Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

אני בדיוק במצב כזה - כל בחורה שאני מדבר איתה, רוצה התחייבות לחתונה+משפחה+ילדים.

בגלל שאתה לא ילד, זה יותר קשה ובאמת נשים בגיל 35+ כנראה ייחפשו יציבות. אבל זו גם הצהרת כוונות, ויכול להיות שגם הדעה שלך תשתנה בתוך הקשר. מקווה לטובתך שלא תתן לזה להיות בלוקר בשבילך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, sperial כתב:

אז אם מובכר בנשים שרוצות ילדים ואתה, עקרונית, לא מעוניין בהם, למה להן להשקיע בך זמן ומאמץ? 

אם זאת המטרה, אין להן סיבה.

בדיוק כמו שלי אין סיבה לתת זמן ומאמץ להקמת קשר שמוביל למשהו שאני לא מעוניין בו (ילדים).

ויותר גרוע, ייתן תקוות שווא לצד השני.

לכן גם אני מצהיר על זה מראש, בשביל להיות הוגן.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

ואדים, נדמה לי שאתה טיפה מפספס.

בטח שהוא מפספס.

ילדים זה כל העניין.

אין סיבה אחרות לסבול בשבילה את הקיום של נשים בחיים שלך.

• מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

אני בדיוק במצב כזה - כל בחורה שאני מדבר איתה, רוצה התחייבות לחתונה+משפחה+ילדים.

אני לא מוכן (מסיבות שלי), בטח שלא עם מישהי שאני לא מכיר, וזאת בעיה.

עדיין, לדעתי עדיף להיות לבד, מאשר להיות בזוגיות מתוך אילוץ כזה או אחר.

גדלתי בבית כזה, וראיתי מספיק אנשים כאלה בסביבה.

לדעתי, אם זה מגיע לאולטימטום של "או חתונה או שאני עוזבת", תבחר באופציה ב', כי אין מה להמשיך לחפש שם.

רצון למסד את היחסים זה משהו שצריך לבוא משני הצדדים. בטח שלא מתוך הצבת תנאי.

לדעתי צריך להיות או אפס ילדים, או יותר מאחד. משפחה עם ילד יחיד זה עוול לילד.

תגדיר "כל בחורה שאני מדבר איתה"

כמה זמן אתה מדבר איתה? חצי שנה? 5 שנים ? עשור?

אם בחורה תדבר איתי על השטויות האלה אחרי חודש אני שולח אותה בגט טקסי

אין לאן למהר

ולא יודע מי אלה הבחורות שלא מכירות גבר ומדברות איתו על חתונה

תדבר איתה על הסכם ממון תראה איך היא תגיב

אני חושב שכשאוהבים מישהי לא מפחדים מחתונה ומילדים ומכל זה

לי אישית אין זמן להתעסק עם ילדים ואני מעדיף להביא אותם כשיהיה לי זמן אליהם ולא לזרוק אותם על אופר שיסתדרו לבד 

בכל מקרה לא הייתי מתקרב לבחורות שעוד לא הכירו אותי וחופרות על חתונה

ובכללי אם אני לא מרגיש שבא לי על חתונה עם מישהי זה כנראה לא אמור לקרות בכלל

כי כשמישהי באה טוב אז גם חתונה לא מלחיצה אותך

פורסם (נערך)

ואדים, יש נשים שמצהירות שהן אל-הוריות אבל הן דיי נדירות באופק. 

כנראה שאם אתה באמת לא רוצה אז לשם אתה צריך לכוון.  

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

מלפניך יש בור, בור עמוק מאוד ללא תחתית.

אומרים לך:

אל תקפוץ.

אל, תקפוץ.

ואתה בכל זאת קופץ.

זאת חתונה.

• מעניין 2

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
לפני 17 שעות, colauti 9 כתב:

לא מטומטמים אבל,חסרי הבנה כלכלית ואנשים שרוצים לחיות ברמת חיים של 10 רמות ממה שהם יכולים.

יש פה סתירה כי מה שכתבת זו ההגדרה למטומטמים.

• מעניין 1
פורסם

אחרי כל התגובות כאן הייתי מציע לפות"ש לפרסם את אותה ההודעה בקבוצת פייסבוק שבה יש בעיקר נשים, אני מתאר לעצמי שהתגובות היו מעניינות מאוד ודי בטוח שהן היו ההפך הגמור ממה שנכתב פה🙃

• מעניין 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לדעתי פותש רק סיבך את עצמו עוד יותר עם השירשור הזה. 

