Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

What you see, is what you get?

Tal7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים, מכרתי את הרכב שלי - והתחלתי לחפש אחד אחר.

הגדרתי תקציב, הכנתי רשימה של חמש המועמדים המובילים, עשיתי שיחות טלפון להבין עוד קצת פרטים והתקדמתי הלאה.

נסעתי לראש פינה, גבעתיים, הדרמתי לאילת והגעתי חזרה עד פתח תקווה.

לא אלאה אתכם בפרטים של כל סיפור והייחוד שלו - אבל המשותף לכולם מאוד ברור; רק רכב אחד נראה קרוב לאיך שהוא נראה בתמונות.

ולא, אלו לא היו שריטות או פגוש צבוע בגוון לא זהה - אלא מכות פח רציניות. במקרה אחד גם מחסור בפנס (אבל למה להתקטנן?)

שכמובן לא הופיעו בתמונות / לא נעשה גילוי נאות בשיחת טלפון. ויותר מזה - כשנשאלו על המצב הקוסמטי, העידו שהכל תקין.

מה אני רוצה מכם?

בתקופה האחרונה אני מרענן את הפורטפוליו שלי כמעצב מוצר, והחלטתי לנסות לפתור ברמה הקונספטואלית את העניין הזה.

על הדרך גם לייעל את תהליך יצירת מודעת מכירה ועוד כמה פיצ׳רים בדרך - אבל אתמקד כרגע באחד.

כששאלתי למה המכות לא הופיעו בתמונות, היו כאלה שאמרו שהתמונות פשוט ישנות - מזמנים טובים של הרכב. חלק התחמקו במבוכה.

לגבי אלו שנשאלו בפלאפון ובחרו להעלים פרטים - שם הפתרון בטח לא טמון בממשק משתמש יעיל יותר.

מצרף למטה תהליך אחד מתוך המוצר שאפיינתי (כרגע בתצורת אפליקציה).

העלאת מודעה; 1) פרטים בסיסיים 2) העלאת תמונות (על זה אני רוצה את דעתכם - במקום האופציה להעלות תמונות קיימות, יוצר המודעה ייתבקש לצלם את הרכב בהתאם להוראות שינחו אותו במדוייק [הערך המוסף הנוסף של זה, הוא יצירת האחדות בין המודעות ואי-הסתמכות על יכולת הצילום/הרצון של המוכר] ב-4/6 זוויות שונות, והמערכת תיצור תמונת 360 אינטראקטיבית שתתווסף אוטומטית למודעה).

אם לקחת את זה קצת יותר קדימה, בעזרת Ai (בינה מלאכותית) ניתן לאתר בתמונת 360 דברים שמזוהים כפגם משמעותי, והמוצר ידע לסמן אותם בעצמו (דוגמה לזה אפשר לראות בעמוד של הסיאט לאון, נקודות כחולות שלחיצה עליהן תתן אפשרות לתמונה מקרוב לאיזור).

המטרה כאן היא לא להראות כאן את האפיון המלא והממשק של המוצר - אלא לקבל פידבק על קונספט עיקרי בו.

הייתם רוצים לראות מוצר כזה? מוצאים בזה ערך מוסף? יש לכם הארות? דברו אליי :)

מצרף תמונה שתסביר קצת יותר טוב.

carsforumpresentation.jpg

פורסם

הדבר שקריטי לך זה שפשופים ומכות פח?

בחיפוש רכב,זו התעסקות בתפל.

אני גם מחפש עכשו רכב ואנשים מביאים אותי חצי שעה בשביל "להזכר" שהרכב היה בהשכרה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
הדבר שקריטי לך זה שפשופים ומכות פח?

בחיפוש רכב,זו התעסקות בתפל.

אני גם מחפש עכשו רכב ואנשים מביאים אותי חצי שעה בשביל "להזכר" שהרכב היה בהשכרה.

הקונספט הזה לא בא לתקן את העולם.

בקניית רכב יש שלושה שלבים, הפרטים היבשים, הויזואלי והמכני.

מודעת מכירה אמורה לספק בצורה האמינה והקרובה ביותר למציאות את כל מה שהוא לא מכני (פרטים טכניים, נראות).

בפרטים היבשים (בעלויות קודמות, דגם מדוייק וכו׳) מי שבוחר לשקר - ישקר בכל דרך. כנ״ל בויזואלי.

אלא אם מישהו ירים את הכפפה ויחשוף הסטוריית רכב לפי מספר רישוי.

כדי לבדוק מכנית אתה חייב להגיע.

אגב, אני מסכים שזאת התעסקות בתפל. אבל כדי לוודא שאתה בכלל רוצה להשקיע להגיע כדי לבדוק את הרכב מכנית - שווה לקבל עזרה בסינון התפל.

אגב, אם נסעת רק חצי שעה מצבך יחסית טוב

פורסם

פחות אכפת לי מפגוש שרוט או דלת עם שריטה,זה כסף קטן לתקן אם בכלל אני אוציא על זה כסף.

תסנן ביד2 לפי איזור,ראיתי מספיק רכבים גרועים באיזור ירושלים ואני אחכה בסבלנות עד שיצוץ משהו נורמאלי.

זו החלטה שלי לא לסוע מעבר לגבולות העיר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לדעתי, יתפוס בארצות הברית ואירופה אולי, שם מסיבה כלשהי, רוב הרכבים ברוב הערים מאד מדוגמים, גם הישנים מבניהם.

