Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב מיני עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב מיני עבור נהגת יחידה הנסיעות ברובן עירוניות

דרישות:

אמינות

אוטומט

צריכת דלק - בונוס

כרגע ראינו את היונדאי i20 שנראית כמו אופציה לא רעה הייתי שמח לקבל המלצות נוספות

תודה רבה :)

פורסם

i20 היא לא מכונית מיני, אלא סופר מיני.

כדאי שתחליט איזו קטגוריה רלוונטית לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יונדאי i20 היא אופציה סבירה, אם כי רכבי יונדאי בתקציב הנ"ל יהיו רכבים משנתונים שבהם יש כמה מחלות ידועות כמו סליל כרית אוויר, יוניט אור בלם, קופלונג הגה וכהנה. אלו לא תקלות משביתות אך עלולות לצוץ. אין לצפות לצריכת דלק חסכונית מרכב זה. אופציה ראויה יותר בעיניי היא מאזדה 2, היא תהיה זריזה יותר, אמינה יותר ובעלת צריכת דלק דומה. רצוי לחפש את גרסת האקטיב הבטיחותית יותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

דינמיק היא רמת איבזור הבטיחותית יותר.

הייתי מוסיף גם את סוזוקי סוויפט, רכב אמין עם ביצועים די טובים, תא מטען קטן ביחס לקטגוריה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי לא נקייה מתקלות. אפשר לקרוא סקירה שלי כאן על יונדאי I20 שנת 2009 עם מנוע 1400 אוטומט.

היא אופציה סבירה בתקציב הזה, בתנאי שקונים אחת שמורה עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת כמו שעון ושכל המכלולים שם עובדים.

אם היא נהגת יחידה, הייתי שוקל לרדת לקטגורית המיני ולבדוק על שברולט ספארק.

אפשר לבדוק גם הונדה ג'אז מהצורה הקודמת.

האם גיר רגיל בא בחשבון או רק אוטומט כמו שכתבת?.

• תוכן חדש...