Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אמור לקבל רכב חדש מהעבודה, 

איזה רכב עדיף לדעתכם, איוניק או ארונה?

נוסע לא מעט, כ1000קמ בשבוע.

יצתרך להתאים לזוג+תינוק+כלה אבל לפי מה שניראה בשתיהן אין בעיית מקום.

מבחינת נוחות, ביצועים, חווית נסיעה, מה דעתכם?

תודה

פורסם

בביצועים יתרון ברור לארונה, וגם תא מטען מעט פרקטי יותר. 

לאיוניק יותר מערכות בטיחות, וצריכת דלק נמוכה יותר שתחסוך לך זמן בתחנות דלק. 

לא נהגתי בארונה , את הנוחות באיוניק מצאתי כדי טובה (בדגם לאחר מתיחת הפנים) וגם בידוד הרעשים סביר.

פורסם

לבת זוגי יש ארונה , אני נוהג על איוניק.

באופן אישי אני הייתי הולך על האיוניק , המכלול של הרכב מתאים לי אישית יותר מהארונה , אישתי בדיוק ההפך הגמור...

לכן מציע לך לבצע נסיעת מבחן על מנת מה מתאים לך כיוון שאתה נוהג לא מעט.

למיטב זיכרוני הארונה הבסיסית לליסינג נעדרת ציוד בטיחותי אקטיבי, רק עקב זה הייתי לוקח את האיווניק.

• מעניין 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סיאט ארונה סטייל נבדל מה-FR בויתור על ניטור שטחים מתים והתרעה על תנועה חוצה מאחור. מלבד אלה יש לו את אותו אבזור בטיחות.

גם אני הייתי הולך על האיוניק, בעיקר בזכות אבזור הבטיחות העדיף אבל היא גם תהיה חסכונית יותר (למרות שכנראה אין השפעה רבה ברכב מהעבודה), אבזור הנוחות עדיף והיא תהיהונעימה יותר לנסיעות רבות וארוכות.

פורסם (נערך)

האיוניק הרבה יותר רכב מהארונה, אין בכלל מה להתלבט לדעתי.

הארונה היא איביזה מוגבהת דבר שמתבטא במרווח רגליים קטן מאד במושב האחורי (גדול רק קצת יותר מאיביזה) ורמת חומרים נמוכה.

האיוניק מרווחת משמעותית, בעלת רמת חומרים עדיפה ותא מטען שנראה גדול יותר בפועל למרות נתונים רשמיים דומים.

הביצועים דומים (ייתכן עם עדיפות קלה לאיוניק) כאשר שילוב מנוע גיר של הארונה לא מוצלח בנסיעה עירונית.

בנסיעה חזקה יותר האופי של יחידת ההנעה של הארונה יהיה עדיף על האיוניק משום שהיחידה ההיברידית פחות מתאימה לכך.

בידוד רעשי כביש מהחלק האחורי של האיוניק היה לא טוב בדור לפני מתיחת הפנים לא יותר אם הנושא שופר.

לא יודע איך המצב בארונה מבחינה זו.

האיוניק נוחה יותר מהארונה, שניהם לא נוחות במיוחד.

מצד שני בייחוד לגבי תינוק במושב האחורי אני באופן אישי הייתי לוקח בחשבון את נושא הקרינה באיוניק.

אם לא את האיוניק, לפני שהייתי לוקח את הארונה, הייתי שוקל רכבים אחרים שמציעים לך.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לפי הכמות נוסעים נשמע שהאיוניק תהיה יותר נכונה, לא הייתי לוקח סופר-מיני מוגבהת למשפחה - מה גם שב3 שנים הקרובות של הליסינג יש מצב שהמשפחה תתרחב ותצטרך עוד מקום.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...