ההתלבטות שיש לו עובר כל גבר בחייו אבל לרוב מקבלים את ההחלטה הזאת לחלוטין לבד, בנושאים האלה כל התייעצות היא סיכון שלרוב מתממש. 

בדיוק כמו זוגות שמתגרשים בטוב ונשארים בקשר חיובי זה זוגות שלא מערבים משפחה / עורכי דין. 

מי שמתגרש ברע עם סיפורי הזוועות שכולנו מכירים בדרך כלל כאלה שרצים להתייעץ עם אמא ואבא במקרה הטוב ועם קבוצות פייסבוק במקרה הרע מה כדאי ואיך לעשות. 

פות"ש, 

מהיכרות עם חברים רווקים בגילאי ה 30 גברים ונשים, כולם מתקשים להכיר אנשים לטעמם, היום זה פשוט שוק בשר בו שולטת מחשבה מטופשת שאולי מעבר לפינה יש מישהו יותר. 

אם תחליט לסיים את הקשר הזה יש סיכוי לא קטן שתבלה מספר שנים לא ללא זוגיות רצינית כלל. 

פורסם

מסכים עם הכותב מעלי, זו החלטה אישית מאוד.

אתה יכול לדבר עם 3 אנשים ולקבל גישות שונות,

אחד התגרש וקורא לזה טעות חיו,השני נשוי באושר והשלישי תקוע בזוגיות כי להתגרש יקר מידי ובסך הכל המצב "יכל להיות גרוע יותר".

אין דרך אובייקטיבית לעבד את המידע הזה לכדי מסקנה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

אני אחזק את Dimo ואגיד שצריך להקשיב כמה שפחות לאנשים מסביב. בסופו של דבר מדובר במשחק סכום אפס, כל החלטה שתקבל אתה תרוויח משהו אבל גם תפסיד משהו. אין החלטה מושלמת.

אני בגילך, נמצא בזוגיות 8 שנים. אפילו קנינו דירה ביחד. שנינו לא בראש של להתחתן או ילדים. החלטנו לעשות הסכם ממון ולהמשיך בחיים שלנו, כרגע ככה. לכאורה מה יותר טוב מזה? הרבה גברים היו חולמים על מערכת יחסים שכזאת. ועדיין, לאחרונה אנחנו לא מסתדרים ורבים המון. אפילו החלטנו לבטל את הסכם הממון (יותר נכון לממש אותו) ולהפרד. בסופו של דבר, כרגע אנחנו נשארים ביחד (אבל אני קונה את החלק שלה בדירה כדי שכל פרידה עתידית תהיה מהירה וקלה יותר).

במהלך התקופה האחרונה כולם מרגישים שהם צריכים לייעץ לי, בין אם ביקשתי ובין אם לא. לכולם יש מה להגיד. הדעות של כולם שונות ושל הרבה מהם מושפעות מהמצב בחיים שלהם עצמם. למשל: לחבר טוב שלי ואשתו נולד ילד, אז הם חושבים שכל מה שאנחנו צריכים בחיים שלנו כרגע זה ילד כדי שהכל יהיה בסדר. חבר אחר התחתן, אז הוא מרגיש שאנחנו צריכים גם ואז הכל יהיה בסדר (למרות שהוא מכיר אותנו שנים ויודע ששנינו מאמינים שמצבנו הזוגי הוא לא עניינה של המדינה ולכן לא ראינו סיבה לעשות את זה מלכתחילה).

לאנשים יש נטייה להשליך מצבים מהחיים שלהם על החיים שלך.

דבר נוסף. בגילנו קשה שם בחוץ. יש לי חברים רווקים (שגם לא רוצים ילדים) והם לא מצליחים למצוא זוגיות. אין הרבה בחורות בגיל 30 פלוס, רווקות, נורמליות ושלא רוצות ילדים. בעיקר במדינה השמרנית ולחוצת החתונות והילודה שלנו.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • אהבתי 3
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

@Dimo שכחת את החצי השני. גם האשה צריכה לקבל את אותה החלטה: האם היא רוצה להשאר כל חייה - או, לפחות, להרבה שנים - עם אותו גבר? האם היא רוצה שהוא יהיה אבי ילדיה? 

דרך אגב, פות"ש התיחס בפתיחה לחשש ספציפי, לא לרעיון הבסיסי של נישואין והקמת משפחה. כדרכו של CF השרשור התפרש לכל רוח.

