Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2011 או שברולט קרוז 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני לא ממהר לשלול את הדור השלישי. 

ישנה בעיית תדמית קשה לדור השלישי בגלל הגיר הרובוטי כפול המצמד אך מלבד זאת מדובר במכונית מאוד איכותית. 

הדור השני של הפוקוס הוא מעולה אך בעיה אחת יש לו והיא שהרכב עצל. לא מדובר במכונית חזקה כלל ויש כאלה שזה יפריע להם. 

מלבד זאת מדובר ברכב איכותי ונוח, באמת רכב מוצלח. 

אם נחזור לדור השלישי של הפוקוס, אני הייתי מחפש אחת ידנית. אחת כזאת עם נתונים טובים עשויה להימכר במחירים מצחיקים וכך תוכל לנסוע במכונית מודרנית יותר, איכותית יותר עם תצרוכת דלק טובה מהשלושה. 

קרוז בשנים האלה כבר תכף נכחדת.

שלומי.

פורסם

רק לא קרוז 1.6 (אל תפתה לזה שהם נמכרות באלפים בודדים) 

פוקס מהצורה ישנה רכב מעולה אבל אוכל יחסית דלק

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

יש עוד בעיות חוץ מהגיר הרובוטי בדור ה3 ולדעתי היא לא מרגישה איכותית במיוחד. וזו לא בעיית תדמית, הגיר הזה בעייתי, לא סתם האריכו את האחריות.
תוסיף לזה יישור קו לגיר במקרה והוא חובט/רועד וקיבלת עוד תוספת למחיר הזול.
פוקוס דור שני צורך דלק כמו רוב המשפחתיות 1.6 מאז , באזור 1-10 משולב.

פורסם

לא מת על שתיהן, אבל אם הייתי צריך לבחור רק בין שתיהן, הייתי בוחר את הפוקוס.

לקרוז בשנים האלה הייתה גם בעיית גיר. אומרים שאחרי 2011 זה טופל (יש דגם 1.6 עם 109 כ"ס ודגם מעודכן עם 122 כ"ס שבו התקלה טופלה לכאורה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...