Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות במכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש ייעוץ כי אני בהתלבטות לגביי מכירת רכב,

ברשותי שתיי רכבי מאזדה 3, אחד 2014 יד ראשונה עם 195000 ק"מ והשנייה 2009 (יד שנייה) עם 135000 ק"מ.

שתיי הרכבים במצב מצויין ללא תאונות או בעיות פח (חלודה).

ההתלבטות היא איזה רכב יותר כדיי למכור?

להצעתכם אודה.

פורסם

הייתי מוכר את הדגם הישן יותר, הוא פחות בטיחותי וניראה פחות מודרני.

כמו כן לדעתי יהי קל יותר למכיר אותו עקב ק״מ נמוך לשנתון, המזדה 2014 עם ק״מ גבוה מאוד, ולכן ינסו להוריד אותך במחיר או שהרכב יהיה פחות אטרקטיבי לכן לדעתי אתה תאבד עליו יותר כסף במכירה.

אלא אם הנסועה שלך גבוהה ואתה מתכוון למכור את הרכב בקרוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היות (וכנראה) שאתה נוסע המון. הייתי מוכר את ה 2014 גם אם במחיר נמוך בהרבה מהמחירון. 

להמשיך להחזיק אותה עוד כמה שנים והיא תגיע ל קילומטראז מטורף, בלאי גדול ויקר ושווי שוק אפסי. 

ל 2009 יש עוד הרבה מה לתת, הקילומטראז שלה נמוך וירידת הערך שלה תהיה מתונה בשנים הקרובות. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מצד שני היא ישנה ב5 שנים, אז קשה לומר מי תהיה אמינה לאורך טווח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על הייעוץ,

למרות שה 2014 יותר חדישה אבל מבחינה מכאנית נשחקה יותר,

דבר שני לא יודע למה תחושתית הנסיעה על ה 2009 הרבה יותר כפיית (בלימת זעזועים מצויינת יותר טובה מה 2014).

העניין הכספי פחות מטריד אותי ולכן אני נוטה להיפרד מה 2014.

פורסם

פרסם את שתיהן, מי שתמכר ראשונה תמכור. לחלופין הייתי מוכר את שתיהן ומתחדש ברכב עם פחות ק"מ

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

זה לא פתרון (לפרסם את שתיהן). הרי ברור שה 2009 תמכר תוך ימים בודדים לעומת ה 2014 שהקילומטראז' שלה יהיה מכשול ענק בדרך למכירה. 

היום corolla cross 2022

פורסם

הייתי גם מפרסם את שניהם במחיר גבוה באופן יחסי לשוק לפי המצב שלהם מה שנקרא בלי לחץ, הראשונה שתימכר במחיר שתרגיש שעשית עסקה טובה תמכור אותה. 

באופן אישי הייתי נוטה להיפטר מה14 בגלל הקמ אבל לא בהכרח שהיא תהיה פחות אמינה מה09

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

יש ביקוש מטורף לרכבים בתקציב נמוך כמו מאזדה 2009.

רכב כזה עם נתונים כפי שיש לשואל להציע - ימכר מהר ובמחיר גבוה ביחס למחירון. 

הקורונה חיסלה את התחבורה הציבורית. ואזרחים רבים מחפשים תחבורה בסיסית זולה ואמינה כמו מאזדה 3.

היום corolla cross 2022

פורסם

ואם הוא מקבל עליו מחיר טוב מעל השווי שוק של הרכב וב14 הוא צריך לחתוך חזק מחיר,  מה רע בלמכור את ה09? 

בכל אופן אני מניח לפי הקמ, שיש בבית רכב שנוסע יותר והשני משמעותית פחות, לכן בהנחה וה09 תימכר במחיר טוב, הייתי מציע להעביר את ה14 למי שנוסע פחות במשפחה וכך ל"אזן" יחסית את הקמ במשך השנים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני גם הייתי מתאמץ למכור את ה2014 בהתחלה, (יהיה קשה אבל אתה לא לחוץ יש לך עוד רכב), זה עניין של מזל,

בעוד חודש תראה שאתה לא מצליח למכור תפרסם גם את השני ותראה מה ימכר קודם.

עדיף לנסות למכור קודם את זאת עם הנתונים הפחות טובים.

פורסם
לפני 10 שעות, daniel204 כתב:

ואם הוא מקבל עליו מחיר טוב מעל השווי שוק של הרכב וב14 הוא צריך לחתוך חזק מחיר,  מה רע בלמכור את ה09? 

בכל אופן אני מניח לפי הקמ, שיש בבית רכב שנוסע יותר והשני משמעותית פחות, לכן בהנחה וה09 תימכר במחיר טוב, הייתי מציע להעביר את ה14 למי שנוסע פחות במשפחה וכך ל"אזן" יחסית את הקמ במשך השנים.

הוא מוכר רכב אחד ולא מתכוון לרכוש אחר במקומו. 

כל הקילומטראז' השנתי יעשה ברכב שישאר. 

לכן, עדיף להישאר עם ה 2009 ולא להמשיך עם ה 2014 שגם ככה נסעה המון. 

היום corolla cross 2022

פורסם

נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה, פשוט לא יכול....

או את זו, או את זו. 

ועכשיו - אם פות"ש מעוניין למכור את אחת המכוניות הוא מוזמן לפרסם בלוח. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...