Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פולו TSI 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן 

אני מחפש רכב בתקציב של 35 אלף פחות או יותר .. 

יש לי כיוון לפולו 1.2TSI 2010 שראיתי , נראה רכב שמור ולפי מה שאמר גם מבחינה מכנית - איך הרכב למי שפתוח גם לכיוונים אחרים ,  מחפש רכב בסגנון של הפולו 

שיהיה רכב חזק יחסית ורכב שנראה טוב לצעירים .. חשבתי גם על השברולט סוניק RS רק ששם הבעיה זה השוק הבעייתי שלו .

תודה !

פורסם

הפולו איכותית בין שאר אחיותיה האיביזה והפאביה, לדעתי גם הצושב הנוח ביותר, הוא מרווחת יותר גם כן.

מנוע tsi בשילוב הגיר dsg מספקים ביצועים טובים מאוד.

הגיר אם זאת יכול להוות נקודה חלשה מבחינת אמינות.

לרכב גיר רובוטי דו מצמדי, אם הנסיעות שלך בעיקר בעיר/פקקים הייתי מעדיף גיר פלנטרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון עם פולו כזו.

ביצועים טובים, מרווח פנימי סביר , נוחות נסיעה על הצד הקשיח.

מבחינת אמינות היה צריך להחליף טיימינג ופעם אחת תקלת חוטי הצתה.

אין הרבה אבזור נוחות. 

פורסם

בתור בעלים של פולו 1.2 tsi מודל 2011. הכי חשוב תבדוק שהוחלפה שרשרת תזמון ומצמדים, כי אלה השנים עם הסטים הבעיתיים. חוץ מזה רכב נוח איכותי זריז שכף לנהוג בו. התקלקל לי המנעול של הבגאז' חוץ מזה כלום!
יש לציין כי עד היום הרכב מטופל במוסך מורשה אבל לדעתי זה מה שמאריך את אמינותו. בהצלחה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

@MikMan אני מאמין שאם היית מטפל במוסך שמתמחה ב-VAGיות (כמו למשל מוסך רון) זה גם היה מאריך את האמינות של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אישית לא הייתי מחזיק רכב בן 10 עם DSG7 יבש.

לא משנה איך תהפוך את זה, עלות האחזקה תהיה יקרה יותר מסופרמיני מקבילה, ואם חלילה תהיה תקלה רצינית (מכטרוניק או חלילה גיר) מדובר בכלל בעלות משמעותית מערך הרכב. תוסיף על כך מנוע טורבו שגם הוא רגיש להזנחה (לא יוצא דופן ממנועי טורבו אחרים) ותבין על מה אני מדבר.

רוצה משהו זריז? קח מאזדה2

רוצה משהו איכותי? קח פיאסטה (לא מנוע 1.6 שמגיע עם גיר PS בעייתי)

רוצה חבילה טובה? קח יונדאי I20

כן הפולו זריזה חסכונית ונעימה מכל המוזכר מעלה, החלטה שלך האם אתה מוכן לשלם פרמייה על כך.

בהצלחה.

פורסם

אני אישית מאמין בלהחזיק רכבים טיפה יותר ״איכותיים״ גם אם הם נחשבים קצת פחות אמינים. 

בנוגע לפולו, נראה לי שבתקציב שלך תוכל למצוא רכב משנתון חדש יותר (ראיתי לדוגמה מודל 2012 עם ק״מ נמוך מאוטודיל), לדעתי עדיף לקנות רכב לא מהשנתון הראשון שלו (2010 במקרה של הפולו) בדרך כלל ישנם שיפורים קטנים בכל מני מכלולים והאמינות עשויה להיות טובה יותר. 

אם אתה כן מעוניין בפולו באמת שווה גם להעיף מבט על סקודה פאביה, אותם מכלולים כמו של הפולו אבל סביר שתוכל למצוא רכב משנתון גבוהה יותר בתקציב. 

רכב נוסף שהייתי בודק הוא הפיג׳ו 208, אישית הייתי קונה רק את הגרסה עם מנוע הטורבו והגיר האוטומטי עם ה-6 הילוכים. במקרה של הרכב הזה חשוב לוודא שהוחלפה רצועת הטיימינג שכן היא נוטה להתפורר ולעשות שמות במנוע... אבל מעבר לזה הרכב מרגיש איכותי, מעוצב יחסית, חזק ונעים. 

שיהיה בהצלחה

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 5 שעות, o.r כתב:

רוצה חבילה טובה? קח יונדאי I20

איזו חבילה טובה ה-i20 מציעה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכונית שעושה הכל בסדר. לא מצטיינת בכלום אבל עושה הכל בסדר.

ציון בטיחות מקסימלי, מרווח טוב לקטגוריה, מאובזרת לא רע- חבילה טובה סך הכל.

לפני 16 שעות, dorsht כתב:

איזו חבילה טובה ה-i20 מציעה?

מכונית שעושה הכל בסדר. לא מצטיינת בכלום אבל עושה הכל בסדר.

ציון בטיחות מקסימלי, מרווח טוב לקטגוריה, מאובזרת לא רע- חבילה טובה סך הכל.

• תוכן חדש...