Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, pooh-bear כתב:

אני לא חושב שמי שמתגרש זה רק מי שחשב שזה לא מתאים ובכל זאת התחתן. אפילו ממש לא.

השאלה היא לא אם יש זוגות מאושרים, זוגות אומללים וכאלו שלא יכלו לשאת את האומללות יותר והתגרשו. השאלה היא האם ניתן (בערך) לחזות מה יקרה לזוג מסויים ואיך, ולדעתי לפחות התשובה היא (ממש) לא "אם אתם אוהבים ושניכם חושבים שזה מתאים אז בטח יהיה בסדר".

מה זה אתה לא חושב?

אם אנשים מתגרשים כנראה שמשהו שם לא מתאים

וזה לא משנה אם זה היחס של ההורים , היחס של הבן זוג, המצב הכלכלי של הבן זוג, החוסר הקשבה, הקנאה, הזלזול. זה ל אמשנה

אף אחד לא יכול לחזות שום דבר חוץ מאורי גלר

אבל אם יושב מולי זוג ואני רואה שהם לא מכבדים אחד את השניה בשום דבר

זה אמור להדליק נורה לכל מי שנמצא איתם יום יום ורואה את זה

אם לפני החתונה אין כבוד הדדי  ויש צד אחד שלא סופר את הצד השני, אין טעם להכנס לזה.

קרה לי פעם בחיים שישבה לי כלה הזויה במשרד ופשוט קמה מפגישה ויצאה, פשוט כי לא הסכמתי להוזיל לה מחיר אחרי שהכל כבר היה סגור כמה חודשים.

החתן ניסה להרגיע אותה ולהגיד לה "דיי דברנו על זה אמרנו שהכל בסדר", היא לא ספרה אותו ופשוט הלכה

כנראה לא היה ברור לו שעוד חודש חודשיים שנה שנתיים הוא יקבל בדיוק את אותו יחס. משהו קטן יעצבן אותה והיא או הוא יצאו מהבית עד שהיא תרגע

לא צריך להיות נביא בשביל זה. צריך לעצור ולעשות חושבים

לעומת זאת אם הכל בסדר והכל הגיוני ובריא וזורם תקופה ושני הצדדים רוצים להתחתן (שניהם לא צד אחד שלחוץ וצד שני שלא רוצה לאכזב) אין סיבה לא לעשו תאת זה

פורסם
לפני 9 שעות, eladns כתב:

אני נשוי 13 שנה. עליז מבסוט וטוב לבב.

יש טענות על חיי הנישואים כמובן, אבל לא משהו שיגרום לי לקום וללכת, אבל ביום שיקפוץ לי הקוף- אני לא מתגרש. משאיר אותה עגונה. אני אומר את זה בכל פורום ובכל מקום- גירושים זה לחלשים\ טיפשים. שמעתי על הרבה שמיררו להם את החיים הנשים. בן אם מדובר בהאשמות שווא במשטרה ובין אם זה שהיא מראה את עצמה מסכנה לשופט וכל הכסף של הבעל לשעבר הולך אלייה והיא בפייס בוק עם תמונות של נשיקות עם אחרים {למה בכלל היא שומרת את שם המשפחה הקודם? ועוד בפייסבוק ומצתרפתת עם אחרים?!!}

הרבה לקוחות אני אוזן קשבת להם בחנות. מכירים אותי מעל 10 שנים, פותחים את הכל אצלי. סוג של פיסכולוג. אלו שהתגרשו- הכי מסכנים, נכון שלא שמעתי את האישה. אבל החלטתי היא חד משמעית - חד וחלק! אל תתגרש! תשאיר אותה עגונה. אתה תמשיך בחיים שלך והיא "נתקעת".

מישהו אמר פה מכתב 100 הרבנים שקרה השבוע? הנה יאשרו לו אישה שנייה. ש.ר

דרך אגב, למה לא מדברים על הגרושים שמתאבדים? כמעט ואין דיבור על זה בשיח הציבורי. מתי התחלתי להתעמק בזה? ליד גן סאקר בירושלים ראיתי משפט- אבא גרוש אל תתאבד.

שמע איזה גבר אתה!!!תראה לה מה זה..

אני לא מכיר אותך ולא את אשתך ובדרך כלל גם לא מגיב יותר מידי אבל חייב להודות שאני מרחם על אשתך שהיא חיה עם אדם כמוך. לא יודע אם יש/אין ילדים אבל אם יש,גם עליהם אני מרחם בגלל שאבא שלהם יכול בכל רגע שיקפוץ הקוף (יש לי תחושה שהוא קפץ כבר מזמן.. ) לעשות הכל כדי להתנקם באמא. 

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נראה לי שאתם מגזימים קצת ביחס לאלעד.

