Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו xv מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באוויס סובארו xv שנת 2018 (צורה חדשה) מנוע 2000 ליסינג יחיד לשעבר , הציגו לי בדיקה של הרכב אצל מכון בדיקה , הבדיקה נראית תקינה (סה״כ רכב חדש) , השאלה האם לסמוך על הבדיקה שלהם או לקחת לבדיקה נפרדת במכון אחר ? איך אוויס במכירת רכבי יד שניה ?

פורסם

1. לא לוותר על בדיקה

2. לגבי "נהג יחיד" שייתנו לל בכתב התחייבות שהרכב היה אצל נהג יחיד. אם לא אז תתייחס אליו כרכב שאינו כזה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מצטרף לדעת קודמיי.

ובכ"ז - מה נרשם בטופס הבדיקה של חברת הליסינג ?

(מה שיכול להרשם - דברים שלא ניתן להסתירם. יכול לחסוך לך עלויות + לקחת הרכב לבדיקה מטעמך).

alfa 156 2.5.

פורסם

אל תוותר על 500 ש"ח של בדיקה שאתה לקחת,

המכון מחויב אליך והתיקונים שתוציא מהליסינג יחזירו את ההשקעה.

לא לוותר על בדיקה!

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מה זה ליסינג יחיד? הכוונה לליסינג פרטי אולי?

וכמו שנאמר כאן, קח לבדיקה בעצמך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תמיד הצחיק אותי הנושא של ליסינג יחיד.

כל הרכבים שהיו ברשותי היו רכבי חברה והרכב הנוכחי הוא בליסינג פרטי.

בכל הרכבים שהיו לי, על פי תנאי העסקה היה מותר לי לתת את הרכב לכל נהג שארצה בתנאי שהוא עומד בתנאי החוק (בעל רשיון וכדו').

במקרה אני אחד שמאוד שומר על המכוניות שלו והרכבים שהיו ברשותי היו אכן תמיד "נהג יחיד".

אבל אני רואה אצל חברי לעבודה ושכנים המתגוררים לידי בעלי רכבים דומים איך שהרכב שלהם הוא ה*** של השכונה \ המשפחה.

אין לחברת הליסינג שום אפשרות לדעת על זה ובייחוד שזה מותר ע"פ החוזה.

מצרף ציטוט מחוזה החכר הנוכחי שלי:

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי במבליק
צירוף תמונה
פורסם

כמה קילומטרים עבר הרכב? 

האם טופל בזמן במוסך מורשה? 

מה רמת הגימור, האם יש מערכות בטיחות מקוריות? 

מה המחירון שלו ומה המחיר המבוקש? 

האם בדקת את התאמת הדגם לצרכים שלך (אתה צריך 4x4, אתה מסתפק בתא המטען הקטן של ה xv)? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

71 אלף קילומטר , הריג'קטים שיש לרכב זה צמיגים (שהבנתי שצריך להחליף את כל הארבעה ברגע שיש בעיה באחד) , שריטות / שיפשופים , מצבר , בתא הנוסעים משענת היד בלויה.

רמת גימור קלאסיק שנת 2018 מנוע 2000 , מבחינת איבזור בטיחות אין כלום (מוביל איי, כריות אוויר) ביחס למתחרים אין שוב בקרות אדפטיביות 

מחיר סגירה 88 אלף מחירון משוקלל 95 אלף

מדובר בליסינג יחיד (לא פרטי) , אקח אותה היום לבדיקה , עדיין שוקל את עניין ה-4 על 4 האם באמת הוא יבוא ליידי ביטוי או שאנחנו נתלהב פעם פעמיים ואז לא יהיה בפונקציה הזו שימוש

פורסם

"ליסינג יחיד" ללא אישור בכתב לא שווה. אם הם לא נותנים לך אישור כזה (סיכוי קלוש) זה ליסינג מרובה נהגים והתמחור בהתאם (ללא קשר למה שהיה בפועל עם הרכב).

אם אתה לא מתכוון לרדת לשבילים או שטח קל אולי זה לא הרכב בשבילך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מחיר סביר, קילומטראז' מאוד גבוה, בדיקה אופיינית למגרש ליסינג שמקושר למכון הבודק.

הייתי ממשיך לבדיקה (שעולה יותר מ 500 שקל כי זה 4x4) רק אם: 

א. יש הסטוריית טיפולים בזמן במוסך מורשה. 

ב, יש אישור נהג יחיד וגילוי נאות. 

ג. לא איכפת לי מבטיחות העיקר רכב גבוה. 

ד. אני חובב שטח. 

ה. אני לא נוסע הרבה ולכן אאזן את הקילומטראז'. 

ו. בדקתי וראיתי שאין מציאות טובות בשוק הפרטי. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...