Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד 2 0 ק"מ או חדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר אני רוצה ללכת לקנות רכב.

התקציב עד 80K.

סוג הרכב מיני\סופרמיני

מה היתרונות בלקנות רכב 0 ק"מ ממגרשי רכב ולא ישר מהסוכנות? (חוץ מהמחיר)

והאם מישהו מכיר מקום אמין או כמה באיזור המרכז בשביל ללכת לראות.

תודה :) 

פורסם

היתרון ברכישה מליסינג 0 קילומטרים - רק מחיר.
חסרונות :
תהיה יד 2 ( ובחלק גדול מהמקרים עם רישום ליסינג ) , מה שישפיע על ערך הרכב במכירה עתידית.
ביטוח מקיף במקרה של השבתה כללית / גניבה ישלם 14% פחות מהמחירון יצחק לוי.

אם רכב מיני מספיק לך והכוונה להחזיק בו משהו כמו 5 שנים,
אני מציע לרכוש קיה פיקנטו מליסינג 0 קילומטרים ( בכל חברת ליסינג גדולה ). יעלה קצת מעל 70 אלף₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מציע לבדוק מחיר בפועל אצל היבואנים ולא להסתמך על מחיר המחירון. 

חבר שקנה קיה סטוניק השבוע שילם אצל היבואן 108k על דגם ex (המפואר) כאשר בליסינג מבקשים 105k על lx (הפשוט). 

אז, ממליץ לעשות סיבוב בכמה מגרשי ליסינג גדולים (אלבר, אויס, שלמה וכו'), להחליט על דגם או שתיים שמתאימים, לקבל הצעת מחיר ואז לגשת לאולם התצוגה של היבואן כדי לראות בכמה נמכר הרכב ב"מבצע". קח בחשבון שבדרך כלל הדגם מהיבואן יהיה מפואר יותר מדגם הליסינג. יכולה להיות גם אחריות מורחבת (7 שנים אצל היבואן לעומת 3 בלבד במקרה של פיקנטו). 

אם אין פער של 10-15 אחוז, תעדיף את היבואן.

החלטת לרכוש מליסינג? בדוק מתי עלה הרכב לכביש (מתי קיבל רישוי) העדף רכב "טרי" ככל האפשר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שים לב שבתקופת הקורונה הרכישות של חברות ליסינג הצטמצמו משמעותית בגלל מחנק אשראי, לכן סביר להניח שהרכבים ביוצאו לך בליסינג 0 ק"מ יהיו על הכביש מתחילת השנה.

הייתי ממליץ לך להתחיל דווקא מהסוכנויות כדי להבין מהמקור הראשון על ההבדלים בין רמות הגימור, למשש אותן ולקבל הצעת מחיר מיבואן שתשמש לך כרפרנס.

מחירי הדגמים מליסינג אתה יכול לקבל בחיפוש של 5 דקות (כולל קפה) באתרים כמו motodeal וכו'. יש לא מעט.

קח בחשבון שיש היום הרבה מבצעים שקטים של מועדונים (חבר, טוב, מורים, עו"ד וכו'). כל זה בשביל למכור את המלאים שנצברו. 

למשל מועדון חבר מסיים מבצע של "לובינסקי" וכבר מתחיל קמפיין חדש ניסאן.

מכל האמור לעיל, רוב הסיכויים שבתקופה זו יהיה משתלם יותר לקנות אצל יבואן.  

פורסם

אצל "חבר" זה הנוהל כבר שנים ארוכות, כל חודש או חודשיים מבצע אחר על רכבים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...