Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהנה מאוד מהעדכונים שלך לגבי הרכב שלך ותרם יצא לי להגיב, היום נתת פירוט נפלא של דיאגנוסטיקה ואני רוצה להפנות אותך לערוץ יוטיוב שאני צופה ואולי יתן לך גם קצת עזרה בזה, מדובר על בחור רוסי באמריקה שעושה דיאגנוסטיקה לרכבים ומה שטוב אצלו זה שהוא מגיע לתקלה נקודתית ונותן פיתרון (בניגוד לצורת העבודה בארץ), לצערי יש לו פחות מכוניות בנמצאות בארץ אבל אפשר ללמוד מתהליך הבדיקה שלו המון.

https://www.youtube.com/c/PineHollowAutoDiagnostics  

• אהבתי 1
פורסם

א. תודה רבה! ארשם מחר כשאהיה מחובר ליוטיוב - לערוץ הזה. 

ב. אני משתמש המון בערוצים של סקאנר דאנר ושל advanced level automotive של בחור בשם אריק (לא אריק דה carguy) - מאוד מאוד ממליץ על אדוונסד לבל אוטומוטיב - הוא מדהים - ממנו התחלתי לחפש את המידע על פספוסי הצתה אפרופו. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 10 שעות, lanosforce כתב:

ובכן - פיח על השסתומים, זה כל הסיפור. 

נכנסתי לעשרות פורומים וקראתי בדיוק את ההתנהגות הזו 1:1 אותם צלינדרים אותה תופעה - הכל מתלבש בול על התיאור שקראתם. 

מתחיל להווצר אצלי פיח שצריך כבר לנקות וזה בדיוק מה שיקרה כשהרכב יכנס לטיפול הקרוב. 

בקטנה, 2,500-3,000 ש"ח, זה כל הסיפור.

מה צריכת השמן אצלך כרגע? שווה אולי לשקול לעשות את העבודה בדרך הקלאסית, כלומר להוריד ראש מנוע, ולטפל על הדרך גם בגומיות שסתומים שמתות מהר במנוע הזה ולוקחות איתן גם את הממיר (ואולי גם בשרשרת הטיימינג שאני כבר לא זוכר אם עשית ומתי).

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אפשר גם פשוט להחליף את הנבלה.

השרשור הזה הוא שרשור אלמותי, פות"ש פשוט גאון, מקצוען ואינו מעיד על הכלל.

קורא הכל, נהנה ולומד!

אבל! אל תנסו את זה בבית, פשוט יעלה לכם בהרבה עצבים, בכי ודמים מרובים.

ניקוי מקצועי של פיח לא יעלה פחות מ3000 שקל כמדומני, אם תחיל בפירוק ראש מנוע זה גם לא יסתכם בזה אלא בעוד דברים מסביב.

אה ולרכב יש עוד מחלה (גם במנוע 165THP משנת 2016 בוודאות) לא רק בקור אלא בחום קיצוני מעל 40 מעלות, הרכב פשוט גוסס ולא נוסע, חבל לנסות לפתור, פשוט להמתין לגל החום שייגמר ולהמשיך בחיים.

• מצחיק 2
פורסם

כל מנוע טורבו הוא נבלה מעל 40 מעלות חום ולא משנה איזה אינטרקולר יש שם.

• רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 12 שעות, שי כתב:

בקטנה, 2,500-3,000 ש"ח, זה כל הסיפור.

מה צריכת השמן אצלך כרגע? שווה אולי לשקול לעשות את העבודה בדרך הקלאסית, כלומר להוריד ראש מנוע, ולטפל על הדרך גם בגומיות שסתומים שמתות מהר במנוע הזה ולוקחות איתן גם את הממיר (ואולי גם בשרשרת הטיימינג שאני כבר לא זוכר אם עשית ומתי).

טיימינג נעשה כבר שנה שעברה אכן. 

כן - אני בהחלט שוקל את זה - אני מבין שלמרות העלויות - זה משהו שגרתי לתקופה של X שנים למנועי GDI - אז אני מבין שאני בחרתי לחיות עם הרכב הזה והרכישה היתה ל3-4 שנים אז אני אתמודד עם זה במידה וזו תהיה הדרך היחידה לפתור את זה. 

צריכת השמן עד עכשיו היתה יותר מסבירה בכדי שאפרק ראש מנוע אז מקווה שאצליח להמנע מזה - יהיו עדכונים בימים הקרובים - כרגע המצב נסבל לחלוטין ומאמין שבתקופה של הימים הנעימים אני אצלח את זה. 

