Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורים גבוהים ב-GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ישד לי בעיה בזמן האחרון עם הטורים/אוויר ב-GTI 205 שלי.

העניין הוא כזה:בהתחלה (לפני שבועיים בערך)הטורים היו בסדר גמור עלה1000(..לאט לאט הם התחילו לעלות אז הורדתי אותם זה היה בסדר יום יומיים ושוב הם עולים ומאז אני מוריד והם עולים...השאלה היא ממה זה נובע??

תודה...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

תסלח לי על הבורות אבל האם זה מנוע קרבורטור או מנוע הזרקה ,

אם זה קרבורטור ואתה מוריד אותו והוא כל הזמן עולה אז כנראה שבורג הסרק פשוט לא יושב טוב ומשתחרר עם הזמן , זה גם יגרום לתערבות לא טובה עם הזמן , זה גם כמובן יכול להיות איזשהו בלאי בקרבורטור שמשנה את התערבות בלא כוונה ( עוד איזשהי פין משוחרר ) וכך גם עולים לך הטורים .

אם זה הזרקה אז זה כיוון מחשב ואין הרבה מה לעשות חוץ מווידו שכבל הגז אינו מתוח יתר על המידה .

ואכן תסלחו לי שאין לי מושג איזה מנוע יש ל - GTI .... :lol:

פורסם

מנוע צעדים דורש ניקוי/החלפה

צינורות ואקום אויר

ובמקרה הכי גרוע......ראש מנוע.

תתחיל מהקל לכבד...כך אני עשיתי בזמנו עם ה-RSI.

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

האוטו הוא הזרקה...מה זה מנוע צעדים,על מה הוא משפיע מה הוא עושה ואיפה הוא נמצא...מה הקשר לראש מנוע??

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

• ספונסר פורום
פורסם

אז ככה הבעיה יכולה לנבוע מצנורות וואקום משוחררים או קרואים אטם עפת יניקה או כל מקום אחר שיכול למשוך אויר אבל ב205 GTI בדרך כלל היא בתקן התנעת בוקר לה בעצפ דו מתכת שמחומם על יידי נוזל הקירור ותפקיד לפתוח מעבר גדול יותר לאויר בהתנעה קרה (המחשב מוסיך דלק בהתאם) וכשה ניתפס הסל"ד עולה.

מקווה שעזרתי

אורן

פורסם

אתה יודע איפה בורג כיוון סלד הסרק ? יופי.

כוון אותו.

קח אקדח סיליקון ותמרח נקודונת מעל ההברגה.

זהו. הוא לא ישתחרר יותר.

הבורג משתחרר מעצמו - בעיה ידועה ומוכרת.

אם אחרי שתעשה את זה הבעיה לא תחלוף - בד"כ היא יכולה לנבוע מצינורות ואקום סדוקים, או ממגביר טורים פוחז.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...