Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, לאחרונה משום מה התחיל להתקלף לי הגה-

ומשום מה זה היה ממש כמעט לבשר בלי שמתי לב

יש ברשותי אופל קורסה באחריות עד מרץ 21-

רציתי לדעת עם זה תוקף על זה? ומה צריך לעשות,

אודה לעזרה- תודה רבה.

מצטרף תמונות

1.jpeg

index.jpeg

עריכה אחרונה על ידי las_food
פורסם

במידה והנזק לא נגרם בגלל הנהג אתה עשוי להיות זכאי להחלפה של גלגל ההגה במסגרת האחריות.

גש למוסך הייבואן הרכב הקרוב לבייתך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם זה לא פגם ביצור (היו מקרים כאלה) זה נגרם מאחיזה אגרסיבית בשילוב קרם ידיים באחיזת מלחציים.

כלומר, יש נהגים שמפעלים על ההגה לחץ לא סביר שלא לצורך - ואוחזים אותו בכוח רב. ראיתי רכבים זהים מאותה שנה

שלאחד הגה מקולף, וידיות אחיזה/משענות יד גמורים כולל ריפודים, לעומת רכב זהה שהכול חדש בו.

שמש לא עושה קילוף כזה, בטח לא  לאחר תקופה כזו קצרה. נסה להפעיל ביטוח כי זה לא סביר ברכב חדש.

פורסם

היתה לי תופעה דומה לפני כ 3 שנים באיוניק או אוקטביה , ליסינג.
התלוננתי במסגרת טיפול והחליפו בלי לשאול
בהצלחה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם
לפני 4 שעות, yogev20 כתב:

אם זה לא פגם ביצור (היו מקרים כאלה) זה נגרם מאחיזה אגרסיבית בשילוב קרם ידיים באחיזת מלחציים.

כלומר, יש נהגים שמפעלים על ההגה לחץ לא סביר שלא לצורך - ואוחזים אותו בכוח רב. ראיתי רכבים זהים מאותה שנה

שלאחד הגה מקולף, וידיות אחיזה/משענות יד גמורים כולל ריפודים, לעומת רכב זהה שהכול חדש בו.

שמש לא עושה קילוף כזה, בטח לא  לאחר תקופה כזו קצרה. נסה להפעיל ביטוח כי זה לא סביר ברכב חדש.

כדי שייצרני הרכב יעדכנו את הנחיות הנהיגה בספר הרכב.

* לא לאחוז בחוזקה את גלגל ההגה בכדי למנוע קילוף של ציפוי ההגה.

* נהגים שמורחים קרם ידיים מומלץ להשתמש בקרם ידיים נטול חומרים אשר עלולים לגרום לציפוי ההגה להתקלף.

:classic_rolleyes:

• מצחיק 1

פורסם
לפני כשעה, yogev20 כתב:

אלה עובדות. אתה מוזמן לבדוק את זה. 

יש הרבה סיבות להתקלפות הציפוי ברכבים חדשים כאשר אחד הפרמטרים העיקריים  לדעתי זו איכות הציפוי והזמן. לא ניתן למנוע

את קילוף הציפוי גם בגלגל הגה מעור משובח לאחר מספר שנים.

ברור שאחיזה חזקה וחיכוך בגלגל ההגה או/גם אנשים שעונדים טבעות הדבר עלול לקצר את אורך חיי הציפוי.

* בכול מקרה במקרים רבים הייבואן/ייצרן באים לקראת הלקוח בתקופת האחריות ומחליפים את גלגל ההגה כאשר הם יודעים שקיימת בעיה בלאי מהיר של הגלגל ההגה.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, yogev20 כתב:

הרכב הקודם שלי בילה עשור וחצי על הכביש, כל הדש בורד וההגה התקלפו ברמה מפחידה. אני מאמין שזו תוצאה של שנים שחניתי תחת שמש חזקה של הקיץ הישראלי ללא הגנה של כיסויים.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

זה לא קרה רק בגלל השמש, אלא יותר בגלל שלא טרחת להגן על הדשבורד. 

אצלך עשור, אצלי כפול זמן שחלק גדול ממנו בשמש הטופחת באילת, חשוף ללא הגנה.

אין לא קילוף, לא שחיקה, נראה כמו חדש.

שאני אומר הגנה, אני לא מתכוון לתרסיסי שמן טיגון ששמים במכוני שטיפה או במגרשי מכירה לעשות רושם

ששם זה בכלל מריח כמו גופה בריקבון מתקדמת. אלא בתכשירים ייעודיים לרכב מבוססי מים.

