Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה פוסט מדובר?
כי עברתי עליהם, ונראה שהם מסודרים לפי סדר הפרסום (יש שני פוסטים מה-25/10, והמאוחר יותר מוצג "גבוה" יותר ברשימה).

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

כנראה טעות שלי, אני לא הצלחתי לשחזר את אותה טעות שקרתה. אם תקרה שוב אכתוב פה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אני שולח שני פוסטים שונים באותו שרשור, המערכת מאחדת אותם לפוסט אחד. לא רוצה.

מה צריך לעשות כדי שהם ישארו נפרדים? אם רק הזמן עושה את שלו, כמה זמן להמתין בין פוסט אחד לשני?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

גם במערכות הקודמות ביקשנו לא לפרסם פוסטים כפולים וכאשר היו כאלה, המנהלים איחדו אותם. במערכת החדשה יש פשוט פונקציה שעושה את זה אוטומטית אז אנחנו משתמשים בה. ההיגיון מאחורי זה הוא לאפשר לאנשים "לערוך" את ההודעות שלהם אחרי שזמן העריכה הרשמי נגמר מבלי להקפיץ את השרשור (עד 24 שעות, אחריהן ניתן להקפיץ את השרשור (מלבד מודעות מכירה) אם עדיין לא ענו בו). 

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

כנראה טעות שלי, אני לא הצלחתי לשחזר את אותה טעות שקרתה. אם תקרה שוב אכתוב פה.

אין בעיה. אם אתה צריך עזרה באופן יותר בהול - אל תהסס לשלוח הודעה פרטית. אני מקבל עליהן התראה במייל ויכול להגיב באופן מיידי כמעט 24/7.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 12 דקות, פבל כתב:

ההיגיון מאחורי זה הוא לאפשר לאנשים "לערוך" את ההודעות שלהם אחרי שזמן העריכה הרשמי נגמר מבלי להקפיץ את השרשור

זאת אומרת שאם אני מתעקש שזה יהיה בשני פוסטים נפרדים, אני צריך להמתין 24 שעות ביניהם? 🤔

פורסם

כן.

אלא אם כן יש איזו סיבה ספציפית שבגללה אתה רוצה שזה יהיה בשני פוסטים נפרדים, ואז אפשר לשלוח הודעה לי או לאחד המנהלים אחרי הפרסום ולבקש לפצל את ההודעה (וכמובן גם להגיד איפה לפצל אותה).

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 9 שעות, פבל כתב:

אין בעיה. אם אתה צריך עזרה באופן יותר בהול - אל תהסס לשלוח הודעה פרטית. אני מקבל עליהן התראה במייל ויכול להגיב באופן מיידי כמעט 24/7.

אל תגזים, כולה בלוג..

צפייה שלי בפוסטים בבלוג שלי נספרת במניין הצפיות שיש בכל פוסט?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אתה מייצר תוכן עבור האתר - אני מנהל התוכן של האתר - מכאן שאני עובד בשבילך, אז אני לא מגזים, רק עושה את העבודה שלי :) 

אני מניח שכן, לא חושב שיש הפרדה בין צפיות שלך לצפיות של אחרים. ככה זה עובד בשרשורים, אז אני משער שבבלוגים זה לא שונה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

בצד שמאל מעל הנושא, מעל כפתור "הגב לנושא" נמצא כפתור "עוקב", לחץ עליו ואז בחלון שייפתח על "הפסק לעקוב".
image.thumb.png.747e792e4823aa3ba1261b27e3a7167a.png

• רעיון טוב! 1

פורסם

לא... לצערי זה המצב אצל כולנו. 

עם הגרסה החדשה עשו איזה שינוי בקוד שגורם ליצירת יותר מדי קריאות לדאטאבייס, מה שמאט משמעותית את הגלישה. הם מנסים לתקן את זה בצד שלהם עם כל עדכונים ואנחנו מנסים לעקוף את זה מהצד שלנו. נכון לרגע זה, מה שיש זה המקסימום שהצלחנו לעשות. אם לא נראה שיפור בימים בקרובים נפתח מולם קריאת תמיכה ונקווה שנוכל לקדם פתרון בהקדם האפשרי.

• אהבתי 1

פורסם

אשמח להוספה במערכת הבלוגים

1. מד צפיות בside bar של מערכת הבלוגים.

2. בעת ריחוף מעל הכותרת, אי אפשר לראות כמו בפורום את ההתחלה של ההודעה הראשונה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...