Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ולא תתחתן, תעדיף למות גרוש עם ילדים או רווק בלי ילדים?

גירושין זה משהו שצריך לקחת בחשבון מכמה וכמה סיבות, זה יכול להגיע אצל כל זוג וזה לא סוף העולם, מה שכן כשאתה מתחתן רצוי להבין ממי תתגרש ומה יהיה אם וזה יקרה.

אני היום נשוי (11 שנה עם אשתי מתוכם 6 נשואים) + 3 ועוד אחד בדרך, חודש הבא חוגג 32, אבא צעיר סה''כ, אח''כ גם סוגר בסטה סופית.
אישית לא רואה את עצמי מחליף טיטולים בגיל 40 +. אם נתגרש יהיה לא קל לא כלכלי אבל זה מה יש, גם אם אתגרש מתישהו כנראה הדבר האחרון שיקרה או לא יקרה זה חרטה על הילדים שהבאתי לעולם.

שורה תחתונה, תחיה, תהנה, תזרום, יש לנו נטיה לסבך הכל יותר ממה שבאמת צריך.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

• רעיון טוב! 2

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

יוטיוב הציע לי כמה סרטונים שלו פעם. לא יודע, נשמע לי רוב הזמן כמו דיבורים של incel ממוצע.

++

ראיתי את המשפט MGTOW בכותרת של אחד מהסרטונים, והבנתי שאין מה להקשיב לו

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 שעות, Benor כתב:

למה לרוב הולדת ילדים לא נכנסת במערכת השיקולים הכלכליים?

בגלל זה:

ציטוט

ילדים זה שמחה
ילדים זה ברכה
ולכם יש לב של זהב

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, vadim6385 כתב:

++

ראיתי את המשפט MGTOW בכותרת של אחד מהסרטונים, והבנתי שאין מה להקשיב לו

שום דבר טוב לא יכול לצאת מלהאמין שכל הנשים אירציונליות, סתומות ובוגדניות שבסוף יעזבו אותו לטובת מישהו מוצלח יותר ובית המשפט תמיד יהיה נגדו ולטובתן. איך אפשר לחיות ככה בכלל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

דווקא מאוד נוח.

כמישהו אחר אשם בצרות שלך, החיים שלך הרבה יותר קלים, לא צריך להפעיל את הראש או לעשות משהו כדי לשפר את המצב, כי זה הגורל, וזה מה יש.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בסוף אקט הנישואין עצמו הוא שום דבר בלי ילדים באמת. אמר את זה לואי סי קיי בסרטון שצירפתי, זה אומנם מצחיק אבל זה נכון.
אז אם הבנו שילדים הם תכלס מה שמשנה אז יש עוד כל כך הרבה משתנים וחששות שנראה לי שהדבר האחרן שצריך להדאיג אותך זה גירושין.
גירושין בסוף אפשר לסכם בסכום כספי שנע בין X-Y וזהו, בטח במדינה כמו שלנו שהיא מטר על מטר ובמקרה הגרוע תצטרך לעבור מתא להוד השרון או מנתניה לחדרה או מחדרה לחריש. זה לא ארה"ב פה שפתאום הילד גר במדינה אחרת בכלל.

יש אינסוף דברים אחרים שצריכים להדאיג אותך בהקשר של ילדים.

למשל ילד שנולד עם איזה מום חס וחלילה זה מתכון לאסון כלכלי ואסון לחיים הרבה יותר גדול, ומכזה ילד אי אפשר ממש להתגרש...
או ילד מאכזב שמקבל ממך ערכים לאהוב טרנטות צרפתיות ובסוף נוסע רק בטויוטה חדשה ומחליף כל 3 שנים.

גירושין זה רע אבל יכול להיות יותר רע בקיצור.

205205.thumb.jpeg.ef5e0a24b4f22e9b0df003bad3bebbfb.jpeg

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חבר'ה

גם מי שלא התחתן והביא ילדים, במידה והיחסים מסתיימים, יצטרך לדאוג להם. נשוי ברבנות או בקפריסין או ידוע בציבור- זה לא ממש משנה. בטח שחוקית אבל גם מוסרית.

אחרי גיל 18 אמנם אין חובה משפטית לדאוג לרווחת הילדים, אבל זה לא אומר שזה פוטר את בני הזוג... נשמע כאילו אחרי גיל 18 האב (ברוב המקרים) פטור ממזונות. שוב- חוקית הוא פטור, אבל בפועל גם אחרי גיל 18 הילדים עולים כסף להוריהם.

