Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ארונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי מעוניין לקבל המלצות על סיאט ארונה ובאופן כללי חוות דעת על סיאט מבחינת אמינות רכב טיפולים ועוד

כרגע אני עם סוזוקי בלנו 2017 ומעוניין לעבור לרכב קצת יותר גדול

פורסם

אני לא בטוח שהארונה תספק את הצורך ברכב יותר מרווח.

היום יצאתי לקניות עם הארונה, היו כמה קופסאות שהיו גדולות עליה.  הצטערתי שלא לקחתי את הסוזוקי קרוסאובר. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש עליו פחות מ-3800 ק"מ. לא קנה מידה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

אני לא בטוח שהארונה תספק את הצורך ברכב יותר מרווח.

היום יצאתי לקניות עם הארונה, היו כמה קופסאות שהיו גדולות עליה.  הצטערתי שלא לקחתי את הסוזוקי קרוסאובר. 

על איזה קופסאות מדובר?

אני עם ה341 ליטר של הפוקוס מסתדר יופי.

פורסם

שני אהילים לאחד החדרים ועוד 2 סלים מהסופר. איך שלא תסובב את זה הארונה היא סופרמיני, ולמרות שהנפח התאורטי של תא המטען של הארונה דומה לזה של הסוזוקי קרוסאובר מעשית הקרוסאובר ארוך ב-15 ס"מ מהארונה, וזה מתבטא בשימושיות של תא המטען.

• מעניין 1

פורסם

יש לי את הארונה כרכב חברה כבר שנה וחודשיים, בזמן הזה עברה 45 אלף ק״מ ו-3 טיפולים.

לא היו שום בעיות לרכב עד עתה ולא הייתי מצפה לשום דבר אחר מרכב בן שנה.

מרווח הפנים די שימושי עבור משפחה עם 2 ילדים בכסאות בטיחות - יותר מזה לא ייכנס במושב האחורי.

תא המטען ממש סבבה. נכנסת שם מזוודה גדולה ועוד Carry-on אחת ועוד מספר שקיות. ירדנו עם הרכב לשבוע באילת, שני מבוגרים ושני ילדים, ולא היה חסר מקום. 

מה שכן, לא בטוח כמה מעבר מבלאנו לארונה זה שדרוג גודל ומרווח.

מוזמן לשאול עוד על הרכב

פורסם
לפני 6 שעות, shimon88 כתב:

יש לי את הארונה כרכב חברה כבר שנה וחודשיים, בזמן הזה עברה 45 אלף ק״מ ו-3 טיפולים.

לא היו שום בעיות לרכב עד עתה ולא הייתי מצפה לשום דבר אחר מרכב בן שנה.

מרווח הפנים די שימושי עבור משפחה עם 2 ילדים בכסאות בטיחות - יותר מזה לא ייכנס במושב האחורי.

תא המטען ממש סבבה. נכנסת שם מזוודה גדולה ועוד Carry-on אחת ועוד מספר שקיות. ירדנו עם הרכב לשבוע באילת, שני מבוגרים ושני ילדים, ולא היה חסר מקום. 

מה שכן, לא בטוח כמה מעבר מבלאנו לארונה זה שדרוג גודל ומרווח.

מוזמן לשאול עוד על הרכב

תודה 🙏🏻

• תוכן חדש...