Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבוקשת !!! -הבחורה בעלת הרגליים הארוכות שעברה בשכונה שלי ...!

אין לי מושג מי זה ...

אה ודרך אגב - הנה תמונה של האוטו אחרי הטיפול בעזה ...

אין לי תמונות שלו לפני הטיפול אבל הרי לכם - הסוויפט 86 שלי אחרי .... 8)

להזכירכם - מדובר באוטו שכל הפח שלו היה גלי לפני כן

לגבי הירוק - זה הצבע המקורי של האוטו - מצאתי קטלוג של סוזוקי ובו סוג האוטו הזה אם אותו מספר סוג צבע ....

הלמבורגיני של עומר.jpg

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם

נחמד מאוד

רק שים ג'נטים והרכב יראה עוד יותר נחמד..

שמוליק

הרב המוטורי הראשי לישראל

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

(1)תוריד את הכיסוי מעל גלגל ההגה-זהו כיסוי מסוכן ביותר לנהיגה, יתכנו מצבים שבהם תסובב את ההגה על ריק, הכיסוי הנ"ל פשוט מחליק על תושבתו.

(2)מראה פנורמית-להסיר לאלתר, משבשת/מטעה את שדה הראיה, יש לך מראה ימנית :mm_yeah: אין לך כל צורך בפנורמית.

(3)לפי ראות עיני(תקן אותי אם אני טועה), חסרה לך העדשה של האיתות/חניה הקד' ימני(במגן/פגוש).

זהו, תבלה איתה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית,

שאלה לי... מדוע להוריד את המראה הפנורמית .?...

לי באוטו יש כבר שנים מראה פנורמית ...

מה שמגדיל לי את שדה הראיה בצורה משמעותית ...

וזה לא מונע ממני להשתמש במראה הימנית ....

תודה.

פורסם
עמית,

שאלה לי... מדוע להוריד את המראה הפנורמית .?...

לי באוטו יש כבר שנים מראה פנורמית ...

מה שמגדיל לי את שדה הראיה בצורה משמעותית ...

וזה לא מונע ממני להשתמש במראה הימנית ....

תודה.

מראה פנורמית היא מראה מאוד מטעה.

במראה רגילה אתה רואה בדיוק את החלון האחורי ובגודל המתאים, במראה פנורמית, בגלל גודלה, קשה להבחין מה מרחק הרכב שמאחוריך, במיוחד אם אתה מסתכל על מראות הצד קודם.

מורי נהיגה שמים מראה פנורמית כדי שהם יראו מה שהולך מאחורה, חוץ מזה זה מסוכן.

אם ב.מ.וו או מרצדס (חברות יוקרתיות למדי) לא שמות מראה פנורמית כדי לפנק את הקונים שלהן אז כנראה שיש להן סיבה לא?

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

לדעתי... זה הכל ענין של הרגל !

אני כבר רגיל למראה הפנורמית ...

היא מוסיפה נקודה ראיה שאני לא יכול לראות בעזרת המראה הרגילה

והמראות הצידיות .....

ולגבי מרחק הרכב... זה ענין של הרגל... שאתה "לומד" את המראה

אתה תדע בדיוק מה המרחק של כלי הרכב...

פורסם
לדעתי... זה הכל ענין של הרגל !

אני כבר רגיל למראה הפנורמית ...

היא מוסיפה נקודה ראיה שאני לא יכול לראות בעזרת המראה הרגילה

והמראות הצידיות .....

ולגבי מרחק הרכב... זה ענין של הרגל... שאתה "לומד" את המראה

אתה תדע בדיוק מה המרחק של כלי הרכב...

זאת לא הבעיה, ברור שאתה תלמד איך להשתמש במראה אחרי כמה זמן.

הבעיה היא שכשתסכל על המראה הצידית היא תתן לך תמונה שונה מאשר המראה הפנימית וזה יכול לבלבל לפעמים.

המראה הצידית תראה לך מרחק מסוים והפנורמית יכולה להראות לך את אותה המכונית במרחק שונה.

לכן זה מסוכן...

נ.ב: אני עכשיו קופץ למכון.(nirtzi)

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

1) בניגוד למראה המקורית, במראה הפנורמית אין שכבה של אפוקסי המונעת משברי זכוכית לעוף אם המראה נשברת. במראה הפנורמית בעת תאונה יש סיכוי גבוה ששברי זכוכית יעופו לך לפנים.

2) במראה המקורית יש זכוכית דו שכבתית שמאפשרת שימוש במתג נגד סינוור, במראה הפנורמית אין זכוכית דו שכבתית ושימוש במתג פשוט יראה לך את התקרא/מושב אחורי.

3) המראה הפנורמית נותנת לך מידע מיותר שלוקח למוח יותר זמן לעבד, במצב חירום הזמן הזה משמעותי.

4) המראה הפנורמית מפריעה לשימוש בסוכך שמש.

5) המראה הפנורמית מפריעה בהערכת מרחקים, היא גורמת לכל העצמים להיראות רחוקים יותר.

6) המראה הפנורמית מפריעה גם בזיהוי מיקומם של עצמים, כשאתה רואה רכב במראה הפנורמת ואחר כך שוב באחת המראות הצידיות, הדבר מבלבל ומקשה עליך להחליט היכן באמת המכונית ממוקמת.

יש עוד מספיק סיבות למה לא לשים מראה פנורמית, אלה הן הסיבות העיקריות.