יש אנשים שכשהם מדמיינים מצבי קיצון הנטיה היא לחשוב שיתנקמו.

אין פה דבר מעבר ללשים את המוח במקרה קצה היפוטתי.

למי פה לא היה מקרה שהוא נכנס לשיחה/ישיבה בגישה של "אני הולך לקרוע אותם" ובסוף אמר דעתו בשקט ושלווה ולא התפרץ ולא קרה כלום?

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

@eladns 

מהמעט שאני מכיר אותך ווירטואלית בלבד, ההודעה שלך שהקפיצה פה רבים לא משקפת אותך, ואני מקווה שאני לא טועה. נראה לי שרצית להעביר מסר אחר ואיכשהו הגעת למחוזות אפלים

לגופו של עניין, בעל מעגן (ואני לא מתכוון אליך אישית כרגע) הוא איש אכזר, אלים, וחצוף.

נכון, יש גם נשים מכשפות, תלונות שווא במשטרה וכו'. לכן מה?

דיברת על עצמך. אתה מכיר את אשתך יותר טוב מכולנו

אם היא כזאת,  תקום ותתגרש היום. אם היא לא כזאת, ההצהרה שלך "בחיים לא נותן גט" תמוהה מאוד. מה הקשר בינה לבין סיפורי המעשיות של הלקוחות שלך בחנות?

• אהבתי 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

חבל מאוד שבמאה ה-21 , אנשים נכבלים אחד אל השני בעל כורחם בגלל כל מיני חוקים ודינים ארכאיים. 

אם הנישואין לא מתרחשים ברבנות זה עדיין כך?

אם אני רוצה להתגרש, למה אני בכלל צריך אישור מהאישה?    הסכמה להתחתן צריכה להיות לדעתי, דו-כיוונית אבל להתגרש?

חלוקת רכוש וכו' וכו וכו' בשביל זה יש בתי משפט.

אני פשוט לא רואה את ההגיון.

קראתי כתבה על בעל שנכנס לכלא שנים ארוכות ולא הסכים לשחרר.  איך שאני רואה את הדברים, המדינה בזבזה משאבים על אסיר על שום דבר וללא סיבה. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

מאותה סיבה שיש "הילוכים וירטואליים" בגיר רציף, או למה אמריקאים עדיין משתמשים בשיטת המדידה המצחיקה שלהם.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעבר הלא רחוק מאוד ובמקומות מסויימים גם בימינו, ההתייחסות לנישואין היא עסקית.

מהרגע שיש ילדים חיי הנישואין דומים מאוד לניהול עסק. יש הרבה מטלות, יש תקציב מוגבל, יש סדרי עדיפויות, יש דעות שונות של השותפים.

זה ניהול לכל דבר. כדי שהעסק יעבוד טוב צריכה להיות התאמה בין השותפים שלא מבוססת רק על אהבה. 

אז אהבה זה אכן תנאי מקדים לכל העניין הזה וחשוב שתהיה, אבל בוודאות בכל חיי נישואין יש תקופות פחות טובות.

צריך לקחת את זה בחשבון ולנסות להבין האם זה יעבוד גם אז. 

חשוב מאוד, מעבר לאהבה, להבין מי הבנאדם שאיתו אתה עומד להתחתן. וזה קשה. האהבה מעלימה את כל המגרעות, מייפה דברים מכוערים וכו'. 

בסוף אתה תצטרך להחליט, האם הסיכון שבגירושין שווה את הסיכוי שבחיי משפחה. 

גם לא להתחתן זאת החלטה וקח בחשבון שלא לכל אחד מתאים להזדקן לבד, ולמצוא חברים בגיל מבוגר זה הרבה יותר קשה. 

מאחל לכם בהצלחה. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לי אין בעיה עקרונית עם הרעיון של חתונה/משפחה.

אני פשוט לא בעד טקס שעולה כמו מקדמה לדירה, או מסגרת חוקית וחברתית שממררת את החיים לזוג שהחליט לפרק את החבילה מסיבות כלשהן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פעם שאלתי רב שאני מאוד מכבד, מדוע דתיים עושים עניין מחתונה, מקיימים אירוע גדול, טקס, המון חוקים מגבילים, מערימים קשיים בפירוק הנישואים וכו' . בקיצור התחייבות מאוד מאוד גדולה וקשה להפרה.

הוא ענה לי שבמהלך שנות הנישואים ישנם המון משברים, שאם חוזה הנישואים היה קל להפרה, היינו מזמן חותכים, קמים והולכים. כל הקושי בהפרת הנישואים נובע מזה שתחשוב טוב טוב  לפני שאתה עושה מעשה בלתי הפיך כגון בגידה או שסתם נמאס לך ואתה רוצה לפרק את הנישואים.

