Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב? דצ'יה? מרצדס? פיאט? רנו? סיטרואן? סקודה? למבורגיני? פרארי? פיז'ו? טיוטה קורולה? טיוטה היברידית? פולסווגן טרנספורטר? מונית שרות של מרצדס?
הקיצור הבנת למה אני מתכוון...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מונית יכולה להפוך לרכב רגיל ללא מסים כעבור 3 שנים אם אני לא טועה, לא בטוח שזה משתלם למי שרוצה להשתמש במונית כרכב רגיל

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא בקיא בעיניין המסים, מבחינת הרכב עצמו זה קילומטרז' שהרבה מכוניות דיזל פרטיות מכסות בשנה. אם הוא ביצע 3 טיפולים (15, 30, 45 אלף ק"מ) במוסך מורשה יבואן ויש לזה תיועד + מי שנהג זה בעל הרכב עצמו ולא מהג שכיר - אין בעיה מבחינה טכנית לקנות, אחרי בדיקה כמו שעושים לכל רכב משומש. 

פורסם

לא מכיר את ענין המיסוי ושיעורו, אם בררת כבר ואין המדובר בסכום גבוה מדי ( תעדכן, זה מענין ) והאוטו עם היסטורית טיפולים סבירה ונטול תאונות שילדה בעברו, רכישה מאוד ראויה. אין מתאים ממנו למשפחה, מאוד מרווח לנוסעים ומטען, שלושה כיסאות נפרדים מאחור עם אפשרויות הזזה ושינויי זוית, שלושה עיגוני איזופיקס, ( לזכרוני ), ענין נדיר, פתחי מיזוג בקורות האחוריות, אפילו מראות ייחודיות נפרדות לנהג לצרכי הצצה על יושבי הספסל האחורי, לא מצוי באיבזור הבטיחות, שכן הוא תלוי דגם, אבל אם מדובר ברמת גימור אקסקלוסיב,  מדובר באיבזור מקיף מאוד ובנוסף מערכת לחניה עצמאית. בקיצור, מאוד שווה.

פורסם
לפני 15 שעות, llaavvii כתב:

בכל מקרה קלומטרג' נמוך מאוד ביחס למונית.

נמוך למונית שנעה שנה וקצת על הכביש? למה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה רפורמה בנושא מיסוי של מוניות, עכשיו ניתן לקחת מונית אחרי 3 שנים ולאזרח אותה בלי לשלם מיסים.

לפני כן אם אני זוכר נכון זה מיסוי יחסי אבל לא זוכר אם מדויק או שנתי (עברה שנה - 66% מהמס כחדש, עברו שנתיים - 33% מהמס כחדש)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
8 hours ago, dorsht said:

נמוך למונית שנעה שנה וקצת על הכביש? למה?

כי ממוצע למונית זה 70-75 אלף בשנה.

• תוכן חדש...