Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתמחור רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב דייהטסו סיריון שהמחירון שלו לפי יד 2 משוקלל הוא 15900

יש לו כמה שפשופים וקילופי צבע בצידי הפגוש הקדמי.

אין הסטוריה של תאונות ואני מוכר בשל הרחבת המשפחה

פלוס אני מוריד גם מהמחיר את הטסט בעוד חודשיים

אני רוצה לצאת הוגן במחיר אך עם זאת גם לא להפסיד

מהו לדעתכם מחיר הוגן? פעם ראשונה שאני מוכר רכב

תודה לעונים

פורסם

חסרים פרטים כמו:

איזה שנה הרכב? היה ליסינג? השכרה? אני משער 2008-2009? איזה יד? לא היו תאונות? מטופל? יש צבע דהוי? מצב מבפנים שמור? או יש בד קרוע? יש משהו שבור? הכל עובד?

בעיקרון קשה מאוד למכור רכב ישן במחיר הזה, במיוחד כאשר במחיר קרוב מאוד תוכל לקנות רכב חדיש יותר כמו מאזדה 2, יונדאי i10 וכו...

פורסם (נערך)

הי

תודה על התגובה, 15900 משוקלל עם שנת יצור ועליה לכביש ( 2009 ), ק"מ 115000,יד 3, בעלות קודמת פרטית, מצב מבחוץ כמו שתואר, מבפנים שמור הכל עובד ומטופל, צמיגים ומצבר חדשים, רפידות וציריות חדשות. מצב מכאני ממש טוב.

ימבירורים טיפול צבע עולה בסביבות ה 1000ובתוספת הטסט בערך 2000

האם 14000 זה מחיר סביר או שיש משקל לשפשופים בפגוש?

עריכה אחרונה על ידי g.s.b28
חסר מידע
פורסם

ברוך הבא לשוק הרכב!

מעבר לנתונים החסרים (איזה גיר? אל תענה!) אתה צריך להבין איך עובד השוק ומה זה הפסד באמת.

בשוק מעט ביקוש לרכבים בגיל הזה, והרבה היצע. מה שגורם לכך שמחירי המחירון רלוונטיים בעיקר לצרכי פיצוי מחברת ביטוח על אובדן הרכב.

הפסד זה להחזיק רכב נוסף שרק הולך ומתיישן עם ההוצאות הנלוות.

מחיר התחלתי יכול למצוא בסקירת היצע השוק, והשוואה כמה דורשים (ואולי כמה מקבלים באמת) על רכב דומה משנתון דומה וק"מ דומה.

אלא שיכול להיות שלא תקבל את המחיר הזה ולא תהיה שום התעניינות ברכב במשך שבועות (לא בהכרח).

מצד שני, יכולים להתקשר ולהתעניין סוחרי רכב לא הוגנים שינסו להוריד מאוד את מחיר הרכב, לא תמיד באמצעים כשרים (יש שרשור ארוך שמפרט רמאויות אפשריות בשוק יד2, גם מצד הקונה).

בהנחה שאין לך שימוש אלטרנטיבי לרכב (כמו אם לא תקבל את המחיר המבוקש תחליט להעבירו לקרוב משפחה ללא תמורה) עליך לממש את המכירה במחיר הגבוה ביותר שאתה חושב שתוכל להשיג עבור הרכב בזמן סביר בעיניך (החל ממספר שבועות ועד מספר חודשים בודדים).

לא הוגן זה להסתיר סוגי בעלויות קודמות, או תאונות ידועות או תקלות משמעותיות. לגבי המחיר אף קונה לא ישלם מעל מחיר הוגן לרכב!

גם הקונים עושים שיעורי בית!

פורסם

אני יכול להגיד לך מהניסיון שלי שלסיריון יש שוק ערני וביקוש לא רע, זה רכב שאנשים רוצים ולא קיים יותר בישראל אחרי 2011. אל תמהר להוריד את המחיר למחפשי מציאות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מחיאון יד2 לא רלוונטי.

בדוק מחירון משוקלל בלוי יצחק ותצמד אליו.

מדובר ברכב מבוקש ועם נתונים מצויינים ביחס לשנתון.

הייתי מתגמש עם קונה רציני על עלות הטסט וסוגר עניין.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...