עכשיו אם מדובר בזוג ללא ילדים אז הכל הרבה יותר קל, זה באמת דומה לפירוק שותפות עסקית והפגיעה בבעל או באשה הם כספיים בלבד.

אם יש ילדים בתמונה, אז לי לפחות,  ברור מאוד העניין של הקשיים שמערימים על מי שבא לפרק את הנישואים. לילדים  קשה מאוד עניין הגירושים ומהות ברית הנישואים  היא שלא על כל דבר ההורים ירוצו לפרק את הנישואים וישאירו את הילדים להתמודד עם ההשלכות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש ילדים שסובלים מהורים נשואים שלא מתאימים.

בעיות כלכליות,ריבים וצעקות,התפרצויות.

לפעמים גירושין עושים טוב לילד והוא מקבל את הדברים הטובים מאמא ומאבא בנפרד בלי ה"חרא" שעובר ביניהם כשהם ביחד.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ברמת העיקרון אני מבין אותך, ברמת הביצוע - לא במיוחד.

איפה נמתח הקו? צד אחד רוצה לעזוב, הצד השני לא מסכים והחוזה לא מאפשר להם להיפרד. למה בנאדם בוגר לא יכול להחליט בעצמו?

אפשר לתת יעוץ זוגי/משפחתי/אישי , אפשר לשלוח לגישורים למינהם, תקופת ניסיון ומה לא. אבל כל עוד צריך הסכמה של 2 הצדדים זה בעייתי.

פורסם
לפני 34 דקות, Potato כתב:

לפעמים גירושין עושים טוב לילד והוא מקבל את הדברים הטובים מאמא ומאבא בנפרד בלי ה"חרא" שעובר ביניהם כשהם ביחד.

מסכים איתך, לכן בגלל מקרים כאלה  בסוף הגירושים אפשריים, לא קל אך אפשרי

פורסם
בתאריך 12.11.2020 בשעה 18:02, davemustaine87 כתב:

הסטטיסטיקה הכללית של גירושים היא ברורה מאוד, אני גם מכיר חברים גרושים. להגיד לעצמי "לי זה בוודאות לא יקרה", זה פשוט לחיות בסרט של החיים. 

גם הסטטיסטיקה לגבי תאונות דרכים לא משהו...אז לא לנהוג?

לא מתחתנים בגלל שאולי נתגרש...

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Potato כתב:

גירושין אף פעם לא עושים טוב לילדים- לפחות לילדי שנות ה 80 וה 90 זה לא עשה.

(לצערי בכיתתי ביסודי לא הייתי ה"קורבן היחיד"-אולי זה שדיבר על זה הכי הרבה בצער מהשברון הפרטי של ילד תמים בן 9-10,שמאמין שאבא ואמא יחזרו לחיות יחד ואז הוא מגלה,שאבא עומד להתחתן פעם שנייה.

שני הילדים האחרים -אחד חווה גרושין של הורים והשני נולד למשפחה חד הורית וסבל מהצקות/השפלות.

למוזר או שלא- אנחנו גרנו 3 רחובות אחד מהשני והיינו השלישייה המובילה בחברות בכיתה ומצד שני,כמובן ראיתי גם חברים,שההורים שלהם נשואים באושר וכשהייתי חוזר הביתה הייתי מתפרק.

היום ב"זכות" פינוק היתר של כל אחד מההורים בעיקר מבחינה חומרית זה הדבר היחיד שיכול כביכול לפצות אבל,אני תמיד אומר לשני אחיי הנשואים (מתוך 4- אני האח הגדול ואחי הקטן רווקים)

"תזכרו טוב,שום כסף בעולם לא מפצה על אי מתן אהבה מספקת לילדים ואי השקעה מספקת בהם".

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 8 שעות, שגיא 601 כתב:

פעם שאלתי רב שאני מאוד מכבד, מדוע דתיים עושים עניין מחתונה, מקיימים אירוע גדול, טקס, המון חוקים מגבילים, מערימים קשיים בפירוק הנישואים וכו' . בקיצור התחייבות מאוד מאוד גדולה וקשה להפרה. הוא ענה לי שבמהלך שנות הנישואים ישנם המון משברים, שאם חוזה הנישואים היה קל להפרה, היינו מזמן חותכים, קמים והולכים. כל הקושי בהפרת הנישואים נובע מזה שתחשוב טוב טוב  לפני שאתה עושה מעשה בלתי הפיך כגון בגידה או שסתם נמאס לך ואתה רוצה לפרק את הנישואים.

אני יכול לחשוב על עוד כמה שאלות לרב לגבי יחסם של הדתיים לנישואין ולגירושין, ועל מעמד האשה לאורך הדרך. הרלוונטיות של הדעות האלה לחברה המודרנית בה אנו חיים, איך לומר... מוגבלת.

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...