Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.3.2020 בשעה 17:16, פבל כתב:

זה לחלוטין פיצ'ר, אחד שנובע מאחד מכללי הפורום (ספציפית שלנו, וכללי פורומים באופן כללי) שמבקש להימנע מדאבל פוסטינג. גם במערכת הקודמת, כשהמנהלים ראו שתי הודעות עוקבות של אותו משתמש, הם איחדו אותן. המערכת החדשה עושה את זה אוטומטית. לכן הוחלט שכל עוד משתמש יכול לערוך את ההודעה שלו, ראוי שיעשה את זה. ואם הוא לא יעשה את זה, המערכת תעשה את זה אוטומטית בשבילו :)

ממליץ שזה יעבוד גם על אשכולות דאבל, איחוד/מחיקה.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

או שהשעה ממש מאוחרת ואני מפספס משהו, או שבאמת אין לי אפשרות לערוך את ההודעות של עצמי.

בדקתי גם במחשב וגם באיפון וזה ככה בכל ההודעות שלי ולא רק בהודעה הספציפית הזאת.

image.thumb.png.fa5c37429c99587148b00e9555d392e9.png

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

ניתן לערוך הודעות עד חצי שעה אחרי הכתיבה שלהן. זה היה ככה מאז ומעולם.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 35 דקות, פבל כתב:

ניתן לערוך הודעות עד חצי שעה אחרי הכתיבה שלהן. זה היה ככה מאז ומעולם.

5782.thumb.jpeg.c17337f3632531b7dda73a59f4d13460.jpeg

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב. לא מוצא שרשור ישן שלי, משנת 2014 (על אופל קורסה). חיפוש ב"תכנים שלי" מעלה שיש בור בתאריכים:

image.png.6765891f117e0ceeb6f0ec463fd9b8b2.png

ובכלל, השרשורים שלי מתחילים בשנת 2010, ואני די משוכנע שהתחלתי לפרסם קודם לכן.

פורסם

אתה מתכוון לשרשור הזה?

שים לב שבחיפוש הזה, השרשורים מסודרים לפי תאריך התגובה האחרונה, ובכל מקרה אני לא מבין למה יש כזה בור... אני מצאתי את השרשור דרך ריחוף העכבר על תמונה הפרופיל ולחיצה על "חפש תכנים" או כניסה לפרופיל ולחיצה על "הצג פעילות". שם אפשר ברשימה בצד ימין לבחור ב"פורום (נושאים)" ולמיין (צד שמאל מעל הרשימה) לפי תאריך פתיחת השרשור. 

לגבי 2010, מתחת לתמונת הפרופיל שלך כתוב תאריך הצטרפות, מאי 2010. אז אני מניח שזה התאריך הנכון.

• מצחיק 1

פורסם

^

תודה, פבל. זה אכן השרשור. יכול להיות שביצעתי חיפוש מוזר... ככה זה זקנים, בהתחלה אנחנו שוכחים את תאריך ההצטרפות לפורום, אח"כ לוחצים על כפתורים שלא ידענו שקיימים. 😬

פורסם

פבל, לא יודע אם זה אפשרי, אבל הייתי שמח שלחיצה על לינקים בהודעות תפתח בטאב חדש. קורה לי בעיקר כשאני רוצה לקרוא כתבות שאתה מפרסם, ואז זה 'זורק' אותי מהאשכול לכתבה באותו טאב.

פורסם

אם זה הרבה עבודה אני לא אטריח אותו, לפעמים זו קונפיגורציה קלילה. אני לא יודע איך זה עובד היום אבל בזמנו כשהייתי מתעסק עם זה, זה היה הגדרה פשוטה בstyling של ההודעות

אני מודע לעניין של הקליק האמצעי, פשוט לא תמיד זוכר :)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 שעות, EliC25 כתב:

פבל, לא יודע אם זה אפשרי, אבל הייתי שמח שלחיצה על לינקים בהודעות תפתח בטאב חדש. קורה לי בעיקר כשאני רוצה לקרוא כתבות שאתה מפרסם, ואז זה 'זורק' אותי מהאשכול לכתבה באותו טאב.

אתה אולי תצחק, אבל זה לא אפשרי. לינקים לאתרים חיצוניים נפתחים בטאב חדש, ולינקים שמובילים לאותו דומיין (carsforum.co.il/משהו) נפתחים באותו חלון. אני נלחם על זה עם החברה שמפתחת את הפלטפורמה כבר כמה זמן והעלתי את הנושא שוב. נקווה שמשהו שם יזוז.

פורסם
בתאריך 6.6.2020 בשעה 12:32, Tom_22 כתב:

היי שוב,

התוספת מבורכת מבחינתי, אבל מובילה ללינק אחר (דומה).

הלינק בפרופיל המשתמש מוביל ל: https://carsforum.co.il/followed/

והלינק החדש בתפריט העליון מוביל ל: https://carsforum.co.il/discover/followed-content/

הלינק הראשון מציג את המידע של נושאים במעקב (או כל תוכן שהוא) בצורה יותר נוחה לטעמי ואני לא מצליח לקנפג את תוצאות החיפוש בלינק השני כך שיציג את אותו המידע באופן דיפולטי (וכן, ניסיתי להגדיר זאת, וזה תמיד חוזר לצורת המקור).

עברתי על מה שהוספתי ואחרי חשיבה מחודשת על הנושא מצאתי דרך יותר טובה לעשות את זה, אז מחקתי את התפריט (המיותר למעשה, כי כל הפריטים שלו קיימים ככפתורים לידו) והוספתי כפתור שמוביל לאן שרצית. ובגלל התרומה האדירה שלך בשרשור, ראיתי לנכון להוסיף הקדשה קטנה :) 

image.thumb.png.1f51551e406a1366d0a7832c55e85141.png

תהנה.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...