חשוב לזכור שכל החסרונות האלה נגרמים לחינם והמראה הפנורמית לא מוסיפה שום שדה ראיה שניתן להשיג על ידי כיוון נכון של המראות וסיבוב קל של הראש בעת הצורך.

וסתם נקודה למחשבה, אם היה במראה הפנורמית איזשהו יתרון, מה היה מונע מיצרן שמשקיע מליוני דולרים בתכנון הרכב להתקין מראה כזאת במקור? מה גם שזהו אביזר בטיחותי ממדרגה ראשונה וככזה לא יכול היצרן להקל ראש ולספק מוצר פחות טוב.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

לקחתם לי את כל הכיף והתגובות על הצביעה !!!! :mad::mad:

עזבו אותכם ,גם אני כמו רבים אחרים רגיל למראה הפנוורמית ,אם היא כזאת נוראית היו מוציאים אותה מחוץ לחוק ...לא ?!

בקשר לחד האבחנה :אכן ,חסרה לי בקאלית איתות ימנית ... האיתות עובד ,אני מחפש בפירוקים בקאלית חדשה ...

ובקשר לג'אנטים ...המוסכניק בעזה אמר לי שאין טאסות לגודל וסוג הג'אנט שלי ...(אם יש ספק ,זהו הגלגל הקטן ביותר שיש )

האם זה נכון ?!?

ואם כן ,כמה עולים ג'אנטים חדשים (אפשרי לקנות משומשים ?) ???

ותרביצו אם התגובות ... תנו רעיונות לשיפור !

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם

B.S.

מראה פנורמית (תלוי מאיזה סוג) זה דבר מצויין.

כבר נתקלתי פעם אחת במראה כזאת שממש מעוותת, אבל אצלי מותקנות מראות מתוצרת גרמניה שלא מעוותות.

אלק לא תורמות כלום לשדה ראיה, תורמות ועוד איך במיוחד באחת המכוניות שלי שאין מראה ימנית.

אני דרך המראה הפנורמית רואה גם את החלון האחורי וגם את החלונות הצדדיים מאחור, וזה מכסה שטח מת ענק, שאפילו אם תעשה תואר שני במראות צד לא תוכל לכסות אותו.

נכון זה לא בא במקום, אני עדיין מכוון מראות צד בצורה נכונה ומשתמש בהן תמיד (!) בנוסף למראה הפנורמית.

בקשר לבעיה בהבדלים במרחקים בין הפנורמית למראות צד, אז המצב הפוך. מראות אמצעיות רגילות מראות הרבה יותר גדול מהמראות צד, והפנורמיות מראות גדול קרוב יותר לגודל במראות צד.

אני לא מסתדר טוב עם מראה רגילה, אם אני נוהג במכונית עם מראה רגילה אני כל הזמן מרגיש שיש לי שטח מת ענק. במיוחד שיש לך היום מכוניות עם כל המשענות ראש מאחרו שמסתירות חצי חלון, ורק חסר שעוד יושב מישהו מאחורה ואז אתה רואה רק ראש במראה.

נכון היא אולי מתנפצת וקצת מפריעה לסוכך שמש (יש משקפי שמש תודה לאל) ולא הייתי משתמש בחניה ברברס, אבל היא מספיק מדוייקת לראות אם איזה רכב מתקרב אליך מהר מידי מאחור ונותנת שדה ראיה רחב וחשוב לאחור ולצדדים.

אז אל תבלעו כל מה שב"אוטו בראש" מאכילים אתכם, אלא תנסו לבד ותראו.

פורסם

פספסתם את הנקודה.

פינסקר פתח ת'רד בשביל תגובות.

ואתם מתעסקים לו במראה כמו נקבות.

כל דיון פה גולש לאופקים חדשים, מה יש לכם ?

שמוליק

הרב המוטורי הראשי לישראל

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
B.S.

מראה פנורמית (תלוי מאיזה סוג) זה דבר מצויין.

.

הריי ההפרש במחיר בין מראה פנורמית למראה רגילה הוא שולי ואני משער שהמקורית אפילו עולה יותר מהפנורמית.

אם כן, איזה סיבה יש ליצרן לא לשים מראה פנורמית?? העובדה היא שהיצרנים שמים מראה רגילה.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

פינסקר ידידי בעל הסוויפט, תתחדש על הצביעה...

יצא יפה מאוד רק תעיף את כיוסי ההגה הזה מהר כי הוא נותן לאוטו מראה של סבתא.

תחפש בפירוקיה בנוסף לבקלית גם גריל של הדגם היותר חדש 87-88, אני חיפשתי אתמול בערך ב6 פירוקיות ולא מצאתי.

בנוגע לג'אנטים - אפשרי להחליף לג'אנט 13 ומבדיקה שערכתי במכון רישוי מ.מ.מ. בבני ברק הם לא עושים בעיות.

תחפש טוב טאסות 12 כי אני יודע שיש בשוק, גם לג'אסטי וסובארית יש ג'אנט 12.

תהנה מהאוטו.... עכשיו בטח יותר כיף לנסוע עליו....

גם האוטו שלי צריך פחחות צבע בהקדם.... מקווה שאקבל את כספי הביטוח בקרוב...

haters will hate

פורסם

פינסקר בוא צור איתי קשר בפרטי

ונטפל לך באוטו נוציא לך אותו בובה נשים לך כמה דברים עלי בחינם

אני גר באיזור יא

רק אל תיתלהב יותר מידי אני לא מוסכניק מורשה אבל אני וחבר שלי נסדר לך

כמה דברים קטנים שיעשו את ההבדל...

רד בול נותן לך כנפיים...

• תוכן חדש...