Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רנו קליאו 2003.

אחרי החלפת קונדנסר ומייבש.

המזגן מקרר לפעמים יותר לפעמים פחות, דיי חלש כנראה כי המדחס עייף.

אבל בשורה התחתונה, בעמידה הקירור יותר טוב משמעותית מאשר בנסיעה.

בדרך כלל הבנתי שזה אמור להיות הפוך.

מישהו יכול לחשוב על גורם לבעיה כזו? חשבתי על שסתום התפשטות ?

תודה מראש

Sent from my HD1900 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם

אהלן,

הייתי חוזר למקום שבו החלפת את המעבה והמסנן מייבש.

שיחברו שעונים יראו אם לחצים תקינים בסלדים שונים (עומס על המדחס) 

לא אנחש סתם, אבל אכן כפי שציינת הבעיה מוזרה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

האם התריס שמאפשר כניסת אויר מבחוץ, אינו נשאר פתוח בכל מקרה (גם כשהחיווי שלו הוא סגור) ?

כי אז בנסיעה, יש מצב שחודר אויר חם מבחוץ (מורגש הרבה פחות באם הרכב עומד).

alfa 156 2.5.

פורסם

טוב לדעת. אני ביקשתי מהמזגניסט למלא בדיוק את הכמות הנדרשת לפי הוראת היצרן. הוא הרים גבה אבל בפירוש זה מה שהיה בכמה מקורות כשבדקתי.
אבל אני לא שם לב שהמדחס נכבה ונדלק.

יש עוד קטע עם המזגן, לפעמים ביציאה מהמקום יש רעש של אוויר ש"נפרק"(פססס) ולשניה באותו הרגע גם הרכב מאט את עצמו כאילו משהו מעמיס עליו (וזה רכב חזק כך שמזגן לא באמת מורגש).

לגבי עניין התריס, מדובר בפיקוד דיגיטלי שמעביר פקודה מכנית עם סרבואים, הייתה בעיה בעבר אבל כיוונתי את הסרבואים והכל אמור להיות בסדר. לא מרגיש שינוי האמת בין סירקולציות אולי כי הוא לא מקרר מספיק טוב ואולי כי זה באמת תקוע.

בכל מקרה תודה לכולם...אבדוק שוב את כמות הגז במערכת.

Sent from my HD1900 using Tapatalk

Miata ND2

• תוכן חדש...