פות"ש - בסופו של דבר אתה צריך לקבל החלטה: האם אתה רוצה לקבע זוגיות ולהקים משפחה, והאם אתה רוצה לעשות זאת עם בת הזוג הנוכחית. אני חושב שאם התשובה חיובית, וגם בת הזוג חושבת כך ורוצה בך - התשובה די ברורה, למעשה היא מופיעהבכותרת השרשור. ואני רוצה להזכיר משהו שהיה צריך להבין בין השיטון: השעון הביולוגי דופק לאשה וגם לגבר. ככ שתתבגר יהיה לך יותר קשה להתרגל לחיים המשותפים עם הדינמיקה שלהם, ועוד יותר קשה לגדל ילדים. 

דרך אגב, אם אתם  מחליטים להתחתן (ואני מדגיש את השותפות בהחלטה) אל תתמרחו. אפשר להרים חתונה גם בלו"ז של שבועיים, וככל שתמשכו פחות זמן גם תוציאו פחות כסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, Transporter כתב:

אני חושב שכשאוהבים מישהי לא מפחדים מחתונה ומילדים ומכל זה

אני חושב שאתה טועה (כלומר, אתה צודק, "לא מפחדים", אבל לא בטוח שבצדק).

כששני ילדים בני 25 שאין להם שום מחויבות בחיים "אוהבים" (כלומר, רואים ביחד את אותה סדרה בנטפליקס, נהנים להזמין מאותה מסעדה ויש להם אחלה סקס), זו ממש לא אינדיקציה שהם יסתדרו אחד עם השנייה גם עוד כמה שנים כשהחיים שלהם יכללו משכנתא וכמה ילדים.

אהבה זה רגש, לדעתי פחות מומלץ לבסס החלטה כזו משמעותית רק על רגש, בטח כזה שנובע ממצב מסויים שאתה יודע בוודאות מוחלטת שהולך להשתנות לחלוטין, ודי מהר אפילו.

לפני 29 דקות, Max_igo כתב:

אני אחזק את Dimo ואגיד שצריך להקשיב כמה שפחות לאנשים מסביב. בסופו של דבר מדובר במשחק סכום אפס, כל החלטה שתקבל אתה תרוויח משהו אבל גם תפסיד משהו. אין החלטה מושלמת.

ברור שיש יתרונות וחסרונות לחיים בזוגיות עם ילדים מול חיים לבד, ואין פה לגמרי נכון / לא נכון, זה מאוד תלוי בשואל. אבל אני לא בטוח שזו השאלה של פות"ש, להבנתי השאלה שלו היא בערך "איך אפשר לנסות להעריך אם זוגיות מסויימת תחזיק מעמד", ולשאלה כזו יש סוג של תשובה, לא מוחלטת כמובן אבל כן משהו שאפשר להסתמך בו על ניסיון של אחרים (גם של כאלו שזה לא עבד להם) ואפילו של אנשי מקצוע.

לעניין, כמו שאמר @קורן בן אשר, זה גם עניין של "חזון", או אולי "ערכים בסיסיים" של שני בני הזוג, וגם, שוב, הרבה מאוד עניין של תקשורת והקשבה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 4 דקות, pooh-bear כתב:

אני חושב שאתה טועה (כלומר, אתה צודק, "לא מפחדים", אבל לא בטוח שבצדק).

כששני ילדים בני 25 שאין להם שום מחויבות בחיים "אוהבים" (כלומר, רואים ביחד את אותה סדרה בנטפליקס, נהנים להזמין מאותה מסעדה ויש להם אחלה סקס), זו ממש לא אינדיקציה שהם יסתדרו אחד עם השנייה גם עוד כמה שנים כשהחיים שלהם יכללו משכנתא וכמה ילדים.

אהבה זה רגש, לדעתי פחות מומלץ לבסס החלטה כזו משמעותית רק על רגש, בטח כזה שנובע ממצב מסויים שאתה יודע בוודאות מוחלטת שהולך להשתנות לחלוטין, ודי מהר אפילו.

אני מכיר זוגות שאחרי 10 שנים ביחד עדיין אוהבים כאילו רק הכירו

ויש כאלה שמההתחלה בכלל לא אהבו ועדיין לא אוהבים

צריך זמן ביחד כדי לדעת אם זה מתאים ולהתחתן רק אם חושבים שזה מתאים

אני חושב שיש זוגות שמבינים שזה לא מתאים ובכל זאת מתחתנים. שם הבעיה

לא גיל ולא כמה זמן אתם ביחד

• תוכן חדש...