Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,
אני מחפש לקנות gti 208, יש מספר דגמים יד ראשונה ק״מ נמוך בעלות של 80,000 ש״ח שנתון 2017.

התקציב שלי בסביבות ה60-65, מה שמתאים ל2016 או 2015 עם המנוע החדש.

הבעיה?

אין דגמים רלוונטים למכירה עם המנוע החדש מ2016-2015. יש דגם אחד מה01/2016 יד ראשונה וק״מ נמוך במחיר נדרש של 2017, כרגע אין סיבה לקנות אותו כי המוכר מסרב למחיר הגיוני(המחירון הוא 70)

מה יותר נכון בהתייחס לאוטו הזה-

להמתין רק שיהיה במסגרת התקציב,

או בגלל היצע נמוך בשוק, כן שווה לקחת את אחד מהדגמים של 2017.

עריכה אחרונה על ידי itay91
פורסם

רק אתה יודע לענות לשאלה הזאת...

לגבי הרכב מ-2016 יד ראשונה - הנתונים שלו די נדירים ומכאן המחיר שהוא דורש. לך אולי המחיר לא הגיוני, לרוכש אחר הוא בהחלט יכול להיות הגיוני. השוק יקבע מי צודק.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

אבל בשוק יש 3 דגמים עם אותם הנתונים ובאותו המחיר רק בשנתון 2017.
מעבר לעניין התקציב שאתה צודק, השאלה שלי היא כדי לקבל מושג כמו- אין הרבה רכבים כאלה בישראל, אז שווה להוסיף 20-15 אלף ש״ח כי אין. לשם בעיקר אני חותר

עריכה אחרונה על ידי itay91
פורסם

ד"א היד ראשנה 2016 נמכרה! 

אז קח את זה כמקרה מבחן - מכונית כזאת במצב מעולה, צפוייה להיחטף.

מצב המכוניות מאד משמעותי - לדעתי עדיפות למכונית במצב סטוק (לפחות מנוע) שיש לה ספר טיפולי מלא, שטופלה לפי הספר, ללא תאונות. אחרי שעושים צ'ק על כל התכונות הנ"ל, העדף את זאת עם כמה שפחות ידיים וכמה שפחות קילומטר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...