Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

גילו של המצבר שלי ברכב הנ"ל הוא עוד מעט בן ארבע וחצי שנים. אני צריך לעשות לרכב טיפול שנתי בקרוב. האם בודקים בטיפול גם את המצבר או לבקש מהמוסך במיוחד שיבדקו אותו גם?

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מכיר מוסך שבודק בשוטףת וגם לא מכיר הנחיות בדיקה בהוראות הטיפול אצל יצרנים.  גם בספק אם לכל מוסך יש ציוד מתאים.

כמו שהמוחלט אמר - אם עובד למה לגעת ?  לכל היותר קנה אחד הבוסטרים המומלצים וסע לשלום.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, iftah20 כתב:

שלום,

גילו של המצבר שלי ברכב הנ"ל הוא עוד מעט בן ארבע וחצי שנים. אני צריך לעשות לרכב טיפול שנתי בקרוב. האם בודקים בטיפול גם את המצבר או לבקש מהמוסך במיוחד שיבדקו אותו גם?

תודה.

המצבר עשה יחסית כברת דרך מכובדת ורצוי לשקול את החלפתו טרם ימות בשעה וביום הכי לא מתאים.

בעקרון ניתן לבדוק את המצבר בעזרת בודק אלקטרוני ולהעריך את מצבו.  

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

כעקרון מוסכים מורשים בודקים עם מכשיר אלקטרוני כל טיפול את המצב במצבר.

הבודק נותן תוצאה לא רק של מצב טעינת המצבר, אלא גם אורך חייו של המצבר. 

תבקש בכל זאת שיבדקו , על מנת שלא יפספסו את זה. 

• תוכן חדש...