Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמע עליה ?

הכלים נראים טובים מאוד, עיבוד המתכת נאה ביותר והכלים עושים רושם חיובי ביותר. לכל כלי יש מספר קטלוגי חרוט והחברה מתחייבת לאחריות לכל החיים, במידה ויש תקלה באחד הכלים פשוט שולחים אליהם את הכלי ומקבלים אחד חדש ללא תוספת תשלום.

רכשתי פלייר-פטנט שלהם בגודל רגיל (יש קטן ויש ענק, הגדול זה היחידי שהיה בהיצע ומידתו היא 10 אינץ' - שהיא מידת אורך הכלי) לצורך התנסות עימו בתקופה הקרובה.

אם מישהו שמע/התנסה אשמח לשמוע רשמים.

איציק

הימני בתמונה זה האחד.

ELITE%20LOCKING%20PLIERS%20big.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

1. During the 1930's Ford authorized the KR Wilson Tool Company exclusively to make all it's dealer repair TOOLS. This special relationship lead to a factory approved standard for rebuilding model "A" engines using KR Wilson tools. Dealer rebuilt engines were known as "Wilsonized" engines. These rebuilds had the reputation of holding up better than non-dealer rebuilds. This reputation was well earned because Ford, Wilson and the Babbitt companies worked together to make this process successful

2. במשך הזמן עברו גם לייצור כלי עבודה כללים ידניים וחשמליים

3. יש לי חשד שלפחות אחד ממפעלי הייצור שלהם בשנחאי...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

... כמו SNAP ON?

יש לי טיפה כלים שלהם, ממש בודדים (ערכת רטאצ'ט 1/4", למשל), איכות סופר-גבוהה אבל המחיר

פשוט מטורף. נחמד "לאבד את הראש" ככה מדי פעם, אבל כיום אני צריך יותר כלים (אופנוע שטח שאני שואף לתחזק לבד) ובטא זו אלטרנטיבה זולה ונראית איכותית למדי.

מצד שני, צריך לקחת בחשבון שכלי של SNAP ON, הוא לכל החיים (לפחות בארה"ב).

אם הוא נשחק (וזה לא אמור לקרות), יש להם מדיניות החלפה מאוד נדיבה.

לא ממש מוצדק בשביל home mechanic, אבל בשביל מוסך.. אולי.

אבל כאמור, אפילו מעט (יחסית) הכלים שאני צריך (ראטצ'ט 1/2", 1/4", עם מדי מומנט תואמים, מברגים, פליירים, בוקסות, מפתחות פתוחים 7-27) יכולים להגיע בקלות ל10-15K.

בבטא, המחיר יהיה בערך חצי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
... כמו SNAP ON?

לא ממש מוצדק בשביל home mechanic, אבל בשביל מוסך.. אולי.

אבל כאמור, אפילו מעט (יחסית) הכלים שאני צריך (ראטצ'ט 1/2", 1/4", עם מדי מומנט תואמים, מברגים, פליירים, בוקסות, מפתחות פתוחים 7-27) יכולים להגיע בקלות ל10-15K.

בבטא, המחיר יהיה בערך חצי.

10 אלף ש"ח ?!? :shock: :shock: :shock: :shock:

בחיים לא חשבתי שמדובר במחירים כאלה...

...Carpe Diem

פורסם

תשמע, אנלדע אם אתה מכיר את באקו, בלצר, סנדביק (אותה חברה למעשה), זו חברה גרמנית סוסה ביותר של כלי עבודה, אבל למשל בבוקסות וכל מה שקשור, יש סיגנט, בקיצר, כל חברה בתחום שלה, אין מה לעשות...

יש עוד חברות מובילות כמו בטא, אני במקרה עוסק בתחום אז אני יודע מה קורה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא נראה לי ש"סיגנט" נחשבים ממש למובילים בשוק הזה, פשוט כלים באיכות טובה ומחיר זול מאוד.

(ומצד שני, בשביל כל אחד מאיתנו, זה מספיק טוב)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...