Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברהה אני קונה מחר קומפוננט של מורל ב 650 שקל עכשיו איזה דגמים יש אני לא זוכר את הדגם אם תרשמו לי כמה דגמים אני יזכר ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות אותם ואם זה שווה את הכסף

HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP

AMPLIFIER 1 : Boss RT745 RIOT - 1000 Watts 4Channels

COMPONENT : Morel PULSE 6

פורסם

במחיר של 650 ש''ח ימכרו לך פולס ..

זה יקר יחסית..

הדגמים היותר גבוהים הם דוטק...

דבר איתי בפרטי אני יוכל לעזור לך....

פורסם
במחיר של 650 ש''ח ימכרו לך פולס ..

זה יקר יחסית..

הדגמים היותר גבוהים הם דוטק...

דבר איתי בפרטי אני יוכל לעזור לך....

כן אחי זה באמת

פןלס ראיתי אבל זה דגם אחד פולס או שיש פולס עוד כמה דגמים ?

פורסם

פולס יקר מאוד יחסית למה שאתה משלם תחשוב טוב אם לא כדאי לך להוסיף עוד 300 שקל ולעלות לדוטק

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כן אבל חברים אצלו אני קונה יעני אני רושם אצלו אני מביא לו מחר 100 שקל וכל פעם קצת אחי מבין אני לא קונה מכה אחת יש לי בעיה של כסף

ואין מצב אני משיג 950 שקל בחודשיים הקרובים מבין אחי ??

ואחי אני יש לי אוטו דייסטו וכבר פרצו לי פים אחי מבין אז אני לא יודע אם כדאי לי להשקיע כל כך

מה מציעים לי לעשות?

פורסם

שמע עניין הפריצות לא קשור אחי אני לא חושב שיתאמצו עד כדי כך כדי להוציא לך קרוס ווופר של קומפוננט הכי הרבה שיוציאו זה טוויטר יעני לא יותר מזה טוויטר זה לא נזק רציני קונים חדש זה אומנם כסף אבל אם תשווה לדברים אחרים יקרים זה שטויות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חברה מה ההבדל בין פולס לדוטק???

קניתי את המגבר של JBL

זה מה הדיוטיפרי - GTO75.4

מי יותר מתאים? ההבדל רציני?

פורסם

זה ההבדל הכי רציני בין הרמות, הדוטק משתמש בטכנולוגיה שבה מורל יגועים ומייצרים את כל הרמקולים האייכותיים שלהם, אני לא זוכר את השם של החומר של המגנט אבל לדוטק יש מגנט שונה לגמרי, הפולס הוא רמקול יחסית רגיל הדוטק הרבה יותר טוב!

זה לא שאני מזלזל בפולס אלה קומפוננט מעולים היו לי שתי סטים כאלו, אבל עכשיו הרכבתי דוטק מקדימה וההבדל הוא עצום במיוחד מבחינת מיד באס, הוא מאוד חזק ומדויק...

אגב אני גם משתמש בGTO 75.4

ודרך אגב אם אתה לחוץ בכסף אז תקח את הפולס אפשר להשיג אותם ב450 וזה רמקול מעולה יחסית למחיר... אגב את הדוטק ניתן להשיג ב850 כך שזה לא מחיר ממש בשמיים.

מקוה שעזרתי.

פורסם

מה אתה אומר עדיף.

אני רוצה לקנות גם סאב וגם קומפוננט.

האם עדיף את הפולס + סאב של קיקר ב 850 שקל

או דוטק + סאב של פיונייר ב 400 בערך?

נ.ב.

איפה אפשר להשיג אותם ב 850 כי אני לא מצאתי... לפחות 1200..

פורסם

אני ממבט לאחור הייתי ישר הולך על הדוטק כי המחיר שלו די מאוד מאוד נמוך יחסית לתמורה.

אבל אם אתה קצר במזומנים לך על הפולס זה רמקול ממש מצוין.

תפנה אלי בפרטי איפה אפשר להשיג כי אני לא בטוח שמותר לפרסם כאן חנויות.

פורסם

אחי יש לי את הפולס ואני דווקא מרוצה אחלה של רמקולים וגם שומעים חזק

חבר שלי שמע ונגב ורצה לקנות כבר אתמול שבת אבל ויש צבא היום

• תוכן חדש...