Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנדרו RS?

ozal5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למה שיקוץ? סה"כ הוט האץ' מוזלת, משהו שמזמן לא קיים אצלנו, ונראה שהולך ונכחד לאט לאט בעולם. 

נמכרת רק בדרום אמריקה ולכן הסמל של רנו. אאל"ט מנוע 2.0 עם 150 כ"ס משודך לתיבה ידנית בלבד.

אישית הייתי שמח לאחת כזו במקום ה1.2 שלי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין בארץ כבר רכבי ספורט זולים, נראה לי ה208GTI הייתה הכי 'קרובה' לזה.
עם הסמל של רנו זה עוד היה מצליח פה קצת, עם הסמל של דאצ'יה אפשר למכור פה רק דאסטר ולוגאן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המנוע שלה כבר לא קיים באירופה, ולכן ניתן לשווק את הרכב הזה באמריקה הלטינית שם אין תקנות זיהום כמו באירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

הם צריכם לתמחר אותה במחיר נמוך ואפילו הרבה פחות ממחיר תחרותי כדי למכור אותה בכמויות. לא בגלל שרנו זה לא טוב חלילה, אלה בגלל השימוש בפנים המאד זול למגע של הדצ'ייה. לא רואה איך מישהו משלם יותר מ-100K עלייה. אז אם נגיד הייתה נמכרת במחיר כזה, הייתה יכלה לעניין אנשים שמחפשים צעצוע לסופשים.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם

150 כ"ס וגיר ידני נשמע נחמד מאוד, חבל שלא בחרו מנוע טורבו קטן במקום הגוש הכבד הזה בחזית הרכב זה לא שאין לרנו מנועי טורבו קטנים ושובבים על המדף...

פורסם

בכתבה רשום 145 כ"ס.

האם אם זה אותו מנוע שהיה בעבר בניסאן קשקאי ועוד כמה דגמי רנו (סניק, פלואנס) ונמכר בארץ בעיקר עם גיר רציף?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נראית פשוט מצוין, שילוב קלאסי של מנוע גיר שכמעט ולא רואים. מדוע באמת לא מצויים אצלנו דגמים כאלו? חבל חבל חבל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, Pecan כתב:

נראית פשוט מצוין, שילוב קלאסי של מנוע גיר שכמעט ולא רואים. מדוע באמת לא מצויים אצלנו דגמים כאלו? חבל חבל חבל

בתאריך 12.11.2020 בשעה 06:26, itsik170 כתב:

המנוע שלה כבר לא קיים באירופה, ולכן ניתן לשווק את הרכב הזה באמריקה הלטינית שם אין תקנות זיהום כמו באירופה.

פורסם
בתאריך 12.11.2020 בשעה 08:13, Taipan כתב:

הם צריכם לתמחר אותה במחיר נמוך ואפילו הרבה פחות ממחיר תחרותי כדי למכור אותה בכמויות. לא בגלל שרנו זה לא טוב חלילה, אלה בגלל השימוש בפנים המאד זול למגע של הדצ'ייה. לא רואה איך מישהו משלם יותר מ-100K עלייה. אז אם נגיד הייתה נמכרת במחיר כזה, הייתה יכלה לעניין אנשים שמחפשים צעצוע לסופשים.

100 אלף על הדבר הזה? 208GTI וסיאט לאון עם מנועים משמעותית טובים יותר(על איכות כללית אני בכלל לא אדבר) בנות שנה שנתיים יהיו תמורה הרבה יותר טובה(וגם זולה). 

לא חושב שמישהו היה קונה אותה גם לא ב 70 אלף 

• תוכן חדש...