Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה מידות הצמיגים, איזור מגוריך וכמות הנסיעות השנתית?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב הזה, הייתי הולך על הפאלקן 914 או מחליפו 310.

אישית - הייתי מוסיף כמה שקלים בשביל goodyear efficientgrip או אם מחפשים משהו קצת יותר אוחז goodyear eagle f1 assymetric או דאנלופ SP-01.

ממליץ מאד להתרחק מדאנלופ SP800, ומכל תוצרת סין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ל 25 אלף קילומטרים בשנה לרכב שלך אני ממליץ בחום להתקשר לגלגלי המגן בית דגן ולהזמין goodyear efficient grip perfomance, בתנאי שזו לא תהיה תוצרת תורכית.

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=583&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=20

אל תקנה לרכב שלך צמיגים ספורטיביים לרכב שלך. הנוחות תיפגע מזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתקציב הזה, הייתי הולך על הפאלקן 914 או מחליפו 310.

אישית - הייתי מוסיף כמה שקלים בשביל goodyear efficientgrip או אם מחפשים משהו קצת יותר אוחז goodyear eagle f1 assymetric או דאנלופ SP-01.

ממליץ מאד להתרחק מדאנלופ SP800, ומכל תוצרת סין.

כמה זה כמה שקלים?

פורסם

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...