לפני 4 שעות, 98civic כתב:

כל מנוע טורבו הוא נבלה מעל 40 מעלות חום ולא משנה איזה אינטרקולר יש שם.

זוכר שחודשיים אחרי שקניתי את הDS בחודש מאי היה כאן שרב פסיכי עם איזה 50 מעלות חום בחוץ - נסעתי לבקר חברים - וואלה הרכב סחב יופי טופי והמזגן קירר נהדר. פשוט לא יכלתי לגעת בהגה או בידיות של הדלתות בלי לחבוש את הידיים. 

לפני 12 שעות, אליהו שבת כתב:

אבל! אל תנסו את זה בבית,

חחחח אהבתי את הKIDS DON"T TRY THIS AT HOME

LEAVE THIS TO STRICT PROFFESIONALS 

הלוואי ובאמת הייתי יודע מה אני עושה - אתה ואני זה ביחד... אתה ואני זה ביחד... מה אני עושההההההה אני לא מרגיש ת'פה שליייייי

שוב כרגע המצב הרבה יותר טוב ממה שזה נשמע ומקווה שיהיו לי עדכונים מעניינים תוך שבוע\שבועיים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, 98civic כתב:

כל מנוע טורבו הוא נבלה מעל 40 מעלות חום

????

פורסם
בתאריך 19.3.2022 בשעה 23:22, אליהו שבת כתב:

אה ולרכב יש עוד מחלה (גם במנוע 165THP משנת 2016 בוודאות) לא רק בקור אלא בחום קיצוני מעל 40 מעלות, הרכב פשוט גוסס ולא נוסע, חבל לנסות לפתור, פשוט להמתין לגל החום שייגמר ולהמשיך בחיים.

נראה שכל תקלה שהיתה אצלך אתה מייד משליך על הכלל, אבל זה לא נכון.
במקרה הזה - אולי קרה אצלך, אצלי לא קרה (כן, נסעתי עם האוטו בחום קיצוני).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 19.3.2022 בשעה 23:22, אליהו שבת כתב:

תקלה קלאסית לצינור וואקום שנמחץ בין הצינור יניקה לפילטר אוויר.

אצלי המנוע משגר אותי בכל רגע שארצה ובכל מזג אוויר, אני לא עומד בקצב העברת הילוכים, שורט-שיפטר כבר בדרך אליי.

• מצחיק 1
פורסם

כנראה עוד לא התרגלת לרכב והוא היה די חדש אצלך אבל בחום קיצוני ירידה בהספק במנועי טורבו מאד מאד מורגשת יחסית לחודשי חורף וזה משהו שגם כמה מחברים שלי שמים לב.

• רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

שוב היה כאן שבוע של חום קיצוני - למעלה מ50 מעלות - הרכב סחב סבבה לגמרי והמזגן קירר רק לקח לרכב 15 דקות ממש להתקרר באותו שבוע - פחדתי שהצמיגים יימסו או יתפוצצו הרבה יותר מזה שהרכב לא יסחוב. 

• רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

פורסם

אני קורא פה וחצי מהדברים זה סינית

lanosforce - אתה הגיבור שלי.

שאלה:

פירסמו פה פעם אתר אינטרנט שממנו אפשר לשאוב מק"טים למכוניות צרפתיות

(כי לפולנים צריך לבוא עם מק"ט)

איזה אתר זה היה ?

(ספציפית, לי יש 208GTI)

תודה

פורסם

אתה תצטרך לרוץ אחורה על השרשור - לא בטוח שזה הייתי אני - בעקרון יש כל מיני אתרים שאתה יכול להעלות אליהם את הVIN של הרכב שלהם - יש כאלה שיתנו לך בחינם ויש כאלה שידרשו הרשמה בתשלום. 

אני בגדול מחפש באיביי - במנוע חיפוש של איביי אתה יכול לסנן לפי הרכב המדוייק ואז גם ליצור קשר עם המוכרן ולתת לו את הVIN של הרכב. 

אני עושה אותו בדבר באליאקספרס כשאני קונה חלקים לDS - אני יוצר קשר עם המוכרן ומוסר לו את הVIN. 

Pioneer TS-X150

פורסם

שלח לי הודעה (בפרטי) אעזור לך עם מק״טים בכיף

• אהבתי 2

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...