Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאפשר לדחוף, כן. אני לא ניסיתי. החלטתי מראש לפרק כדי להתקין את זה כמו שצריך, בלי סיכוי שהפלסטיק לא ישב טוב אחרי זה או שהחוט יבצבץ לו מאיפה שהוא או לא יודע מה. 

מתחת לפלסטיקה ממילא יש גם חוטים נוספים וגם תושבות עבורם כדי שהכל ישב יפה. כך שה"לטחוב" פנימה נשמע פחות כמו מה שהמשורר התכוון אליו, מאשר לפרק ולהחזיק כמו שצריך. 

אישית, עבורי, "לטחוב" את הכבל נשמע קצת חאפרי- לכן גם לא ניסיתי בכלל. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעדכן שמצאתי פיתרון.

המצלמה הזאת ממותג שלא הכרתי בכלל, מגיעה עם תשובת ווקום ננעלת ויושבת חזק. בדיוק חצי דקה לשים אותה ברכב זמני.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מישהו רכש לאחרונה מצלמת דרך של VIOFO? אם כן, איזה דגם קניתם וכמה שילמתם בפועל (כולל מע״מ ומשלוח, אם רלוונטי)?
אני עוקב אחרי המחירים שלהם והם משתנים מאוד, יש לי בלבול להבין מתי המחיר באמת משתלם ומתי הוא מנופח.

פורסם

בדרך כלל אני מחפש תעלות מקוריות של חיווט של הרכב ומכניס לשם. לעיתים זה דורש פירוק נרחב, ויחד עם עבודות החשמל, יכול לקחת כמה שעות להתקנה יפה.

אני מניח שזה שונה מרכב לרכב, אף פעם לא ראיתי שמספיק "לדחוף" בלי לפרק פנלים.

אישית אני מעדיף להחליף בולמי זעזועים או בלמים מלעשות עבודות חשמל והתקנות, אבל עושים מה שצריך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

מעדכן שמצאתי פיתרון.

המצלמה הזאת ממותג שלא הכרתי בכלל, מגיעה עם תשובת ווקום ננעלת ויושבת חזק. בדיוק חצי דקה לשים אותה ברכב זמני.

תודה על ההמלצה.

לי חשוב שתהיה מצלמה שמצלמת גם לתוך האוטו. כלומר דו כיוונית. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

התקנתי בפורד פוקוס לפני כשנה וחצי ובקיה נירו לפני כארבעה חודשים, החיווט "נדחף" מתחת לפלסטיק בצורה טובה ולא נראה מעבר לנקודת הכניסה ונקודת היציאה.

הפלסטיק עצמו מתיישב חזרה באותו אופן בו היה קודם. כן צריך לשים לב לדחוף את החיווט מספיק פנימה כך שהוא לא יישב בנקודת החיבור של הפלסטיקה לרכב.

פורסם

אם אתה מרבה לנהוג ברכבים לא שלך וחשוב לך מצלמה איכותית הייתי חושב ללכת לפתרונות של מצלמות אקסטרים כדוגמת INSTA360 וכו'

אמור להיות להם תושבת וואקום ואיכות הצילום שלהם גבוה וכך גם האמינות

כמובן שהמחירים שונים לגמרי אבל זה הולך איתך לכל מקום שתרצה ויהיה שימושי גם לחול במידת הצורך או בטיולים כאלה ואחרים

• רעיון טוב! 1

עומר :-)

פורסם

בדקתי את העניין של מצלמות אקסטרים, זה לא מתאים כי הם לא מוחקות אוטומטית את החומר הישן ביותר. 

אין לי שימוש בזה מחוץ לרכב, שם אני מצלם רק סטילס.

כמעט הלכתי על Garmin ואז מצאתי את הRove. קניתי בזמן שהייתי בארה"ב לפני חודשיים והמחיר היה $91. איזה דגם הכי משתלם משתנה כתלות במחירים באותו רגע שבודקים.

עמוס

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

צריך המלצה למצלמת דרך 3 כיוונים (גם פנים) למונית החדשה שלי. לא חייב להיות הכי טוב אלה משהו שיעשה את העבודה במקרה הצורך.

אשמח גם להפניה למקום אמין ומקצועי להתקנה. 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מנצל ביקור קרובים בארצות הברית:

מה ההמלצה למלצמה טובה, קדמית ואחורית שניתן להזמין באמאזון?

המצלמה עם הדרוג הטוב ביותר היא:
https://a.co/d/089Y5OeC

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)

יש דיבור מאד חזק על ROVE R2-4K

קבל ולא סוללה, ולכן מתאים לארצנו. מקבלים כרטיס 128GB microSD אבל תנצל את זה שהמשלוח כנראה חינם או כמעט חינם ומהיר ותקנה 128GB microSD נוסף שעמיד לטמפ' גבוהות ולתנאי חוץ, כי אתה כבר שם.

עריכה אחרונה על ידי Chmimo
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...