לא רק נשים משתנות, גם גברים. ולא רק נשים מביאות לסיום מערכות יחסים, כפי שאוהבים לחשוב ולכתוב כאן לא פעם...

נשוי 10 שנים + שני ילדים, בן להורים גרושים

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 6 שעות, Michazzz כתב:

אחד הסימנים שניתן להעזר בהם הוא כיצד נראית הזוגיות של ההורים ומיוחד כיצד מתנהגת האמא של בת הזוג, זה ייתן לך כיוון כיצד תתנהג בת הזוג.

נחשבת לעצת זהב ופעלתי לפיה כי אם אשתי תהפוך לאמא שלה, זכיתי בפיס. מפה לשם ברוך השם, היא הופכת לאבא שלה שהוא בחור טוב מאוד, אבל קצת מטורף :D

• מצחיק 12
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מזונות תשלם כך או אחרת, נשוי או לא. אם אתה האב הביולוגי, אתה תשלם.

חתונה ללא ילדים, לא אומרת שום דבר. אפשר להתגרש תמיד, בפרט אם יש הסכם ממון. ילדים זה מה שמחייב.

אם אתה אוהב את רעייתך ואתה רואה חיים איתה, אני לא רואה סיבה לא לעשות זאת, אם אתם בזוגיות טובה ושותפה הייתי מציע אפילו להעלות את החששות בפניה, אולי גם לה יש כאלו.

אולי גם לא. 

אין לי מושג, זה הזוגיות שלכם ורק אתם מחליטים.

בסוף רוב האנשים פה יספרו לך מניסיון החיים שלהם וגם כשהם מספרים על מעגלים ("אני מכיר מישהו"...) לא תמיד הם מכירים באמת לעומק. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

או ילד מאכזב שמקבל ממך ערכים לאהוב טרנטות צרפתיות ובסוף נוסע רק בטויוטה חדשה ומחליף כל 3 שנים

כי אתה לא נותן לו לנהוג, רק מסנג'ר אותו שיזמין לך חלפים מאיביי כי רבת עם איזה מוכר צרפתי שם וחסמו אותך באתר.

• מצחיק 2

פורסם

או יותר גרוע - הוא לא יחלוק את האמונה של אבא בהנדסה יפנית עילאית, ולא יתמוגג למראה קורולה 91 שמורה

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

כי אתה לא נותן לו לנהוג, רק מסנג'ר אותו שיזמין לך חלפים מאיביי כי רבת עם איזה מוכר צרפתי שם וחסמו אותך באתר.

להזמין חלקים מאיביי ולדבר פולנית זה הבסיס. אי אפשר לרוץ בלי ללמוד ללכת.

• מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

חתונה, נשואים, ידועים בציבור - זה לא באמת משנה משהו.

אל תביא ילדים עם מי שאתה מפחד להיפרד ממנה - אתה לא צריך לחשוש מהפרידה עצמה, כי זה יכול לקרות לכולם ואין בטחונות. אתה צריך לדעת שאין לך חשש מההשלכות של הפרידה שתלויות במי שתיפרד ממנה חלילה. מקווה שהייתי מספיק ברור.

לדעתי אתה מספיק חכם וכבר היום אתה יכול לצפות למה יקרה מצידה אם חלילה תיפרדו (עם נכסים, עם ילדים וכו'). אחרת טעיתי בתחילת הפסקה, או שאתה לא מכיר אותה באמת מספיק טוב לחיים משותפים.

אגב, מזמן לא כתבתי בפורום ונכון להיום אני רווק/פרוד +1 (בן שנתיים).

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

להזמין חלקים מאיביי ולדבר פולנית זה הבסיס. אי אפשר לרוץ בלי ללמוד ללכת.

להפך, צריך שתהיה סיבה מספיק טובה להתעסק בקקי הזה.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Freak_Miky כתב:

אל תביא ילדים עם מי שאתה מפחד להיפרד ממנה - אתה לא צריך לחשוש מהפרידה עצמה, כי זה יכול לקרות לכולם ואין בטחונות. אתה צריך לדעת שאין לך חשש מההשלכות של הפרידה שתלויות במי שתיפרד ממנה חלילה. מקווה שהייתי מספיק ברור.

הזכרת לי את זה

ואם כבר, יש וידיאו אחר שלו, שכן מדבר בעד זוגיות, חתונה ומשפחה

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...