Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי גישה למכשיר איכותי.

מה שאני כן אעשה זה הוספה של נגיד 4% מים ולתת לזה זמן כדי שהמים יספגו בנוזל ותהיה תערובת הומוגנית. ואז אבדוק האם המכשיר מתריע.

פורסם
אני לא מסכים עם הסיכום של מרק.

אתה מכיר ייצרן רכב מסויים שממליץ בספרות האחזקה על בודק שמבוסס על בדיקת מוליכות כמו שבוקי רכש ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בקיצור במקרה של בדיקת נוזל בלמים לא קיימת המלצה כזו של ייצרני הרכב. מצד שני ייצרני נוזלי בלמים לא ממליצים על מכשיר לבדיקת מוליכות של נוזל הבלמים ורק חברי פורום מסויימים חושבים שהמכשיר אמין או אמין במידה מסויימת.

למה אתה חושב שהמכשיר מתאים למשימה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אנחנו לא סגורים האם המכשיר אמין או לא ומנסים לסייע לבוקי לברר, זאת מטרת השרשור ולא צריך אותך כדי שתיקח את זה למקום אחר.

אין אין לך מה לתרום בנושא זה, אז תחריש.

פורסם

אני רכשתי לפני מספר שנים מכשיר דומה בצורת עפרון עם לדים.עשיתי טסטים מאוד דומים שעשה בוקי.

אני לא מדברים על תקנים או רמות דיוק אבל זה מספיק טוב כדי להחליט האם להחליף נוזל בלמים תום 4שנים או לפני.

פורסם

[ATTACH=CONFIG]520404[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]520405[/ATTACH]

מהתמונה הימנית:

תאריך מילוי: יום 111 של שנת 2017 (אפריל).

חיי מדף של 5 שנים עד אפריל 2022.

• תוכן חדש...