Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. זהו האגזוז הזה שיגע אותי סופית. מי שהרכיב אותו היה כנראה עם שתי ידיים עקומות, איבד עין אחת וכמעט עיוור בשניה.
האגזוז יושב כל כך עקום שהוא דופק בפגוש האחורי בכל באמפר וחוץ מזה הוא מווברץ ללא הפסקה.

אני צריך אגזוזן שיודע מה הוא עושה. למישהו יש המלצות?
מוכן להרחיק מעט אם מדובר בבאמת מישהו מקצועי מנסיון שלכם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שבתאי אגזוזים באיזור התעשיה הישן בנתניה, רחוב הראשי ברמזור השני אם באים מכיוון צפון לכיוון דרום. הוא בעל מקצוע טוב ואחלה בן אדם, אבל פעם אחרונה שביקרתי אצלו הייתה לפני 15 שנה בערך. נראה לי שהמוסך עדיין קיים אבל אין לי מושג אם זה אותו שבתאי עדיין. 

פורסם

שבתאי התותח, מעניין אם הוא עוד שם..
אני הייתי אצלו פעם אחרונה לפני כ-8 שנים..

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אם תגיע אליו, תגיד שיש לקוחות שזוכרים אותו גם אחרי 20 שנה. בשנת 2000 הוא מצא לי בבוידעם בערמה של אגזוזים דאון פייפ לפיאט ריטמו 1981, נראה לי שאני הייתי האחרון בנתניה (או בכל הארץ) עם אוטו כזה. הוא זיהה את החלק המדוייק ומכר לי אותו במחיר שווה מואד. 

בהזדמנות אחרת החליף לי דוד אחורי לאופל קדט 1986 (תראה על איזה תקופה אנחנו מדברים...), עשה עבודה יפה ומקצועית מאוד כולל ריתוך חיזוקים לדוד וקידוח חור לניקוז מים. 

האוטו של העסק שלו היה אז פורד פיאסטה קורייר (טנדר) דיזל, הוא בדיוק שם לו תוסף לניקוי אינ'קטורים וסיפר לי כמה האוטו נהיה זריז אחרי זה.

תראה איזה דברים אני זוכר :-)

פורסם (נערך)

נקפוץ לשם מחר לבדוק. מקווה שזה אותו שבתאי.

תודה

מעדכן: שבתאי היקר עובד עדיין, אבל הייתה לו תאונת עבודה למסכן והוא מושבת לאיזה שבוע שבועיים. נתן לי הפניה לקולגה שלו גדליה.
אקפוץ מחר לגדליה.
רק בריאות לשבתאי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
בתאריך 3.11.2020 בשעה 10:06, farkash7 כתב:

אהלן. זהו האגזוז הזה שיגע אותי סופית. מי שהרכיב אותו היה כנראה עם שתי ידיים עקומות, איבד עין אחת וכמעט עיוור בשניה.
האגזוז יושב כל כך עקום שהוא דופק בפגוש האחורי בכל באמפר וחוץ מזה הוא מווברץ ללא הפסקה.

אני צריך אגזוזן שיודע מה הוא עושה. למישהו יש המלצות?
מוכן להרחיק מעט אם מדובר בבאמת מישהו מקצועי מנסיון שלכם.

איזה רכב מדובר ומה הבעיה בדיוק? דופק .?

פורסם

הרכב המדובר הוא 205.
הוחלף דוד אחורי. לדבר האגזוזן גדליה הוא רקוב וגרם לוויברוצים. האמת שהדוד הזה תוקן כבר 3 פעמים ע"י חבר שלי, בכל פעם הולחם שוב, כנראה שעבר זמנו.
הוויברוצים נפסקו תודה לאל, אבל יש עניין נוסף, מכות שנוצרות כשהסופית של האגזוז מתנגשת עם הפגוש האחורי. עוד לא בדקתי האם גם העניין הזה נפתר.

השבוע כבר נגמר, בשבוע הבא אבצע כמה סיבובים עם הרכב כדי לראות איפה זה עומד.

פורסם
בתאריך 3.11.2020 בשעה 14:00, farkash7 כתב:

נקפוץ לשם מחר לבדוק. מקווה שזה אותו שבתאי.

תודה

מעדכן: שבתאי היקר עובד עדיין, אבל הייתה לו תאונת עבודה למסכן והוא מושבת לאיזה שבוע שבועיים. נתן לי הפניה לקולגה שלו גדליה.
אקפוץ מחר לגדליה.
רק בריאות לשבתאי.

שבתאי שיהיה בריא .

• תוכן חדש...