועות בנוגע לבעיות המנועים?

תודה רבה. בטוח שהמון הנאה מחכה לי בנוסף למה שכבר הספקתי להנות :)

מסכים איתך בקשר ל-VFM ולאבחנה של הקאדי מול האינפי. סיכמת את זה היטב.

בקשר למנועים - אין משהו גורף בנושא, יש ויש. אבל הם בהחלט רגישים לטיפול מזניח/שימוש בשמן לא נכון.

ממה שהספקתי לקרוא ולשאול, אצל רוב מי שהתפגרו זה בגלל שימוש בשמן לא מומלץ (כולל במוסכים המורשים, שעד לא מזמן השתמשו בשמן שלא היה אופטימלי למנועים הללו - עד שעברו לאחרונה ל - ACDelco המומלץ) ו/או הזנחה.

לפני 31 דקות, Cuore Sportivo כתב:

תתחדש יא אפס

למה אפס? 272 :D

תודה, מי שלא תהיה! 

ממליץ?

פורסם

נראית מצוין. השילוב של השחור עם הכאמל הוא בעיניי אחד השילובים הכי מתאימים לרכב בכלל.

בכל אופן, תמיד הייתי בטוח שלרכבים מהסוג הזה (קאדילק / ביואיק) יש שוק מאוד נישתי ולכן המחירים נמוכים בצורה משמעותית, גם לאחר 5 שנים על הכביש. 

תתחדש. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, MaoRЯ כתב:

נראית מצוין. השילוב של השחור עם הכאמל הוא בעיניי אחד השילובים הכי מתאימים לרכב בכלל.

בכל אופן, תמיד הייתי בטוח שלרכבים מהסוג הזה (קאדילק / ביואיק) יש שוק מאוד נישתי ולכן המחירים נמוכים בצורה משמעותית, גם לאחר 5 שנים על הכביש. 

תתחדש. 

תודה! גם לדעתי הקאמל זה האינטריור הכי יפה ברכב הזה (ובכלל).

ככה יצא, גם אם היה אינטריור אחר או צבע חיצוני אחר (חוץ מהזהב, כמובן :D ), זה לא היה דיל ברייקר .

גם אני הייתי בטוח שהאוטו הזה לא מבוקש בעליל, אבל בגלל ה-VFM הגבוה והעובדה שאחרי כמה שנים המחיר כמשומשת צונח משמעותית (את שלי, 5 שנים על הכביש,  קניתי בפחות משליש המחיר שעלתה כחדשה), מגיעה הנקודה שהרכבים הללו הופכים למבוקשים בטירוף (לא פירטתי, אבל היתה אחת שפורסמה ותוך דקות המוכר קיבל מבול של טלפונים והודעות והראשון שהתקשר הכריח אותו לא לענות לאף אחד, אחרת היא כנראה היתה שלי היום. אבל הכל לטובה), כאילו זה איזה מיאטה או משהו.

פורסם

תתחדש ותהנה!

אני יודע שלא מצאת אקסמפלר בצבע שחיפשת, הנה רעיון איך להתאים את הרכב לטעם שלך בחלק השלישי של הדיטיילינג:

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לפני שעה, aviaviavi כתב:

מאז מטריקס 2 אני מפנטז על קאדילק כזאת(למרות שההיא CTS וזאת ATS אבל עדיין)

תתחדש!

תודה!

אכן, קאדילק חייבים הרבה לסצנה ההיא ממטריקס שניסתה (והצליחה) לשנות את התדמית שלה מרכב לזקנים פנסיונרים אמריקאים, למותג צעיר וחדשני.

לפני 8 דקות, DJI כתב:

תתחדש ותהנה!

אני יודע שלא מצאת אקסמפלר בצבע שחיפשת, הנה רעיון איך להתאים את הרכב לטעם שלך בחלק השלישי של הדיטיילינג:

דווקא שחור לטעמי הצבע שמתאים הכי הרבה ל-ATS מבין האופציות המוצעות. בתור בוגר 2 שחורות אחת אחרי השנייה, למדתי לחיות איתו, לטוב ולרע.

• תוכן חדש...