Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברלינגו זה אוטו של גברים?

יש לי שכנה שלא מוכנה להחליף את הברלינגו בשום דבר אחר. למרות שהיא (לפעמים) מקבלת מבטים תמהים ברמזור.

דגמים אינם שייכים למגדר. כל אחד ואחת רוכשים/ות רכב לפי צרכיהם.

תתחדש - וסע בדרכים טובות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכלת אותה חביבי, זה אוטו ידוע של סדומאים והומואיסטים למיניהם.

אין ברירה , תרשם לליין המסיבות של אריסה ותתחיל לעבוד על הוודג' שלא תהיה לי בסוף ויאז'ה ;)

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בדיוק, אצלי בשכונה זה מרגיש כאילו 90% מהרנגלרים שייכים לבחורות.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

גם בשכונה שלי, ואחד הרנגלרים (בכתום גברי) עוד החליף fj צהוב שזה בכלל גבר גבר.

אהה, וכן, ספארק זה רכב של בחורות ועוד לא מהסוג האטרקטיבי, סתם שמרניות שלא בחרו בפיאט 500 ו- אאודי A1 או מיני של "יש לי אבא עשיר". אבוד לך, אתה תישאר בתול עד שתחליף את הרכב.

פורסם

פות"ש, בן כמה אתה?

זה יעבור

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
פות"ש, בן כמה אתה?

זה יעבור

הלוואי, יש לא מעט אנשים שאצלם זה מחלה סופנית

יום טוב גם לך

פורסם

תגיד שהרכב של.. החברה שלך (זה כבוד, אתה מוחזק כאילו, אז מה כפא'ת מהצבע.. גבר גבר)

או.. מה פיתאום הרכב לא שלי.. הוא :wink: של החבר שלי..

אחותך לא בארץ, אז אתה מוציא ת'רכב לסיבוב טעינה.

עשו לנו מחיר בליסינג.. במסגרת לימודי הספרות (עיצוב השיער).

התבלבלנו בבחירת הצבע.. רצינו רק את הפס באדום.. והרכב בכסף בהיר.

הייתי נוסע בלי אורות.. בחושך הכל דומה..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תשמע - אני זוכר שלפני רכישת הסובארו B4 מאבא שלי - שכרתי למשך שבועיים פיאט 500 לבנה

עכשיו - הרכב פשוט מתוק ברמות ואפשר לאמר שממש התאהבתי ב500 הזאת - חייב להודות שבכל פעם שיצאתי מהרכב לרגע אחד הייתי חייב להביט לעצמי לתוך התחתונים לוודא שה"חבילה" עדיין שם - מודה ומתוודה זו תחושה שקיבלתי בכל פעם שראיתי את ה500 הזו למרות שאני מוכן בכל רגע נתון! לחזור לנהוג באחת ובאמת בא לי אחת בחניה - רק בגרסא קצת יותר "קרבית" עם עקרב קטן.

כן, יש רכבים שמשדרים "לגברים" עם בעיות דימוי עצמי - משהו נשי.

לימים קניתי דודג' ניטרו אדומה - בייבי האמר הדבר הזה תכלס - אחד הרכבים היותר גבריים שכנראה יהיו אי פעם בחזקתי.

תכלס כל בוקר כשאני נוסע לעבודה, כמעט על בסיס קבוע - בנתיב ממול עוברת מולי דודג' ניטרו שחורה שנהוגה ע"י בלונדינית פצצה!

מה זה אומר עלי?

מה זה אומר עליה?

התשובה -

DON"T KNOW DON"T CARE

לקח להבא - אם אתה כל כך לא רוצה לעשות משהו - אל.

לא שקורקינט וג'ינס סקיני יגרום לך להראות יותר "מסוקס"

סתם בשביל לדעת - מה גברי בעינך?

אלפא מיטו?

DS3?

A1?

רכבים מאוד נאים בעיני שלא פעם שמעתי לגביהן - שזו אלפא לכוסיות, אאודי לכוסיות - לגבי הסיטרואן אני בכלל לא רוצה לחלוק כאן את הבולשיט.

כל אחד והתפיסה שלו אני מניח, בעיני הרכב היחידי שמשדר לי ממש משהו נשי שאני מתקשה לעקל כ"גבר" זו ניסאן מיקרה - יש לי שכן שנוהג באחת כזו, נשוי, שלושה ילדים, דירת גינה, יש לו מקצוע מכובד - גבר גבר

זה אצלך. אם כל כך קשה לך עם זה - אל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראה, נכון שאוטו כזה בצבע אדום מאוד מגביל בגוונים של הלאק שאתה יכול לשים כשאתה נוהג בו אבל זה לא סוף העולם.

גם אם לא תתלבש עם מחשוף מוגזם ומיני שכל התחת שלך בחוץ לא יתייחסו אליך כאל פרחה כשתצא מהאוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה גבר תכתוב 'קוקסינל' בפייס.

נראה אותך!

ישר צוקרברג חוסם אותך.

משחק אותה גבר על נהגי ספארק

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב אני רואה שכמה חבר'ה פה ירדו נמוך... אני מנסה לזרום עם ה"צחוקים" שלכם ... חבל שיש אנשים שחושבים שאם נותנים להם להסתתר מאחורי מקלדת ומרחב מוגן הם יכולים לרדת נמוך על אנשים

פורסם

זהו? צחקתם? נהנתם?

חבורה של ילדות קטנות. לא משנה במה אתם נוהגים.

אני מאוד מקווה שאם אתם תירשמו לפורום בנושא שאתם לא מבינים בו ותשאלו שאלה שנראית מטופשת למביני עניין, לא יעלבו בכם כמו שאתם עושים.

לעניין - לא, ספארק זה לא אוטו של בנות. גם אם הוא אדום. והוא לא צריך לגרום לך להרגיש לא בנוח. תשתחרר מזה ותהנה מהאוטו, וכמה שיותר מהר יותר טוב.

תתחדש.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...