תאר לך אדם שירצה למכור סובארו אימפרזה 01-07, בחיים שלי לא ראיתי אחת כזו שלא שמפוצצת מכות כמעט מכל כיוון אפשרי. אם אתה תרצה כמו בהדמייה שלך להתעמק על כל מעיכה ומכה, אתה תסיים עם 6546815 תמונות.

מה גם שאחד הדברים שהפך את יד 2 לפופלארי כ''כ מעבר לזה שהוא באינטרנט, זה שכל אחד יכל לעלות תמונה מכל מקום. לעומת לוח פוקוס ז''ל נניח, שהיית צריך לשלם כסף ולחכות לצלם שיגיע אלייך.

מה גם שכאמור, יש פה השקעה רבה והפיתרון הוא אולי 50% כי פתרת את הצד הקוסמטי אבל מכאני אתה עדיין יכל להדפק.

אגב, גם את הצד המכאני פתרת רק חלקית, הריי כולנו יודעים שסוחר טוב יודע לייפות רכב שעבר תאונה טוב מאוד ברמה שהוא אפילו יפה יותר מאחד שלא עבר תאונה.

בנוסף לכל זה, תצטרך לדאוג לכך שלכל אחד אשר מפרסם רכב, יהיה מצלמה טובה או טלפון בעל מצלמה טובה. בקיצור, יותר מדי עבודה בשביל תמורה קטנה מדי.

פורסם

רעיון נחמד.

אני לא יודע עד כמה זה יכול להיות רלוונטי לסיטואציה שאתה מתאר (מוכרים שמשמיטים פרטים)

מכיוון שהסיטואציה שתיארת בפתיח נובעת מפגמים אנושים בסיסיים שקצת קשה לתקן

אלא אם כן תהליך הצגת הרכב למכירה מעוגן בחוק (לא ריאלי).

באופן פרדוקסלי משהו, המוצר הזה דווקא יכול לעזור למגרשי רכב למיניהם להציג את מרכולתם בצורה יותר מרשימה -

הרי בכל מקרה מועסק שם מישהו שתפקידו לנקות את הרכב היטב לפני הצילום והכניסה למאגר,

אז עוד איזה סבב צילומים ליצירת תמונת 360 ״על הדרך״ לא יגזול יותר מדי זמן

וייתן כמובן יתרון על פני אלה שלא טרחו לצלם כמו שצריך את הרכב.

ידוע לכולם שמודעה עם תמונה זוכה ליותר התעניינות ממודעה בלי תמונה בסדרי גודל,

נותר לבדוק האם צילום 360 מעלות מעלה עוד יותר את החשיפה, או האם ההבדל מינורי.

אבל כפי שנאמר לפניי - הפגמים הקוסמטיים הם למרבה הצער לא בראש סדר סולם העדיפויות כשקונים רכב.

באים, רואים, אם לא מתאים, ניגשים הלאה - להבדיל מבעיות חמורות ויקרות בהרבה שמסתתרות מתחת למכסה המנוע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יוזמה מבורכת, המון פעמים יצא לי לראות תמונות שלא מראות אפילו 50% מהרכב. עדיף לשים תמונת סטוק.

גם אם לא קופצים לרעיון של ה360, לבקש מהמוכר תמונות מזווית מסוימת זה צעד ענק שיגרום לכל המודעות להיות יותר אחידות.

פורסם

אני מבין מה הוא מתכוון, זה ממש מעצבן לנסוע חצי שיה שעה, או אפילו עד אילת כמו שהוא כותב ולצפות ל "א" ולמצוא "ת".

זה ממש מעצבן, מכרתי 2 רכבים בשוק הפרטי, במודעה כתבתי יד, ק"מ, דגם וזהו, כאשר מישהו התקשר ושאל, אמרתי לו את האמת (ש נכנסתי במישהו והוחלפו כמה דברים, אבל אם לא הייתי אומר לו, לא היה שם לב, בבדיקה מסתבר שעלו שהייתה תאונה קטנה, אבל לא ידעו להגיד מה החליפו אגב).

לא כתבתי נקי ממכות ושיקרתי, פשוט אמרתי ל מי שהתקשר.

בסופו של דבר, אני מבין אותו וזה ממש מעצבן. :-(

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

יכול להיות שיום אחד צריך להגיש תביעה נגד מוכר שטרטר קונה ממרחק גדול מאוד ושיקר במצח נחושה בפרטים מהותיים מאוד. זה יחד עם כתבה על התביעה וסופה אולי יעזרו להרתיע שקרנים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

נראה לי שאתה צוחק, אבל זה רעיון לא רע בכלל..

לא היה משהו דומה עם כל החניות פלאפונים וכאלה על האותיות הקטנות??

אולי יום אחד זה יקרה.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

בתור אחד שגם מחפש עכשיו רכב.

אני עובר על מלא מודעות שבהם לא תמיד יש פרטים מינימליים אז אפליקציה שתדרוש הכנסת תיאור משמאותי יכול להיות טוב.

מישהו מבין מה הקטע של לא לשים מחיר במודעה או לכתוב במחיר 1 שקל?

אם אתה מוכר בשקל אני מוכן לקחת שניים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כשמקלידים שקל\12345 או פשוט את המחיר האמיתי, אפשר להוסיף תיבת שאלה "האם זה הוא המחיר המבוקש על הרכב?".

אולי זה יפתור משהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...