Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש.

גם אני התלבטתי בזמנו בין ה-ATS ל-G37. בסוף הלכתי על האינפיניטי, גם בגלל המחיר (יש שנתונים יותר מוקדמים, ככה שאפשר למצוא בפחות כסף) וגם בגלל המקום מאחור שהוא קצת צפוף מדי בקאדילק (למרות שגם האינפיניטי היא לא בדיוק מיניוואן מאחורה...).

• אהבתי 1
פורסם

תתחדש!

מאוד נהנתי לקרוא תודה רבה!

לפני 40 דקות, Mr_Shankly כתב:

כמות ההזויים שנפלתי עליהם is too damn high

תפרט טיפה :biggrin2:

• אהבתי 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

זה רכב שהיה פעם ברשימה שלי, בסוף נבחר רכב אחר פשוט כי אני עדיין רווק וכיול להרשות לעצמי תצורות פחות קונבנציונליות. בתכלס נהיגה? אהבתי את הרכב, הכי לא אמריקאי שיש ויותר ממה שיש לסדרה 3 להציע שלא בדגמים עם חבילת M SPORT או כמובן דגמי M מלאים. עשית נכון מאוד שבחרת בפרימיום, הבולמים האדפטיביים משפרים משמעותית את נוחות הנסיעה ביום יום לעומת דגם לקשרי. 

תתחדש ובעיקר תהנה. זה כיף לרכוש משהו שעושה לנו את הנהיגה מיוחדת, נעימה ומהנה יותר. זה עולה קצת יותר בחשבון הכללי, אבל ההנאה שמתחילה עוד לפני פתיחת הדלת שווה כל שקל. 

ולגבי החיבור למוכר? גם אני כזה כי אכן יש אינספור הזויים בתחום. רכשתי רכב שהיה ברור לי שהמוכר אהב אותו והשקיע בו. הוא לא הסתיר ממני את כל התקלות שהיו אבל אני מעדיף אחד כזה שטיפל בבעיה עם החלקים הטובים ביותר ולא אחד שיסתיר ממני כמה שיותר ויספר לי איזה סוכריה אני הולך לקבל למרות שתוחזק במינימום האפשרי. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • אהבתי 1
פורסם

בזמנו גם אני התחלתי לחפש אחת עד שניתקלתי במחירים של חלקי החילוף. לזכרוני פנס קידמי עולה באזור ה 20k מה שגרם לי להמשיך הלאה.

טסלה 3 2022

פורסם

אחלה אוטו, הפלטפורמה אלפא שג'נרל מוטורס פיתחו לה, ממש מעולה. תתחדש ותהנה. ואם תצטרך חלקי חילוף תזמין מהאינטרנט.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נהניתי לקרוא, רכב מאוד יפה. חיכיתי בעיקר לתמונות הפנים 😁

גם אני פוזל לכיוון הזה מדי פעם, לפעמים בא לי איזו ספינת נוחות רכה וחזקה בקו ישר, בנוסף לקשישה הקשיחה שלי, אל אין לי צורך אמיתי בגודל כזה.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 6 שעות, motizkn כתב:

בזמנו גם אני התחלתי לחפש אחת עד שניתקלתי במחירים של חלקי החילוף. לזכרוני פנס קידמי עולה באזור ה 20k מה שגרם לי להמשיך הלאה.

פשוט מזמינים מחו"ל ברבע מחיר. אם הייתי חי על מחירי היבואן הרשמי כבר הייתי פשוט רגל עם הצרות שהיו לי עם הרכב הנוכחי. לא צריך לפחד מהדברים האלו וזה פחות נורא ממה שזה נשמע, למעט כמובן המיסוי המטורף על כל דבר שקשור ברכבים. 

• אהבתי 1
פורסם

אפשר הסבר איך הצלחת להניח את האבנים ככה על הסאנרוף כשהוא פתוח? בטח עבדת על זה שעה. לא פחדת שהאבן תיפול ותשבור את החלון?

PXL_20201217_112322873.jpg

תתחדש. נראה חוויה של רכב!

• אהבתי 1
  • מצחיק 9
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לגמרי צדקה החברה הטובה שלך.

יופי של עיצה.

יופי של אוטו.

יופי של צבע למושבים! (אבל שיתנו דגש לטיפול בהם ובהגה בדיטיילינג הפנימי כי המצב נראה, לפחות בתמונות, דקה לפני בעיה).

• אהבתי 1

The older you get, the better you used to be

פורסם

נהניתי לקרוא.
מאחל לך הנאה והנעה...
מסקרן מה תהיה האמינות ועלויות התחזוקה

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, ch2856 כתב:

פשוט מזמינים מחו"ל ברבע מחיר. אם הייתי חי על מחירי היבואן הרשמי כבר הייתי פשוט רגל עם הצרות שהיו לי עם הרכב הנוכחי. לא צריך לפחד מהדברים האלו וזה פחות נורא ממה שזה נשמע, למעט כמובן המיסוי המטורף על כל דבר שקשור ברכבים. 

לא אמרתי שאין דרכים להסתדר, אבל לא לכולם יש את הכוחות והזמן להתעסק עם זה.

כמו שאמרתי הרכב מעולה, היבואן קפץ מעל הפופיק.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם

אחלה בחירה!
במצב דומה (אבל בתקציב יותר נמוך) רציתי בהתחלה ביואיק לה-קרוס 3.6 ונחתתי בסוף על IS250.

• אהבתי 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...