Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכון יד יצחק בראש העין - האם מומלץ?

אם לא- אשמח על מון טוב באזור פתח תקווה-ראש העין

ושאלה כללית - בכל מצב הייתם עושים בדיקה לרכב לפנ יקנייה, גם אם הרכב נראה מעולה, עם היסטוריית טיפולים של מורה, והמוכר "חצי" מוכר ונראה אמין ומסודר וכו' וכו'... ?

אחלה יום

פורסם

מה זה "חצי מוכר" ? אם משפחה אולי לא הייתי בודק אחרת,חובה בדיקה.

בפ"ת יש את מבדק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

"נראה אמין" - לא בהכרח שאמין.

אם אינך מכיר את הרכב ואת בעליו - לקחת לבדיקה - חובה (נכון לגבי רכבים שאינם עולים 5K, להמחשה...)

alfa 156 2.5.

פורסם

לא מעט פעמים היו פה סיפורים על אנשים נחמדים שמכרו דברים פחות נחמדים.

לכן בדיקה חובה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה.

ללא ספק קיבלתי את הנאמר ואקח לבדיקה.

יש מי שמכיר את מכון "המרכזי" בפתח תקווה ?

ההמלצות באינטרנט חמות..

פורסם

אז הלכתי לראות. את הרכב.

אוטולנדר 2016.

נראה מעולה. המוכר מכר רחוק ונראה אמין. אמר שבכיף יבוא לבדיקה אבל חבל על 800 שקל, אפשר לדבר עם המוסך המורשה שיש שם הסטורית טיפולים..

ולעניין, יש מאחור פנס שבור/ סדוק . המוכר ישר הראה את זה ואמר שלכן הוריש במחיר (אכן מחיר אטרקטיבי)

כמה הגיוני להוריד במחיר עבור פנס אחורי עם מכה?

כמה עלות תיקון? ( תכלס לא מפריע לי להמשיך איתו אלא אם זה יצור לי בעייה של מים וכו' למרות שעבר טסט..)

הערות לנאמר יתקבלו בברכה

פורסם

תבדוק כמה עולה פנס, היסטורית טיםולים זה מעולה, אבל לא תגלה לך על מכות/ תאונות שהיו.

בנוסף הייתי בודק במרכז הסליקה של חברות הביטוח אם היו תאונות, למרות שאם היה משהו קטן שלא הצריך פניה לביטוח זה לא יופיע שם.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...