Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@יבגניפ כשאתה נותן שירות לאחרים, במיוחד כאלה שבסיכון גבוה, יש לך אחריות כלפיהם. אז אם מחייבים אותך (כלומר, לא מחייבים, אבל מי שלא מחוסן מנוע מקבלה לעבודה או מוגבל בקבלה לחלק ממקומות העבודה. יש בעולם כמה מדינות דמוקרטיות בהן ילדים לא מחוסנים לא מתקבלים לגן או לבית הספר) בחיסון נגד חזרת או נגד חצבת אין סיבה שלא יחייבו אותך, כנותן שירות לאנשים בסיכון (בין אם עובד בבית אבות, בבית חולים או בסופרמרקט) בחיסון נגד Covid-19. לא רוצה להתחסן? לא רוצה לעטות מסיכה? אין בעיה, אבל אל תעבוד עם קהל.

גם כמעסיק לא הייתי רוצה לחשוף לקוחות או עובדים אחרים לאנשים לא מחוסנים וכאלה שאינם מקפידים על כללי המניעה. אם מישהו ידבק מעובד כזה ויינזק זה פתח לתביעות לא פשוטות, למרות שעדיין לא נתקלתי בכזו. 

ולגבי מה שאתה קורא החרדות האישיות שלי - אני לא יודע באיזה אנשים אתה נתקל. אני רואה לפחות פעם בשבוע אנשים עם סיבוכים מאוחרים של Covid-19, אז כנראה שאני מבין את משמעות המחלה, גם בצורתה הלא קטלנית. ודרך אגב, זה כולל לא מעט אנשים בשנות ה-20 וה-30 לחייהם, וגם אתה וגם אני משלמים תמורת סיבוכים אלה, אם בטיפולים רפואיים ואם בתפקוד לקוי שלהם. אז אלה לא חרדות אלא הבנה של משמעות פגיעת הנגיף הזה.

@SlowRide יש הוכחות שהחיסונים הקיימים פחות יעילים נגד חלק מהזנים. חוץ מזה, ככל שיהיו יותר מחוסנים יהיו פחות חולים שמהווים בתי חרושת לזנים חדשים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, hans כתב:

אתה טוען שזה לא עובד. וואלה לא שיכנעת.

די, מה אתה אומר?

לפני 8 שעות, hans כתב:

המקום היחיד בעולם שיש לו הגנה על האוכלוסייה האזרחית מפני רקטות בגודל של מטר.

כן, זה גם בערך המקום היחיד שמתיימר להיות חלק מהעולם המערבי וחוטף רקטות בגודל מטר על בסיס די קבוע. בוא.

...

עזוב, אנחנו מבזבזים אחד לשני את הזמן. קשה להתמודד עם אנשים שחיים בעולם שבו משתינים עליהם בקשת והם מספרים שיורד גשם.

עריכה: לא בטוח שהבנתי את שני המשפטים האחרונים שלך. לא אמרתי שבעיות חברתיות ארוכות טווח נוצרו עכשיו. אני לכל היותר אומר שהמלך על שותפיו הטבעיים תורם כל מה שיכול כדי שהן גם בחיים לא יפתרו. ואין שום הבדל בין הר מירון לבין מה שקרה בשנת הקורונה. כולל התגובות המאוד פרקטיות ונחרצות של המלך, כמו בכל דבר אחר כמעט (כלום).

לפני שעה, sperial כתב:

לא רוצה להתחסן? לא רוצה לעטות מסיכה? אין בעיה, אבל אל תעבוד עם קהל.

צודק.

לפני שעה, sperial כתב:

אז אלה לא חרדות אלא הבנה של משמעות פגיעת הנגיף הזה.

לגמרי חרדות.

המגפה די נבלמה ונעלמה מישראל בשלב הזה. אם היא תחזור או לא אני לא יודע. אבל מה שאתה מציג זה חרדה.

אגב, אני מכיר 4-5 מקרים של אנשים שהחיסונים הזיקו להם ברמות שונות של פגיעה בשרירים ומערכת העצבים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

ולגבי מה שאתה קורא החרדות האישיות שלי - אני לא יודע באיזה אנשים אתה נתקל. אני רואה לפחות פעם בשבוע אנשים עם סיבוכים מאוחרים של Covid-19, אז כנראה שאני מבין את משמעות המחלה, גם בצורתה הלא קטלנית. ודרך אגב, זה כולל לא מעט אנשים בשנות ה-20 וה-30 לחייהם, וגם אתה וגם אני משלמים תמורת סיבוכים אלה, אם בטיפולים רפואיים ואם בתפקוד לקוי שלהם. אז אלה לא חרדות אלא הבנה של משמעות פגיעת הנגיף הזה.

@SlowRide יש הוכחות שהחיסונים הקיימים פחות יעילים נגד חלק מהזנים. חוץ מזה, ככל שיהיו יותר מחוסנים יהיו פחות חולים שמהווים בתי חרושת לזנים חדשים.

ציפרלקס!!!

• מצחיק 2
פורסם
בתאריך 27.5.2021 בשעה 19:59, אליה כתב:

ציפרלקס עושה כאב בטן..

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

כאבי בטן עושים שלשולים

שלשול טוב משחרר את הבטן

בטן משוחררת==נפש משוחררת.

אולי זה דווקא רעיון סבבה

• מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

לא יודע אם שמתם לב, אבל התיאוריה שהוירוס נוצר במעבדה ב-Wuhan ודלף בטעות חזרה לשולחן ובגדול. אפילו ביידן התייחס לזה. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
פורסם
לפני 5 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

לא יודע אם שמתם לב, אבל התיאוריה שהוירוס נוצר במעבדה ב-Wuhan ודלף בטעות חזרה לשולחן ובגדול. אפילו ביידן התייחס לזה. 

גם חברינו הגדול מכולם אוהב השניצלים חזר.

• מצחיק 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 16 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

לא זוכר מתי נעלמת בדיוק. כמה התבאסת מהחיסונים מאחד עד עשר? מזל שיש אינפלציה להתנחם בה, אה? 

פורסם (נערך)

ת'שמע צריך אקשן בשביל להזרים את הדם וכל אסון הוא הזדמנות. 

אינפלציה היא נהדרת. תשקיע באדמות חקלאיות, מכרות, פלדה.   

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
פורסם
לפני 50 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

ביידן סנילי. אבל באמת. הוא לא מתפקד בכלל.

כצפוי, שקט תקשורתי מוחלט מסביב לסיפור הזה.

צפייה בערוצי החדשות ה"נכונים" תגלה לך עד כמה המצב חמור.

בנוגע לתיאורית הקונספירציה - שוב, התקשורת צריכה להמציא כל מיני רעשים כי המגיפה אט-אט ממוגרת לה, וכי צריך להרחיק זרקורים מביידן. שחס וחלילה לא יגיע למצב שהוא צריך לענות לשאלה של כתב/ת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 30 דקות, Avatar Schnitzel כתב:

גם ווטרינה. באמת יבגני 60 שקל על קציצה? 

לא, האמת שאכלתי בויטרינה שלוש פעמים בחיי. האחרונה היתה ב-2018.

• תוכן חדש...