Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי רכב עם ג'נטים מגנזיום במידה 215.55.16 ויש לי עוד רכב עם ג'נטים רגילים במידה 205.60.16

האם אני יכול להצליב בינהם?

פורסם

לא ברורה לגמרי השאלה וחסרים קצת נתונים.

אתה רוצה להישאר עם הצמיגים שלך ומעוניין רק בחישוקים?

אתה מעוניין להישאר עם החישוקים ומעוניין רק בצמיגים?

אתה מעוניין להחליף בין הגלגלים (חישוק+צמיג)?

פורסם
שלום רב

יש לי רכב עם ג'נטים מגנזיום במידה 215.55.16 ויש לי עוד רכב עם ג'נטים רגילים במידה 205.60.16

האם אני יכול להצליב בינהם?

זו לא המידה של הג'אנט, אלא של הצמיג.

לג'אנט יש פרמטרים אחרים:

קוטר, רוחב, אופסט, ומרווח ברגים.

אני אנחש מהשאלה שלך, שאין לך מושג איך להגיע למידע הזה - ולכן, ממליץ שתרשום את דגם הרכב (תפרט עד רמת הגימור) ואנחנו כבר ננסה לאתר את התשובה

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סליחה אתם צודקים לא ניסחתי את ההודעה כמו שצריך

אז יש לי סטרואן c4 פיקאסו 2011 עם ג'נטים מגנזיום שמידת הצמיגים היא 215.55.16 ויש לי עוד סיטרואן עם ג'נטים רגילים שמידת הצמיגים שלה הוא 205.60.16

השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את המגנזיום מהרכב הראשון ולהתאים לצמיגים של הרכב השני?

פורסם

מתחמם, מתחמם...

כדאי לפרט ברחל בתך הקטנה איזה חישוק ואיזה צמיג מעוניין להתאים לאיזה רכב (אם אני מבין נכון, אתה מעוניין להתאים לחישוקים מסויימים צמיגים אחרים), וכן אם לא מתכוון לציין את הפרמטרים של החישוק אותם פרט המגיב שאחרי, אז לציין באיזה רכב בדיוק מדובר (הסיטרואן השנייה).

ההבדל ברוחב הוא קטן, וסביר שהחישוקים והצמיגים יתאימו אלה לאלה, ואם מדובר בסיטרואן מאותם שנים סביר גם שמרווח הברגים תואם.

אבל חשוב מאוד כאמור שגם ההיסט יהיה תואם, אבל בלי כל הפרטים אף אחד לא יוכל לענות לך.

פורסם
מתחמם, מתחמם...

כדאי לפרט ברחל בתך הקטנה איזה חישוק ואיזה צמיג מעוניין להתאים לאיזה רכב (אם אני מבין נכון, אתה מעוניין להתאים לחישוקים מסויימים צמיגים אחרים), וכן אם לא מתכוון לציין את הפרמטרים של החישוק אותם פרט המגיב שאחרי, אז לציין באיזה רכב בדיוק מדובר (הסיטרואן השנייה).

ההבדל ברוחב הוא קטן, וסביר שהחישוקים והצמיגים יתאימו אלה לאלה, ואם מדובר בסיטרואן מאותם שנים סביר גם שמרווח הברגים תואם.

אבל חשוב מאוד כאמור שגם ההיסט יהיה תואם, אבל בלי כל הפרטים אף אחד לא יוכל לענות לך.

מדובר גם על סיטרואן c4 פיקאסו אבל הצורה החדשה 2015

פורסם

עדיין לא ברור לי עד הסוף איזו החלפה אתה רוצה לבצע, בכל מקרה אם ב2011 יש 4 ברגים וב2015 יש חמישה ברגים אז אני חושב שזה יענה על רוב השאלות.

אם אתה רוצה שכל רכב ישאר עם החישוקים שלו ורק להחליף צמיגים, השאלה מתאימה לשרשור הנעוץ הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?96688-%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%92-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D

פורסם

הוא רוצה לקחת את החישוקים מאלומיניום (זה לא מגנזיום) מרכב א' ולהרכיב אותם ברכב ב' עם הצמיגים שנמצאים היום על רכב ב' ומורכבים על חישוקי פלדה.

אני דיי בטוח שלא תהיה שום בעיה. הבדל הרוחב בצמיגים הוא סנטימטר אחד. כמובן שצריך ללכת לצמיגאי ולשאול אותו אחרי שבודקים שפיזית מספר הברגים זהה.

פורסם
מישהו?

אם האינטרנט צודק, אתה אפילו לא היית צריך לשאול בפורום, רק לפתוח עיניים.

לך תציץ על שני הגלגלים וספור כמה ברגים יש בכל אחד מהם.

https://www.wheel-size.com/size/citroen/c4-picasso/2011/

https://www.wheel-size.com/size/citroen/c4-picasso/2015/

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...