Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי גולף 2008.

באופן פתאומי המזגן הפסיק לעבוד, נדלקת מנורה אך מעבר לזה כלום. אין רעש כאילו הוא מתחיל לעבוד, המדחס והמאוורירים לא עובדים לפי דעתי, וגם לא יוצא אוויר.

מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני יכול לבדוק בעצמי?

תודה

פורסם

אתה יכול לבדוק פיוזים.

לבדוק אם לא חסר גז במערכת (לא זוכר אם יש חלונית עם בועה בגולף).

לבדוק שהמסנן לא סתום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בוא ננסה שלב שלב להתקדם ולהבין היכן הבעיה ולאחר מכן נוכל להבין איפה בדיוק הבעיה.

1. כאשר אתה מפעיל את המפוח (המאוורר הפנימי) על מהירות מסויימת יוצא אוויר מפתחי האיוורור ? תבדוק שוב פעם לפני שאתה עונה בבקשה.

2. תניע את הרכב והפעל מזגן ובדוק ששני המאווררים עובדים.

3. האם חום המנוע עומד על 90 מעלות צלזיוס לאחר נסיעה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 27 דקות, מרק10 כתב:

בוא ננסה שלב שלב להתקדם ולהבין היכן הבעיה ולאחר מכן נוכל להבין איפה בדיוק הבעיה.

1. כאשר אתה מפעיל את המפוח (המאוורר הפנימי) על מהירות מסויימת יוצא אוויר מפתחי האיוורור ? תבדוק שוב פעם לפני שאתה עונה בבקשה.

2. תניע את הרכב והפעל מזגן ובדוק ששני המאווררים עובדים.

3. האם חום המנוע עומד על 90 מעלות צלזיוס לאחר נסיעה ?

1. לא יוצא אוויר בכלל , אבל לא בדקתי בנסיעה במהירות עדיין, רק כשהרכב עומד או נוסע לאט - לא יוצא אוויר מפתחי האיוורר כלל.

2. הנעתי, הפעלתי את המזגן - ושני המאוורירים לא עובדים כלל

3. חום המנוע הוא על האמצע אחרי נסיעה , המנוע לא מתחמם יתר על המידה ממה שראיתי.

עוד תופעה מוזרה, הכפתור של המזגן שגורם לאוויר להילקח מתוך הרכב תמיד כבוי , כלומר הוא לא מגיב (להבדיל מכל הכפתורים האחרים).

בנוסף, בדקתי פיוזים (חוץ מ-2 שנראים מוזר), וכולם תקינים.

פורסם

תשמ'ע, יש לך כאן מספר בעיות שכנראה קשורות לתקלה במערכת בקרת האקלים. במקרה הזה אתה חייב לבצע איבחון ממוחשב במוסך שמכיר את הרכב ולא לרוץ ישר למזגניסט.

אותי מטריד שכתבת שגם המאוורר של הרדיאוטר לא עובד ועדיין בחום הזה בזמן נסיעה המנוע לא מתחמם מעבר ל-90 מעלות ככה שאני מסיק שהמאוורר של הרדיאטור כן עובד בנסיעה.

* בכול מקרה בזמן נסיעה למוסך שים לב לשעון החום שהטמפ' לא עוברת את ה-90 מעלות צלזיוס.

** קיימת אפשר לבצע איבחון עצמי לפנל הבקרה של המזגן (קלימטרוניק) לפי ההנחיות בקישור המצורף. 

https://www.mk5golfgti.co.uk/forum/index.php?topic=50280.0

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...