ההגנה זה לא רק למראה נוצץ/חדש/מבריק - תפקידה לתת לפלסטיק לחות שחסרה לו בחום,  ועל ידי זה

למנוע את שחיקתו ואת פיצוצו. כמובן שיש רכבים שיודע שהם לא עמידים בשמש, במקרה זה לא יעזור שום תכשיר הגנה

זה רק יכול למנוע את הפיצוץ לכמה חודשים או שנים. 

pasat04

בהחלט אחריות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

קרם ידים/פנים/שיזוף הורג את ההגה. ברכב הקודם של ההורים אחרי 4 שנים ההגה היה נראה כאילו מישהו ישב לילה שלם על ההגה וניסה לכער אותו בכל צורה אפשרית

פורסם
לפני 19 שעות, מרק10 כתב:

במידה והנזק לא נגרם בגלל הנהג אתה עשוי להיות זכאי להחלפה של גלגל ההגה במסגרת האחריות.

גש למוסך הייבואן הרכב הקרוב לבייתך.

לפני 14 שעות, TsachiE כתב:

האם זה יכול לקרות כתוצאה מחשיפה מרובה לשמש?

לפני 13 שעות, yogev20 כתב:

לפני 12 שעות, אמיר ש כתב:

היתה לי תופעה דומה לפני כ 3 שנים באיוניק או אוקטביה , ליסינג.
התלוננתי במסגרת טיפול והחליפו בלי לשאול
בהצלחה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

לפני 7 שעות, Johnik כתב:

תוריד טבעת :)

לפני 7 שעות, מרק10 כתב:

יש הרבה סיבות להתקלפות הציפוי ברכבים חדשים כאשר אחד הפרמטרים העיקריים  לדעתי זו איכות הציפוי והזמן. לא ניתן למנוע

את קילוף הציפוי גם בגלגל הגה מעור משובח לאחר מספר שנים.

ברור שאחיזה חזקה וחיכוך בגלגל ההגה או/גם אנשים שעונדים טבעות הדבר עלול לקצר את אורך חיי הציפוי.

* בכול מקרה במקרים רבים הייבואן/ייצרן באים לקראת הלקוח בתקופת האחריות ומחליפים את גלגל ההגה כאשר הם יודעים שקיימת בעיה בלאי מהיר של הגלגל ההגה.

לפני 2 שעות, yogev20 כתב:

זה לא קרה רק בגלל השמש, אלא יותר בגלל שלא טרחת להגן על הדשבורד. 

אצלך עשור, אצלי כפול זמן שחלק גדול ממנו בשמש הטופחת באילת, חשוף ללא הגנה.

אין לא קילוף, לא שחיקה, נראה כמו חדש.

שאני אומר הגנה, אני לא מתכוון לתרסיסי שמן טיגון ששמים במכוני שטיפה או במגרשי מכירה לעשות רושם

ששם זה בכלל מריח כמו גופה בריקבון מתקדמת. אלא בתכשירים ייעודיים לרכב מבוססי מים.

ההגנה זה לא רק למראה נוצץ/חדש/מבריק - תפקידה לתת לפלסטיק לחות שחסרה לו בחום,  ועל ידי זה

למנוע את שחיקתו ואת פיצוצו. כמובן שיש רכבים שיודע שהם לא עמידים בשמש, במקרה זה לא יעזור שום תכשיר הגנה

זה רק יכול למנוע את הפיצוץ לכמה חודשים או שנים. 

pasat04

בהחלט אחריות.

לפני 51 דקות, חולגי כתב:

כמה ק'מ הרכב הזה עבר ?

לפני 10 דקות, GTאי כתב:

קרם ידים/פנים/שיזוף הורג את ההגה. ברכב הקודם של ההורים אחרי 4 שנים ההגה היה נראה כאילו מישהו ישב לילה שלם על ההגה וניסה לכער אותו בכל צורה אפשרית

היי לכולם, אעדכן אתכם

היום שלחתי הודעה למוסך והם שלחו את התמונות ליבואן לבירור-

כמו כן אני לא משתמש בטבעת עדיין :-) ובטח ובטח שלא בקרם גוף 

מה שכן הרכב עם 33353 ק''מ סהכ לא הרבה-

וקרה היום התחרש לו סיפור מטורף בלוח שוענים קיבל בלאק

מצטרף תמונה חדשה מה קרה :(

שהמוסך טוען שזה לא באחריות  וזה רק לרכוש חדש

*מדובר פה רק על הפלסטיק, ניקיתי כמה שיכלתי אבל מהצד השני אין לי מושג איך לפתוח ולעשות זאת.... :-(

22.jpeg

32.jpeg

• תוכן חדש...