Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין. רק מ-2009 חזרו לשווק את האוטומט, במקביל לרובוטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרובוטי שווק פה ב-2008 ורוב הנהגים הישראלים לא הסתדרו איתו. בזמנו נוצר מצב אבסורד שמחירון קורולה 2077 (שהיא מעולה) היה גבוה מ-2008. ב-2009 עד 2012 חזר הגיר הפלנטרי האמין.

דרך אגב, מי שלמד להתסדר עם הגיר הזה, השיג תצרוכות דלק יפות

פורסם

לי יש את ה2008 הרובוטי, ובאמת החולשה שלו הוא הגיר שהוא מעלה הילוכים לאט, וזה מורגש בעיקר בתוך העיר בבלימות והאצות. במהירויות של דרך בינעירונית  זה פחות מורגש.

אני אוהב אותו כי אני נוהג ברוגע, דהיינו ללחוץ בעדינות על הגז ולהמתין בסבלנות שיעלו הטורים, ולקחת מרווח מהרכב שלפניך כדי שלא כל שנייה יהיה בלימה והאצה.

מי שרוצה ללחוץ על הגז בכוח והרכב יזנק קדימה, לא מתאים לו רכב כזה. מי שמסוגל להתרגל לזה - מצויין.

עוד עניין שיש את העניין של זינוק בעלייה, שאם אתה לא רוצה שהרכב יתדרדר, צריך לשחרר את הברקס ומיד לשים גז (אפשר להשתמש בשתי רגלים ולהתייחס לברקס כמו קלאץ').

בהצלחה!

×
×
  • תוכן חדש...