Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ערב טוב,

בחיפושי אחרי רכב מיני משפחתי במסגרת טרייד אין, קיבלתי הצעה עבור סקודה ראפיד 2017, מנוע 1.2 גימור אמביישן, 86,000 ק"מ, מליסינג

התקציב הכולל מבחינתי הוא כ55K, כשמחיר הטרייד אין מגולם במחיר הסופי

מצ"ב טופס בדיקה

על פניו נראה סביר, וודאי שאבקש לקחת את הרכב למוסך לבדיקה מטעמי

חוות דעת נוספות לפני הבדיקה?

תודה רבה

4679180.pdf

פורסם

הבדיקות האלה של חברות הליסינג כל פעם מזעזעות אותי מחדש, אפילו רכב שנמצא חודשיים על הכביש לא מוציא כזאת בדיקה. כמובן להתעלם ממנה לחלוטין.

במקומך הייתי שוקל לרדת מזה לגמרי ולקחת פרטי. 55 אלף? מליסינג ועוד אחרי טרייד אין?

ממבט חטוף ביד 2 זה המחיר של רכבים כאלה מיד פרטית... ולא חסרים שם בכלל בלשון המעטה. נשמע כמו דיל ממש גרוע.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

חחח איזה בדיקה מרשימה. תיקח רכב עם 860 ק"מ ולא 86K והוא לא יקבל תוצאות כאלו.

ראפיד זה אחד מהרכבים שנמכרו לשוק הליסינג באחוזים הגבוהים ביותר. ב-2018 (מצ"ב נתונים) רק 4.7% נמכרו לשוק הפרטי.

לפי דעתי המחיר גבוה ולא משתלם, הק"מ גבוה.

אתה תוכל למצוא פרטית (אם תצליח בים הליסינג הזה) במחיר זהה 

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3752057,00.html

פורסם

תוודה על המענה והתייחסות, אכן בדקתי את הטענות ונראה שהן נכונות

אני נמצא בבעיה אחרת, יש לי תקלה כלשהי במנוע שאני מבין ויודע שאין לי שום סיכוי למכור את הרכב בשוק הפרטי (לא משהו קריטי שיכול לגרום לזעזוע, אבל דורש מעקב)

לכן האפשרות למכור לסוכנות או לעשות טריידאין ישירות מול אחת כזו הרבה יותר קלה עבורי

פורסם
לפני 3 דקות, נוסעלאט כתב:

אני נמצא בבעיה אחרת, יש לי תקלה כלשהי במנוע שאני מבין ויודע שאין לי שום סיכוי למכור את הרכב בשוק הפרטי (לא משהו קריטי שיכול לגרום לזעזוע, אבל דורש מעקב)

תפרט...

לפני 3 דקות, נוסעלאט כתב:

לכן האפשרות למכור לסוכנות או לעשות טריידאין ישירות מול אחת כזו הרבה יותר קלה עבורי

תיהיה בטוח שתקבל על הרכב שלך מחיר מצחיק אם באמת יש לו בעיה במנוע

פורסם

צריכת שמן מנוע מוגברת, אך עדיין עומדת בסף של כמות שמן מנוע ל1000 ק"מ, נבדק במס' מוסכים (כך שזו לא באמת, עדיין, בעיה במנוע, אבל ייתכן שזה בדרך לשם)

ואני לא בטוח שעבור בעיה מהסוג הזה הטרייד אין יוריד יותר ממה שתכנן, במיוחד שאין אפשרות לאתר בעיה כזו אא"כ יקחו את הרכב לנסיעה של 1000-2000ק"מ ויראו שינויים במדיד.

אני מבחינתי כל 1500ק"מ בודק במדיד ולעיתים מוסיף קצת שמן כדי לשמור בין הקווים.

פורסם

מה מחירון הרכב? ייתכן שגם אם תמכור אותו 20-30% פחות ממחיר המחירון תפסיד פחות מאשר טרייד-אין.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 20 שעות, נוסעלאט כתב:

צריכת שמן מנוע מוגברת, אך עדיין עומדת בסף של כמות שמן מנוע ל1000 ק"מ, נבדק במס' מוסכים (כך שזו לא באמת, עדיין, בעיה במנוע, אבל ייתכן שזה בדרך לשם)

כנראה רינגים לפי התיאור שלך

לפני 19 שעות, נוסעלאט כתב:

29,000

אי 10 2014, אוטומטית

אולי עדיף לך למכור אותו בשוק הפרטי במידה והק"מ שלו סביר. 1.0 או 1.2? לפי המחיר זה 1.0

• תוכן חדש...