Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גראנד פיקאסו שנת 2015.

לאחרונה יש תופעה שבה ההתנעה הראשונה, אפילו אם אחרי חניה של מספר ימים, היא מהירה וחלקה, אבל אם אני מחנה וחוזר לרכב אחרי שעה/שעתיים ומניע, לאחר לחיצה על הכפתור יש השהיה של מספר שניות עד הרכב מניע. ממש אפשר לספור 3-4 שניות המתנה.

מה זו התופעה הזו?

פורסם
לפני כשעה, מאור30 כתב:

נסה לראות אם זה קורה גם בחיבור כבלים למצבר נוסף. ייתכן וזה נובע ממצבר שנחלש עם הזמן במיוחד בתקופה שכזו.

זה לאו דווקא בתקופה האחרונה. קרה גם טרום הקורונה, ולפני החופשה המאולצת שכרגע, עשיתי כל יום את הדרך לעבודה מגבעתיים לראשלצ.

חוצמזה, אם המצבר חלש, איך זה שהוא מניע בלי בעיה בהנעה ראשונה שלאחר כמה ימי חניה אבל לאחר מנוחה הוא מניע עם שיהוי?

פורסם

כאשר מצבר נחלש לא מעט מערכות חשמל מתחילות לתת אותותיהם אז זו השערה שלי לפחות...כמובן שיכולות להיות עוד סיבות..הייתי מנסה את עניין המצבר התורם כדי לשלול בעיה במצבר. בן כמה המצבר?

פורסם

המצבר קרוב ליום הזכרון שלו .

תתאמן על קדיש .

יותר נפוץ במנוע דיזל. בטח כבר מצבר זקן בן שנתיים+

לך לחנות מצברים שיבדוק לך ותראה לבד.

פורסם
בתאריך 20.4.2020 בשעה 21:22, save כתב:

המצבר קרוב ליום הזכרון שלו .

תתאמן על קדיש .

יותר נפוץ במנוע דיזל. בטח כבר מצבר זקן בן שנתיים+

לך לחנות מצברים שיבדוק לך ותראה לבד.

ייתכן ואתה צודק. לפי ההתכתבות עם הבודק במוסך (החשבוניות במחשב בעבודה), הוחלף בדיוק לפני 25 חודש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 21.4.2020 בשעה 22:17, save כתב:

מי שמייצר את המצבר הזה עם האחריות :גאון .

דרך אגב, אולי אינדיקציה נוספת שהמצבר שלי אולי קרוב לסופו שהוא אינו מבצע את פעולת כיבוי המנוע בעת עמידה.
אז אם אני מחפש לרכוש מצבר חדש - ראיתי כשהוחלף לי בפעם האחרונה שזה צריך להיות מצבר ייעוד של סטופ&סטארט?
. אצלי כתוב 70A. הכוונה 70 אמפר? ואם כן, יש המלצה על סוג מסויים של מצבר (שנפ?) וספק מומלץ לרכישה?

עריכה אחרונה על ידי usafun
פורסם

אפשר שנפ מתאים 70 אמפר. אני מעדיף יצרן גרמני אבל אם זה שורד רק שנתיים זה לא ממש משנה איזה יצרן. יש הרבה חנויות מצברים השאלה מי ידע לפרק את המצבר שלך בלי לגרום לנזק .

תדע שהמצבר ימות בהפתעה. יום אחד פשוט לא יניע.

פורסם
בתאריך 9.5.2020 בשעה 18:03, איציק נ. כתב:

אישית לא ממליץ על שנפ, עדיף שתישאר עם וורטה\בוש\וכד'.

איציק

אב הבית של חברת הניהול של הבניין שלי תמיד מדבר בחום על חברת מוטלו הטורקית. יש לו נסיון חיובי אתם כשעבד פעם בחברת רכב גדולה. איך מוכרים המצברים הללו?

• תוכן חדש...