Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שנייה שזה קורה לי :?

הפעם הראשונה הייתה בפעם השנייה שנהגתי במכונית מאז קיבלתי את הרשיון, כשמכונית מאחורי לא שמרה מרחק. לחצתי על הבלם והמכונית מאחוריי נסעה מהר ולא הספיקה לבלום.

הנה תזכורת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=20755

לפני יומיים שיחק לי המזל פעם נוספת. הפעם נסעתי בכביש החוף, הכביש היה מעט צפוף והיו שני טורים של מכוניות כשכולן נוסעות במהירות של כ-90-100 קמ"ש. פתאום ראיתי את המכונית מלפניי בולמת (עם רקע של עשן לבן מהגלגלים וסימני צמיגים על הכביש), בלמתי מיידית עד למהירות של כ-20 קמ"ש כשפתאום הגוף שלי הוטח קדימה (ועוד פעם תודה למי שהמציא את חגורות הבטיחות, שבלמו אותי). כמובן, הרכב מאחוריי לא שמר מרחק ונכנס לי בפגוש האחורי של האוטו במהירות גבוהה. אני מסתכל במראה ורואה את המכונית, רנו ישנה במרחק גדול מאד ממני (מה שמעיד על המרחק שהיא העיפה אותי). יצאתי מהאוטו ומחאתי כפיים לטמבל הזה שהיה בשוק (במקום סתם להתעצבן).

כל הפגוש הקידמי שלו נפל והדלת לא הצליחה להיפתח, ככה שאני הייתי צריך לעזור לו לצאת. הוא יצא עם נעל אחת מהאוטו, בשוק רציני וחבר שלו התחיל להתנצל ולשאול אם אנחנו בסדר. הסתכלתי על החלק האחורי של הרכב שלי וראיתי שכל הפגוש פלסטיק האחורי התעקם והפח באזור תא המטען פשוט נכנס פנימה.

הבחור שהיה ערבי אמר לי: תקשיב, אין לי ביטוח מקיף, בוא נסגור את זה בינינו. תבוא אלינו לאום-אל-פאחם ונתקן לך את זה. אמרתי לו נכון, זה בדיוק מה שאני יעשה. :shock: אמא שלי אמרה לו בציניות- "אולי אני גם יביא את האוטו שלי". משום מה חשב החבר של הנהג שאני מפחד ממנו ו"הרגיע" אותי כשאמר שהם לא עבריינים, מה שגרם לי לגחך מעט.

בכל מקרה האוטו במוסך, ורק רציתי להודות לאותם שני טמבלים שלא שמרו מרחק ונכנסו לי באוטו, גרמו לנזק של כ-20,000 ש"ח וירידת ערך. תודה!

אדם.

פורסם

תיתבע אותו...עזוב אותך שטויות ...מקיף לא מקיף הוא עשה לך נזק של 20K תיתבע אותו...ומה נסגר עם הקודם שעשה לך את זה ?

פורסם

זה ממש מעצבן, קח בחשבון גם עליית פרמיה שנה הבאה.

אנשים לא יודעים לשמור מרחק בארץ הזאת , זה ממש מכעיס ,אני מביט במראה ורואה אנשים דבוקים לי לתחת במהירות 100 קמ"ש בכביש החוף, למה? ,ולא שאין להם לאן לעקוף ,ואני תמיד בימין,מה הסיפור עם הנדבקים האלה

הפתרון הכי יעיל לדעתי זה לשמור מרחק כפול ,כלומר גם בשבילך וגם בשביל האידיוט שנצמד מאחורה

ומוכר לי טוב מאוד העסק הזה של: "אחי לא צריך ביטוח בוא נסתדר בינינו

דוד של אבא של סבתא שלי פחח".

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
למה לנפגע יש עליית פרמיה?

הפרמיה צריכה לעלות רק למי שאשם לא?

אם הוא לא תובע את הביטוח שלו אז לא יהיה שינוי בפרמייה, כלומר אם הוא יסגור את זה עם הנהג השני מבלי לערב את הביטוח שלו לא תהייה בעיה...

מה שכן, חשוב לגשת למיון להיבדק גם אם מרגישים בסדר, שכן אם ישנן פגיעות כלשהן אז הן עלולות להופיע אחרי זמן מה ולא ישר אחרי התאונה...

ומשתתף בצערך...

פורסם

הכירות נפתחות רק אם יש מכה רצינית מקדימה או מהצד לפי העניין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם הוא לא תובע את הביטוח שלו אז לא יהיה שינוי בפרמייה, כלומר אם הוא יסגור את זה עם הנהג השני מבלי לערב את הביטוח שלו לא תהייה בעיה...

ומשתתף בצערך...

גם אם הוא מערב את הביטוח - הפרמיה לא תעלה בהנחה והוא לא אשם בתאונה, הביטוח יתבע את הצד השני על הנזקים.

מצטרף להמלצה - לך למיון, במקרה הכי טוב לא יהיה לך כלום אבל עדיין תוכל לתבוע קצת מהביטוח חובה ;)

פורסם

עצוב וכואב בלב...

דברים כאלה קורים לצערי ולצערך, הכי חשוב הוא שאתה בסדר וזהו.

אהבתי שכתבת שיצאת ומחאת לו כפיים במקום להתעצבן. צעד שנעשה בשכל, גם ככה את הנעשה אין להשיב אז למה להתעצבן, עדיף לקלוט שאתה בסדר וזה הכי חשוב, כל השאר זה סתם מתכת.

• תוכן חדש...